Home >> Fette Pharma - Cosmetice Naturale - Germania > Dermasel - Geluri de dus >> Gel de dus exfoliant cu Coada Calului (activ) 150ml Dermasel Germania

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Gel de dus exfoliant cu Coada Calului (activ) 150ml Dermasel Germania

Gel de dus exfoliant cu Coada Calului (activ) 150ml Dermasel Germania
25,90 RON

 

Descriere produs:

Gel de dus exfoliant cu Coada Calului (activ) 150ml Dermasel Germania

Cel mai bun gel de dus natural

Extractele de Coada-Calului confera pielii o senzatie de prospetime si de tonifiere!
In mod traditional, extractele de Coada-Calului, datorita functiei lor excelente de consolidare a tesutului conjunctiv, sunt utilizate in produse de top pentru a tonifica pielea. In combinatie cu proprietatile hidrofilice caracteristice ale mineralelor continute de sarea de la Marea Moarta si esente selectate de Alge, aceasta formula combina particulele fine exfoliante cu substantele blande de curatare si spumare, ce refac astfel textura pielii, conferindu-i o tonifiere de invidiat.
Ingrediente-cheie:
Extractele de Coada-Calului tonifica tesutul conjunctiv,imbunatatindu-se astfel microcirculatia. Dioxidul de siliciu din Coada-calului are rol de asemenea astringent, contractant, determinand inchiderea porilor, efect pozitiv asupra pielii persoanele predispuse la acnee si iritatii. Algele sunt bogate in proteine, minerale, precum iodul. Proprietatile remineralizante si de hidratare confera o placuta senzatie de tonifiere si prospetime.
DHB400 este o sare lichida concentrata unica, de la Marea Moarta si este utilizata in Germania exclusiv de Fette Pharma, in aceeasi forma, ca si ingredient cosmetic activ. Aceasta imbunatateste retentia de apa a pielii, o mineralizeaza, imbunanatindu-i totodata elasticitatea, tonifierea si catifelarea.
Prezentare: 150 ml


 

 

Produse din aceeasi categorie