Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Candida tratament naturist

Va recomandam mai jos tratamente naturiste pentru candida :

 

 

ELIXIRUL VIETII 250ml HYPERICUM

vitaminizant, energizant, detoxifiant, antiseptic, bacteriostatic si bactericid, hipocolesterolemiant, hepatotrofic, eliminare candida albicans
21,00 RON

 

 

 

 

 

 

LOTIUNE MALAVIT 30ml DAMAR

Acnee, amigdalita, arsuri, artroza, bronsita, bursita, candidoza genitala, clamidioza, degerari, dureri de cap si de dinti...
34,67 RON

 
 
 
 
 
 

Echinaceea 30tb WALMARK

Echinaceea 30tb WALMARK Raceala, tuse, gripa si alte

afectiuni respiratorii creste rezistenta la stres. Infectii ale tractului urinar Herpes si candidoza

19,10 RON

 

 

 

 

 

 

GOLDENSEAL ROTT 50cps SECOM

antiinfectios viral, bacterian, fungic, parazitar, imunostimulator, complementar în tratamentele antitumorale, îmbunatateste digestia, tonic venos, hipoglicemiant, candida, cadidoza
79,90 RON

 

 

 

 

 

 

Candida sau candidoza - pentru o lupta impotriva infectiilor tractului urinar trebuie sa crestem puterea sistemului imunitar, mai precis trebuie sa avem o imunitate ridicata in lupta ce trebuie dusa de organismul fiecarui om afectat de aceasta boala.

Indiferent de mediul in care traiti trebuie intarit scutul de protectie in fata factorilor nocivi ce se propaga prin aer sau contact, de aceea trebuie sa actionati cu medicamente naturiste care ajuta capacitatea de autoaparare a organismului .

Anticorpii acesti soldati ai sistemului imunitar isi maresc volumul de putere avand ajutorul extern al unor plante naturale ce multiplica forta imunitara a corpului uman.

Eliminarea acestor afectiuni (infecti) se face cun ajutorul sistemului imunitar propriu de aparare impotriva acestora dar el trebuie sa fie sustinut natural si deci fara efecte secundare de elemente ale unor produse naturiste.

Recomandarea noastra este sa folositi in combatere candida (candidoza) pe cale de administrare interna elixirul vietii si pe cale de administrare externa lotiune Malavit .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags

candida tratament

candidoza tratament