Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Artrita tratament naturist

Pacientii cu artrita reumatoida pot avea probleme de natura sexuala, fie datorita durerii, a oboselii sau a depresiei. Exista insa unele lucruri care pot fi utile, iar tratamentul agresiv folosit in prezent poate ameliora acest aspect al vietii - in cazul celor care sufera de artrita reumatoida. De fapt activitatea sexuala poate fi de folos celor care au dureri intrucat organismul elibereaza endorfine care sunt substante analgezice naturale. Efectul de bine poate dura chiar cateva ore. Iata cateva sfaturi care pot fi benefice. Identificarea factorilor care fac activitatea sexuala dificila – pentru unele femei cu artrita reumatoida, uscaciunea mucoasei vaginale determinata de medicatie si pierderea dorintei sexuale pot fi principalele obstacole. In aceste cazuri cel mai bine este ca pacienta sa discute aceste aspecte cu reumatologul

Recomandari tratament artrita

Intern: 40 de picaturi de tinctura de maslin de 3 ori pe zi (total 120 picaturi/zi) cu 30 min inainte de masa.

Extern: se aplica de 3 ori pe zi unguent spanz pe zona afectata

Dupa 30 de zile de tratament puteti trage concluzii daca acest tratament are efect sau nu, nu va pripiti sa intrerupeti tratamentul dupa 5-6 zile .... efectele de ameliorare sunt lente si aveti nevoie de putina rabdare (30 zile) ca sa va pronuntati !

 

Unguent spanz

Unguent spanz - artrita, reumatism, inflamatii articulare, analgezic, nevralgie, sciatica - 90 ml
11,00 RON

 
 
 
 
 
 
 

 

TINCTURA MASLIN 50ml SANTO RAPHAEL

TINCTURA MASLIN 50ml adjuvant in: hipertensiune arteriala, hipercolesterolemie, ateroscleroza, tulburari de ritm cardiac, lipsa poftei de mancare, guta, reumatism, artrita
11,00 RON

 

 

 

 

 

 

Preturile din aceasta pagina sunt cu titlu informativ si pot suferi modificari de preturi, consultati magazinul inainte de achizitie va rugam .

Artrita reumatoida este o afectiune cronica, sistemica, de natura inflamatorie cu localizare in principal la nivelul articulatiilor. Procesul se caracterizeaza prin aparitia sinovitei care progreseaza si ajunge sa distruga cartilajul articular, producand anchiloza. Cauza bolii ramane necunoscuta, insa s-a descoperit ca un rol major in aparitia bolii, precum si intretinerea fenomenelor patogene il are autoimunitatea. Artrita reumatoida are progresie continua si afecteaza semnificativ calitatea vietii pacientului deoarece determina dureri articulare intense, redoare si tumefactii locale, ducand chiar la deformarea zonei. Prevalenta bolii este importanta. Artrita reumatoida afecteaza peste 1% din populatia adulta, in special femei (rata de afectarea femei - barbati este de 3 - 1). Varsta de debut este variata, de obicei intre 25 si 50 de ani, varful fiind atins in decada a patra. Artrita reumatoida poate sa apara insa si la copii, sub forma artritei juvenile.