Home >> Fette Pharma - Cosmetice Naturale - Germania > Dermasel - Geluri de dus >> Gel de dus cu Struguri albi 150ml Dermasel Germania

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Gel de dus cu Struguri albi 150ml Dermasel Germania

Gel de dus cu Struguri albi 150ml Dermasel Germania Este bogat in flavonoide si formeaza un complex natural antioxidant, cu rol de a pastra tineretea pielii Dvs.
25,90 RON

 

Descriere produs:

Gel de dus cu Struguri albi 150ml Dermasel Germania

Cel mai bun gel de dus natural

Netezirea pielii si cultivarea placerii de a face dus printr-un imbietor parfum cu rol stimulant! Este o formula rafinata, exclusivista, imbogatita cu componente active si un parfum revigorant de struguri deliciosi, ce ofera pielii Dvs un sentiment placut de prospetime.
Extractul de Struguri albi (vinul), extractul de Prosecco Botanica, folosit ca ingredient activ, este obtinut din struguri cultivati organic. Este bogat in flavonoide si formeaza un complex natural antioxidant, cu rol de a pastra tineretea pielii Dvs.
Substantele de curatare delicate previn uscarea si confera pielii o hranire vizibila.
DHB400 este o sare lichida concentrata unica, de la Marea Moarta si este utilizata in Germania exclusiv de Fette Pharma, in aceeasi forma, ca si ingredient cosmetic activ. Aceasta imbunatateste retentia de apa a pielii, o mineralizeaza, imbunanatindu-i totodata elasticitatea, tonifierea si catifelarea. Casa de Parfumuri Chardonnay din Grasse (sudul frantei) a creat parfumul special pentru Laboratoarele Dermasel, o esenta eleganta si in acelasi timp, spumanta pentru a sublinia aroma acestui must de Struguri albi.
Prezentare: 150 ml


 

 

Produse din aceeasi categorie