Home >> Fette Pharma - Cosmetice Naturale - Germania > Dermasel - Geluri de dus >> Crema de dus cu Floare de Lotus 150ml Dermasel Germania

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Crema de dus cu Floare de Lotus 150ml Dermasel Germania

Crema de dus cu Floare de Lotus 150ml Dermasel Germania
25,90 RON

 

Descriere produs:

Crema de dus cu Floare de Lotus 150ml Dermasel Germania

Cel mai bun gel de dus natural

Crema de dus de la Dermasel confera un sentiment de lux pielii Dvs.!

Extractele de Lotus create intr-o formula inovatoare, combina proprietatile nutritive, de curatare delicata cu parfumul rafinat, exclusivist, intr-o experienta magnifica.
Floarea de Lotus (extractul de Nelumbium nucifer) este originara din India.

Acolo simbolizeaza puritatea si perfectiunea. Floarea de Lotus reprezinta pentru produsele cosmetice un extract valoros,fiind foarte apreciat pentru proprietatile sale hidratante. Uleiurile de Floarea-Soarelui si cele de Cocos (Helianthus Annuus si Cocos Nucifera) confera in plus, prin proprietatile lor,o finete extraordinara acestui gel de dus.

Substantele blande de curatare, cu spuma lor delicata, curata foarte delicat, fara a usca pielea Dvs., lasandu-i insa un sentiment placut la atingere si o curatare perfecta. DHB400, sarea lichida de la marea Moarta, mineralizeaza pielea, imbunatatindu-i totodata elasticitatea, tonifierea si catifelarea. Mireasma de Lotus a fost special conceputa pentru

Laboratoarele Dermasel de creatori de parfumuri renumiti din Grasse si subliniaza eleganta inegalabila a minunatei flori de Lotus.
Prezentare: 150 ml


 

 

Produse din aceeasi categorie