Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Cum tratam Alzheimer ? (recomandare tratament eficient pentru alzheimer)

Tratament varianta optima recomandata:

1. Se administreaza zilnic 90 de zile cu pauze de 10 zile intre serii, comanda acum cele 3 produse de mai jos:

Q-ABSORB 30cps SECOM  -     2cps/zi

LECITHIN 1200mg 100cps SECOM1cps/zi

Resveratrol 60 cps MEDICA  - 2cps/zi

2. Un pahar de apa plata alcalina din ora in ora mai putin inainte si dupa masa (inclusiv in timpul mesei este interzis consumul de apa).

Consumul de apa plata este foarte important pentru oxigenarea corecta a sangelui ! Fara o oxigenare corecta tratamentul medicamentos nu isi va face efectul scontat !

Ce este alzheimer ?

Boala Alzheimer
Este o boală cronică, evoluţia ei fiind de ani, zeci de ani uneori, caracterizată de involuţie intelectuală până la demenţă. La microscop, boala lui Alzheimer este definită prin apariţia unei degenerescenţe specifice, cu reducerea a numărului de neuroni, atrofie cerebrală şi evidenţierea „plăcilor senile”.

Cum se administreaza medicatia pentru Alzheimer ?

Cele 3 produse se administreaza simultan pe o perioada permanenta cu pauze de 10 zile intre tratamente.

Alzheimer fiind o boala degenerativa nu putem decat sa stopam avansarea bolii efectiv sa o tinem pe loc.

Acest lucru este posibil pana la adanci batraneti, orice rabat de la tratament insemna avansarea bolii in mod ireversibil !

 

Cat dureaza tratamentul pentru Alzheimer ?

Din pacate fiind o boala degenerativa tratamentul este permanent, orice intrerupere nejustificata medical producand avansarea bolii !

Cu o experienta de mai bine de 10 ani in domeniul tratamentelor naturiste  va recomand tratamentul de mai sus combinat cu odata la 3luni tratament cu Max sensation 1 cps la doua zile ( o zi da una, una nu, la aceasi ora 18.00 recomandat) 16 cps  tratament pentru o luna.

E bine sa faceti acest tratament in pauza de tratament specific cu cele 3 produse de mai sus.

Acesta din urma (nu este singura varianta dar este una verificata de mine in timp) asigura excitarea nervului, mai précis intarirea lui si efectiv revigorarea lui ! Este foarte important acest lucru fiind similar cu importanta defibrilatorului in cazurile de urgenta !

Asa ca nu neglijati acest chiar daca unele persoane vor spune ca sunt doar pentru potenta si ce legatura au cu Alzheimer .

Ele chiar au o mare legatura cu Alzheimer fiind factorul de escitatie nervoasa necesara reabilitarii nervului.

Ce fac in perioada de intrerupere a tratamentului de 10-15 zile? ( la 3 luni se impune aceasta pauza dar care trebuie tratata atent pentru a nu  degenera boala !)

In aceasta perioada nu avem decat de urmat un regim strict de alimentatie alcalina paralel cu un consum constant de apa alcalina ionizata fara alcool, cafea si condimente tari !

Cu mai multe amanunte va astept la tel 0723.819.700

Se administreaza toate cele 3 produse fiecare cu rolul lui.


Dementele se caracterizeaza prin dezvoltarea a numeroase deficite cognitive (incluzand deteriorarea memoriei) care se datoreaza efectelor fiziologice directe ale unei conditii medicale generale, efectelor persistente ale unei substante ori unor etiologii multiple. Debutul dementei Alzheimer este gradual si implica un declin cognitiv continuu. Debutul poate fi: precoce (65 de ani sau sub); tardiv (peste 65 de ani). Cel puti una din urmatoarele perturbari cognitive este prezenta in cadrul dementei: afazie, apraxie, agnozie sau o perturbare in functia de executie. Persoanele cu dementa au deteriorate capacitatea de a invata un material nou sau uita un material invatat anterior. Deteriorarea functiei limbajului (afazia) se poate manifesta prin dificultate in pronuntarea numelor persoanelor sau obiectelor. Intelegerea limbajului vorbit si scris, si vorbirea repetata pot fi, deasemenea, compromise. Deteriorarea capacitatii de a efectua activitati motorii , functiei senzoriale, intelegeri sarcinilor cerute (aparxia), poate contribui la dificultati in prepararea mancarii, la imbracat, pieptanat etc. Persoanele cu dementa prezinta si agnozie (incapacitatea de a recunoaste sau identifica obiecte). Functia de executie ce implica capacitatea de a gandi abstract, de a planifica, secventia este deasemenea perturbata.
 Specialiştii neurologi folosesc şi termenul de demenţă presenilă, în această categorie intrând şi alte demenţe senile (demenţă vasculară, demenţă cu corpi Levy, degenerescenţa lobului fronto-temporal, etc). La nivel mondial, boala lui Alzheimer afectează din ce în ce mai multe persoane, vârsta de debut fiind în general în jur de 65 de ani, dar multe cazuri debutează chiar şi la 55-58 de ani.

Este o problemă financiară dar şi emoţională pentru societate, costurile îngrijirii unei astfel de perosoane fiind deloc neglijabile, în condiţiile în care pacienţii cu Alzheimer devin complet dependenţi de terţe persoane. Dar şi pentru că odată cu instalarea semnelor de demenţă apar şi bolile asociate înaintării în vârstă, desoclializare, odificarea sau chiar alterarea vieţii familiei pacientului.

Nu se cunosc auzele apariţiei acestei maladii.  Sunt în derulare studii care afirmă că boala apare ca urmare a nivelurilor unei enzime, colin-acetil-transferaza, în diferite zone ale creierului. Ca urmare, scade cantitatea de aceticolină.

Consecutiv, scade conducerea nervoasă, dar această teorie nu explică apariţia degenerării substanţei nervoase.Unii avansează teoria transmiterii ereditare, aproximativ 15% dintre subiecţi având antecedente în familie.

Este în studiu şi teoria infecţiei virale, care ar determina degenerescenţa, dar nu s-a semnalat un mecanism comparabil cu cel al unei reacţii alergice, tip antigen-anticorp.

Cea mai apropiată teorie de ceea ce se constată în laborator şi prin investigaţii este cea vasculară, reducerea pe termen lung a cantităţii de oxigen putând explica degenerescenţa. Au mai fost incrimante nivelurile de aluminiu fixate în decursul vieţii în ţesutul cerebral, dar această direcţie nu explică lipsa bolii la pacienţii care folosind dializa pe termen lung, nu ajung sa prezinte şi degenerescenţa sistemului nervos. La ora actuală se încearcă şi verificarea teoriei radicalilor liberi, dar este încă prematur să se tragă o concluzie.

 

Boala debutează cu tulburări de memorie tip lapsus sau confuzii minore, care nu îngrijorează. Dar treptat, bolnavul nu îşi mai aminteşte numele unei persoane apropiate, al străzii pe care locuieste. Începe să piardă noţiunea timpului, uită unde stă. Memoria legată de întâmplări din trecut este afctată, bolnavul uită apoi anii de şcoală în ordine inversă finalizării studiilor, uită ultima limbă străină învăţată apoi celelalte, tot în ordine inversă învăţării (dacă ştia mai multe).

Începutul bolii este, în general, discret, marcat prin simptome banale. Tot în perioada de debut apar şi unele maifestări „ciudate” de personalitate – iritabilitate bruscă, fără motiv, apatie, reacţii întârziate, răspuns întârziat – şi pentru că nu mai cunoaşte persoana din faţa lui sau nu înţelege toate lucrurile care i se spun. Apar ideile de persecuţie,  apoi, nerecunoscând persoanele apropiate se sperie, devine violent, practic încercând să se apere de ele.

În evoluţie apar apoi tendinţa de a folosi anumite cuvinte în mod repetitiv, în alternanţă cu momentele în care îşi caută cuvintele. Ulterior se instalează afazia, tulburările de înţelegere a limbajului verbal şi scris.

Uită cum să deshidă o uşă, nu mai ştie să performeze gesturi cotidiene, nu mai recunoaşte obiectele, nu mai ştie cum să le utilizeze, nu recunoaşte persoanele, nu se mai recunoaşte pe sine dacă se uită într-o oglindă.Uneori, boala are un debut brusc, cu uitare şi confuzie, de obicei ca urmare a unui şoc psihic puternic sau a unui tratament medicamentos (anticolinergice).

Boala lui Alzheimer evoluează însă în mod progresiv.

Bolnavul ajunge treptat să piardă autonomia, supravieţuirea lui depinzând de una sau mai multe persoane.

Salvează

Salvează