Home >> Fette Pharma - Cosmetice Naturale - Germania > Dermasel Spumante de baie >> Spumant de baie Floare de Lotus 45ml Dermasel Germania

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Spumant de baie Floare de Lotus 45ml Dermasel Germania

Spumant de baie Floare de Lotus 45ml Dermasel Germania hidrateaza in profunzime.
12,00 RON

 

Descriere produs:

Spumant de baie Floare de Lotus 45ml Dermasel Germania

Cu noua clasa de spumante de baie,Laboratoarele Fette Pharma din Grasse (Sudul Frantei) au reusit, pentru prima data, sa transforme sarurile minerale de la Marea Moarta intr-un spumant de baie extraordinar! Spuma noastra de baie curata porii si in plus confera o tonifiere si o hranire extraodinara pielii Dvs! In comparatie cu celelalte spumante de pe piata, formula inovatoare Dermasel hidrateaza in profunzime.
Ingrediente cheie:
DHB400 - sare lichida concentrata, originala de la Marea Moarta, ofera minerale unice precum magneziu, calciu, combinandu-se si obtinand substante formatoare de spuma de baie.
Biosurfactanti - substante vegetale, cu rol de curatare delicata, fara a usca pielea Dvs, protejand-o si formand o spuma densa.
Sistemul de microlipide va functiona ca un balsam pentru pielea Dvs, oferindu-i totodata un echilibru perfect, prin netezire si hidratare.
Parfumul delicat de floare de Lotus se revarsa intr-o baie-tratament intens hranitoare si tonifianta ce va incanta simturile cu o spuma de lunga durata! Aceasta spuma de baie confera tonifiere pielii Dvs, precum si o senzatie incredibila de catifelare.
Toate spumantele de la Dermasel sunt testate dermatologic si au primit de la Institutul Dermatest Dr. Voss, calificativul "foarte bun".
Prezentare: 45 ml


 

 

Produse din aceeasi categorie