Home >> Herbacin - Cosmetice Naturale - Germania > Herbacin Foot Care >> Gel racoritor pentru picioare obosite 100ml Herbacin

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Gel racoritor pentru picioare obosite 100ml Herbacin

Gel cu efect de reimprospatare asupra picioarelor obosite, incalzite, a picioarelor „grele”. Gelul confera o senzatie de usurare, imediata si prelungita, pentru picioarele obosite
37,00 RON

 

Descriere produs:

Gel racoritor pentru picioare obosite, Foot Care cooling gel with menthol and camphor
 Gel foarte placut cu efect de reimprospatare asupra picioarelor obosite, incalzite, a picioarelor „grele”. Gelul confera o senzatie de usurare, imediata si prelungita, pentru picioarele obosite si afectate de celulita. Ideal pentru persoanele sedentare sau cu activitate prelungita de birou. Actiunea sa este benefica si in cazul de  picioare cu dureri si afectate de inflamatii, ajuta la atenuarea greutatii de la nivelul membrelor inferioare, a oboselii, umflaturilor in inflamatiilor datorate suprasolicitarii.

Complexul de racorire este compus din 3 ingrediente: mentol, menthil lactat si camfor, conferind o senzatie de prospetime de lunga durata. Ingredientele vaso-active din frunzele de Vita-de-vie rosie si extractele de Coada-calului imbunatatesc circulatia picioarelor. Gelul hidratant cu efect de racorire se absoarbe usor, nelasand pielea grasa. Gama Herbacin Foot Care, compusa din 5 produse, este recomandata pentru ingrijirea piciorului diabetic. Nu contine parabeni, fara coloranti si fara uleiuri minerale.
Mod de Utilizare
Gel racoritor pentru picioare obosite: Pentru a indeparta senzatia de picioare fierbinti, aplicati pe pielea curata, distribuind uniform. Pentru a revigora picioarele obosite, grele, masati usor de la baza piciorului spre genunchi. Nu masati pe venele varicoase. Evitati contactul cu ochii si membranele mucoase.
Prezentare
Gel racoritor pentru picioare obosite: tub 100 ml

Producator Gel racoritor pentru picioare obosite: Herbacin Germania

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: Gel racoritor pentru picioare obosite, Foot Care cooling gel with menthol and camphor, Herbacin, picior diabetic


 

 

 

 

 

 


 

 

Produse din aceeasi categorie