Home >> Herbacin - Cosmetice Naturale - Germania > Herbacin Foot Care >> Lotiune hidratanta pentru picioare 200ml Herbacin

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Lotiune hidratanta pentru picioare 200ml Herbacin

Crema intensiv hidratanta pentru picioarele stresate si obosite cu musetel si frunze de vita de vie, recomandare picior diabetic
37,00 RON

 

Descriere produs:

  Lotiune hidratanta pentru picioare, Foot Care Leg Lotion with camomile and red vine leaves
Lotiune pentru picioare – cu musetel si vita de vie rosie
    Crema intensiv hidratanta pentru picioarele stresate si obosite. Contine extract organic din floare de Musetel, care, impreuna cu uleiurile naturale de Avocado si Migdale confera picioarelor Dvs o catifelare desavarsita si un masaj eficient. Ingredientele vaso-active din frunzele de Vita-de-vie rosie si extractele de Coada-calului imbunatatesc circulatia picioarelor.
   Carnosine si Vitamina E lupta impotriva radicalilor liberi si intaresc membranele celulare. α-Carnosine reprima reactia moleculelor de zahar cu colagenul si elastina, astfel intensifica efectele anti-imbatranire si imbunatateste elasticitatea pielii. Gama Herbacin Foot Care, compusa din 5 produse, este recomandata pentru ingrijirea piciorului diabetic. Nu contine parabeni, fara coloranti si fara uleiuri minerale.
Mod de utilizare
Lotiune hidratanta pentru picioare : Aplicati pe picioare, masati usor, de la laba piciorului spre coapsa. Uleiul de Avocado si uleiul de Migdale confera un real suport masajului. Nu masati pe venele varicoase.
Ambalare 
Lotiune hidratanta pentru picioare: 200 ml
Producator Lotiune hidratanta pentru picioare: Herbacin Germania
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tags: Lotiune hidratanta pentru picioare, Foot Care Leg Lotion with camomile and red vine leaves, Herbacin,
picior diabetic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Produse din aceeasi categorie