Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

La telefon 021.210.95.50 sau 0723.819.700 puteti verifica intre orele 10-18.00 instant stocul unui produs sau face comanda ferma.

FarmaciaVerde.util21.ro va propune cel mai avantajos sistem de livrare.

(Vezi mai jos si politica de returnare a produselor)

         

Cumpara         Produs           Livrare         Garantat
Fara griji        Original            la usa            100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid : 10 lei in Bucuresti sau 19,90 lei in tara .(cost valabil pentru colete ce nu depasesc 3 Kg)
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !

Fara confirmarea noastra telefonica nici un produs nu este garantat ca este pe stoc !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!
Magazin online de produse naturiste, tratamente naturiste, remedii naturiste .

Livrari la usa in Bucuresti:   10 lei

Livrari la usa in provincie: 19,90 lei !

Livrari in Ilfov respectiv: Otopeni, Voluntari, Pantelimon, Dobroiesti, Popesti Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea , Dudu, Rosu - 15lei !

Atentie acest tarif este valabil pentru coletele ce nu depasesc 3 Kg ! Coletele ce depasesc aceasta greutate se vor taxa suplimentar, tarif maxim per colet 40 lei pt. max 40 Kg.

 Atentie !  Nu faceti plati in contul bancar fara acordul nostru telefonic ! Este posibil ca acel produs sa nu fie pe stoc si atunci aveti de asteptat returul banilor care inseamna pierderea de timp si comisoane bancare perdute !

Cea mai  ieftina livrare la domiciliu in tara inclusiv comune si sate !

Timpii de livrare garantati sunt de 24 maxim 48 ore, de la data acceptarii trimiterii postale. Exceptie de la aceasta regula fac sarbatorile legale, zilele declarate nelucratoare, cazul de forta majora si cazul fortuit.

Mai avem si varianta :

 

Livrari in tara cu Posta Romana la tarife incepand de la 12 lei plata ramburs cu ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti.

 

 

Livrari in Uniunea Europeana cu posta romana la tarife avantajoase.

 Politica de returnare a produselor

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

In momentul renuntari trebuie sa stiti ca aveti de achitat taxele de expeditie dus-intors .

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.


Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

 Peste 12.000 de produse naturiste va stau la dispozitie .

 Putem verifica instant daca un produs pe care il cautati exista pe stoc in depozitul central de produse naturiste intre orele 10-18.

 Livram in toata tara cu posta sau curierul rapid

Daca intampinati probleme la deschiderea acestui site  este din cauza ca folositi IE. Instalati Mozila Firefox si nu veti avea probleme !

 

Comandati produsele dorite prin email sau prin programul care gestioneaza casuta dv. postala - Gmail, Yahoo, Outlook etc - si trimiteti un e-mail la adresa de mai jos:

farmaciaverde@util21.ro

<meta name="msvalidate.01" content="1E115F5816DC04F0E9769A656822F460" />