Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

 O definitie alergie este dificil de dat intrucat aceasta variaza la fiecare individ. Alergia este de fapt o reactie exagerata a organismului in contact cu un factor strain.
Mod special de a reacționa al organismului sub acțiunea unor microbi sau a unor substanțe străine introduse pe căi variate (digestivă, respiratorie, injecții etc.)
Reacţia exagerată, anormală a organismului unor persoane care intră în contact cu un alergen, o substanţă care la majoriatatea celorlalte persoane nu produce acest efect.

 

ANTIALERGIC 30cps HERBAGETICA

INDICATII pentru Antialergic -alergie cutanata (urticare, eczeme alergice), alergie oculara -alergie respiratorie (febra fanului, alergie la praf etc.) -alergie digestiva -dermatita atopica, atopi


 

 

 

 

 

 

Ceai de Anghinare Frunze - 50 gr. - Stef Mar

Dischinezie biliara, edeme, hipercolesterolemie, anorexie, guta, steatoza hepatica, febra, alergie pe fond hepatic, diabet, ictere de diverse etiologii, hepatite cronice, hipotona ...


 

 

 

 

 

 

ULEI CHIMEN NEGRU EGIPTEAN BIO 50ml HERBAVIT

antialergic,are efecte benefice asupra pielii uscate, sensibile si iritate datorita actiunii sale calmante, revitalizante si antiinflamatoare.


 

 

 

 

 

CANDELA DIN CRISTALE DE SARE 1-1.5kg MONTE

CANDELA DIN CRISTALE DE SARE Omenirea a folosit aceasta minune a naturii din cele mai vechi timpuri:poate avea efecte pozitive asupra inbolnavirilor de alergie si de astm, ...


 

 

 

 

 

 

 

 Ne nastem alergici? Poate exista o predispozitie, dar pentru a fi cu adevarat alergici e necesara o sensibilizare. Adica, poate exista un contact sau mai multe cu alergenul fara sa se intample ceva, pana intr-o zi, cand se intampla ca organismul sa aiba o reactie. Iata de ce depistarea alergenului este uneori atat de dificila.
Exista reactii soc de tip anafilactic – forma cea mai severa a alergiilor: urticarie puternica, pierderea cunostintei, umflarea ce poate povoca sufocare urmata de deces. Aceste accidente sunt rarisime.
Clasificare:
Alergia de contact: e vorba cel mai adesea de sampon, produse chimice sau insecticide.
Reactia clasica este eczema. Cand e vorba de maini cea mai buna metoda de prevenire este folosirea manusilor.
Alergiile alimentare: se pot manifesta prin umflarea buzelor; este teribila, dar nu periculoasa. Insa, umflarea limbii si gatului pot provoca asfixierea.
Alimentele responsabile sunt crustaceele, ouale, lactatele, fructe uscate sau Coca-Cola.
Uneori, o alergie  ce pare a fi de natura alimentara, poate fi provocata, de fapt, de un medicament (de ex., antibiotice).
Alergiile respiratorii: Pot afecta nasul, bronhiile, ochii. De la rinita la astm, criza este intotdeauna obositoare pentru nervi si organism.
Dintre alergeni, acarienii sunt in capul listei.  acestia traiesc in asternuturi si praf si pot provoca bronsite a caror repetitie poate duce uneori la astm.
Parul de pisica, cainii pot fi responsabili de alergii mai mult sau mai putin violente. Cea mai buna solutie este ca alergicul sa nu mai stea in compania animalului.
De asemeni, primavara este sezonul alergiilor multiple: febra fanului, starnuturi in rafale, conjunctivite, roseata ochilor si pruritul.
Acestea sunt provocate de polenul din flori.