Home >> Elzin Plant naturiste & cosmetice > Suplimente nutritive >> CONIMED P SUPOZITOARE 10 x1.5g ELZIN PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CONIMED P SUPOZITOARE 10 x1.5g ELZIN PLANT

Emenagoga, colerectica, colagoga, antispastica, cicatrizanta, antiinflamatoare, bactericida, plagi, rani, degeraturi, arsuri, hemoroizi ...
13,50 RON

 

Descriere produs:

CONIMED"P" SUPOZITOARE 10 x1.5g ELZIN PLANT

 

Conimed crema solda "P"

-Produs natural obtinut din procedee speciale din extracte uleioase de pelin, galbenele, rasina de brad si ceara de albine, DUB PP E3.

-Extractul uleios de pelin: obtinut prin macerarea in ulei de floarea soarelui a partii aeriene, inflorite a plantei (Artemisia absinthium).

-Principalele componente: ulei eteric, flavone, antiseptica, cicatrizanta este utilizat ca adjuvant in tratarea afectiunilor hemoroidale, vaginitelor afrotice, in oxiuroza, plagi purulente greu vindecabile.

-Contraindicatii:
-femei gravide
-femei care alapteaza
-bolnavi cu afectiuni nervoase
-afectiuni acute intestinale

-Extractul de galbenele: obtinut prin macerarea in ulei de floarea soarelui si a florilor de galbenele (calendula officinalis).

-Principalele componente:
-ulei volatil, saponozide triterpenice, carotenoide (licopina, a si b caroten, neolicopina A, rubixantina, luteina, xantofila, etc), flavonoizi si glicozizi flavonici, substanje amare, mucilagii, vitamina C , acid malic, substanje proteice, esteri colesterinici ai acizilor lauric. margaric, miristic si palmitic.

-Actiuni si utilizari:
-emenagoga
-colerectica
-colagoga
-antispastica
-cicantrizanta
-antiinflamatoare
-bactericida
-antitricomonazica

-Este utilizat cu rezultate bune in tratamentul plagilor, ranilor, degeraturilor, arsurilor, dischineziei biliare, hemoroizi, dismenoree (menstruatie cu dureri), provoaca aparitia fluxului menstrual, utilizat in metrorargii (hemoragie uterina in afara pericolelor menstruale), leucoree,trichomonas vaginalis.

-Extractul uleios de rasina de conifere: obtinut prin extracjia in ulei de floarea soarelui a rasinii de conifere in anumite conditii de temperatura si de timp.

-Principalele componente:
-acizi terpenici (rezinici) – abietic, levopimaric, dextrosapinic, acizi aromatici sau alifatici, acid benzoic si derivafi fenil propanici (acid cinamic, ferulic, cumaric), rezinoli (alcooli aromatici superiori finali, alcooli terpenoidici), ceruri, acizi grasi, ulei volatil bogat in a‐ si b pinen.

-Actiune:
-antispastica
-antiinflamatoare
-cicatrizanta
-astringenta
-antioxidanta
-antireumatica
-reconfortanta

-Utilizat in ameliorarea diferitelor afectiuni: litiaze renale, infectii urinare. Ceara de albine (Cera flava): este un produs obtinut prin topirea fagurilor de albine.

-Principalele componente: produsul confine intre (70 – 72%) esteri ai alcoolilor superiori (C26‐32) cu acizi palmitic, hidroxipalmitic si ceratic, acizi grasi liberi (cca. 14%), hidrocarburi corespunzatoare alcoolilor de ceara, vit A si cantitati mici de alcooli liberi si sitostearina.

-Actiune si utilizare:
-antioxidanta
-antiinflamatoare
-antispastica

-Ceara de albine este folosita inca din antichitate pentru proprietatile sale curative, in special in afecfiuni cutanate si este astazi larg utilizata in prepararea unor unguente si balsamuri. Principalele componente: trigliceride ale acizilor grasi saturafi si nesaturafi (stearic, palmitic, oleic), teobromini Actiune si utilizari: antioxidanta, emolienta, utilizat in industria farmaceutica si cosmetica pentru proprietafile lui emoliente sj antioxidante.

-CREMA SOLIDA CONIMED “P” conditionat sub forma de baghete tronconice (supozitoare) are actiune antiinflamatoare, emenagoga, coleretic, bactericida, cicatrizanta, antitricomonazica si poate fi utilizata cu incredere ca ADJUVANT in tratamentul afecjiunilor hemoroidale, vaginitelor atrofice, dismenoreei (menstruate cu dureri), trichomonas vaginalis, metroragii (hemoragie uterina in afara perioadelor menstruale), leucoreei, pentruingrijirea tegumentelor si mucoaselor inclusiv in zona ano‐rectala.

-Utilizari la femei:
-Aplicafii locale 2‐3 ori pe zi (intrarectal) care incep din ziua a 3‐a a ciclului menstrual, 15 zile pe luna, timp de 3 luni.

-Utilizari la barbati: Aplicatii locale 2‐3 ori pe zi (intrarectal), 20 de zile pe luna timp de 3 luni (afectiuni hemoroidale pentru ingrijirea tegumentelor si mucoaselor inclusiv in sfera ano‐rectala).

Atentionari!
-Intravaginal se administraza numai cu acordul medicului.

-Nu poate fi utilizat de femeile gravide, femei care alapteaza, bolnavi cu afectiuni nervoase, decat cu acordul medicului si sub supravegherea lui. Nu poate fi utilizat


 

 

Produse din aceeasi categorie