Home >> Elzin Plant naturiste & cosmetice > Cosmetice >> CREMA PSORIZIN 50ml ELZIN PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CREMA PSORIZIN 50ml ELZIN PLANT

CREMA PSORIZIN 50ml ELZIN PLANT-extracte hidroalcoolice si uleioase de: mimoza (mimosa tenuiflora poir), frunze de mesteacan (Betulae folium), turita mare (Agrimonia eupatoria).
45,99 RON

 

Descriere produs:

CREMA PSORIZIN 50ml ELZIN PLANT

PSORIZIN (crema tip unguent) 50 ml - adjuvant in tratamentul PSORIAZISULUI

Produs complex brevetat, obtinut dupa o reteta originala si indelungi cercetari din extracte hidroalcoolice si uleioase din plante, pomi, rasini de conifere si uleiuri esentiale care au ca scop tratarea unor afectiuni ale pielii care provoaca mari neplaceri, cum ar fi:
PSORIAZISUL si alte afectiuni cutanate, greu vindecabile.

Ingrediente:
extracte hidroalcoolice si uleioase de: mimoza (mimosa tenuiflora poir), frunze de mesteacan (Betulae folium), turita mare (Agrimonia eupatoria), radacina de iarba mare (Inulae radix), trei frati patati, galbenele,, frunze de nuc (Juglandis folium), frunze si scoarta de fag (Fagus sylvatica), marul lupului (Aristolochia clematitis), rasina de conifere, muguri de pin, tinctura de propolis, ulei esential de pin, eucalipt-excipienti:vaselina alba, lanolina, alcool cetil stearlic, lanet N, ceara de albine (cera flava).

COMPONENTELE PRINCIPALE ALE PRODUSULUI:
taninuri, glicozide, saponozide, lipide, alcaloizi, flavonozide, mucilagii, caronetoide, inulina, ulei volatil, substante minerale.

FORMA FARMACEUTICA:
crema tip unguent.

INDICATII:
crema PSORIZIN se foloseste ca adjuvant in tratarea PSORIAZISULUI si a altor afectiuni cutanate, greu vindecabile.

UTILIZARE:
aplicatii locale pe zona afectata de 2-3 ori pe zi, dupa ce in prealabil zona a fost curatata si uscata (toaletarea plagii).

RECOMANDARI:
Pentru a grabi vindecarea este indicat ca timp de 7 zile sa se faca 3 aplicatii pe zi, 7 zile 2 aplicatii pe zi, 7 zile 1 aplicare pe zi, dupa care tratamentul se intrerupe 10 zile si se reia in aceeasi ordine.

Pentru a mari eficacitatea produsului si vindecarea se va folosi un ceai obtinut dintr-un amestec de plante: frunze de mesteacan, muguri de pin, trei frati patati, frunze de patlagina, rostopasca, iarba mare in parti egale (50 de grame fiecare).

Reteta:
la 2 litri de apa (plata) se pun 6-8 linguri de amestec, 1 lamaie taiata in 4.

A se pastra la loc racoros si uscat la temperatura de 15-25 C.


 

 

Produse din aceeasi categorie