Home >> Lab. Seaderm - Cosmetice Naturale - Franta > Ingrijirea corpului >> Gama dermatologica de la Marea Moarta Seaderm Franta

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Gama dermatologica de la Marea Moarta Seaderm Franta

Gama dermatologica de la Marea Moarta Seaderm Franta CURATARE PREGATIRE, TRATAMENT PROTECTIE, INGRIJIRE
225,00 RON

 

Descriere produs:

Gama dermatologica de la Marea Moarta Seaderm Franta

VIRTUTILE DERMATOLOGICE ALE MARII MOARTE
Nascute din cercetari stiintifice în domeniul dermatologiei si thalaso-terapiei, Laboratoarele Seaderm va propun o gama de produse dermatologice bazate pe agenti activi din Marea Moarta. Faimoase pentru proprietatile lor calmante, cheratolitice, purificatoare si linistitoare, concentratele provenite din Marea Moarta sunt intens folosite ca un remediu în dermatologie si reumatologie. Pregatite fara parfum sau coloranti, produsele dermatologice Seaderm sunt în particular eficiente în igiena zilnica a pielii ce are tendinta la eczeme sau psoriazis.
Conceptul Seaderm se bazeaza pe un program deîntretinere din 3 faze:
1. CURATARE
2. PREGATIRE, TRATAMENT
3. PROTECTIE, INGRIJIRE

O piele curatata si pregatita pentru a fi îngrijita absoarbe cu usurinta substantele active continute în produsele de tratament si le optimizeaza beneficiile. Pentru pielea afectata de psoriazis, eczeme sau acnee, urmarirea acestui principiu de igiena este de o imporanta majora si garanteaza îmbunatatirea starii acesteia. Printr-un program de cercetare si dezvoltare în domeniul dermatologiei, Laboratoarele Seaderm au pus la punct o gama de produse dermatologice care ofera noi raspunsuri la nevoile specifice ale pielii sensibile.
1. Baton dermatologic de la Marea Moarta - Aplicare: Pe pielea sensibila actioneaza ca un veritabil izvor termal, curatind in profunzime epiderma. Hidratand si hranind, batonul dermatologic din Marea Moarta cu colagen marin si unt de Shea protejeaza si calmeaza.
Tipul de piele: Deoarece nu contine sapun, parfum sau coloranti, poate fi folosit pe cea mai sensibila piele.
Instructiuni de folosire: Pentru igiena zilnica a pielii
Calmant - Hidratant – Hranitor
Prezentare: 150 g
2.Namol spumat de la Marea Moarta - Aplicare: Preparat din argila verde, Ghassoul si namol de la tarmul Marii Moarte, este special formulat sa curete pielea grasa, predispusa la acnee sau pielea afectata de psoriazis. Bogat în magneziu, calciu si potasiu, namolul spumant de la Marea Moarta este folosit pentru a ameliora problemele dermatologice. Are un efect calmant si linistitor asupra pielii si scalpului; purificator si exfoliant, restabileste si regleaza excesul de sebum.
Tipuri de piele: Psoriazis. Acnee pe pielea spatelui sau torace. Pentru eczeme si aplicari faciale cereti sfatul medicului dermatolog.
Instructiuni de folosire: Pentru igiena zilnica folositi o bucata de namol spumant de marimea unei nuci si aplicati în zonele afectate folosind o miscare circulara. Ca tratament auxiliar, aplicati pe zonele afectate o data sau de doua ori pe saptamana sub forma unei masti. Lasati sa actioneze pe piele între 5 si10 minute înainte de a clati.
Pentru piele si scalp.
Calmant - Linistitor - Anti-descuamare
Prezentare: 200 g
3.Crema restructuranta cu criste marine (molura marina)
Aplicare: Madecassoside, un extract înalt purificat de gotu kola (Centella asiatica), si molura marina (criste marine) asigura o hidratare perfecta si o protectie naturala a pielii. Molura marina imbunatateste compozitia ceramidica a pielii si, în consecinta, imbunatateste structura si coeziunea stratului cornos al epidermei. Madecassoside-ul are un efect linistitor si calmant asupra pielii care este hiper-reactiva la agresiunea interna si externa. Ajuta pielea sa îsi refaca într-un mod bland echilibrul natural.
Tipuri de piele: Psoriazis. Eczeme. Piele uscata si iritata.
Instructiuni de folosire: Aplicati o cantitate de crema de marimea unei nuci dimineata si seara pe zonele afectate. Penetreaza rapid. Ne-unsuroasa.
Calmant - Linistitor - Hidratant - Regenerant
Prezentare: 150 ml
4.Emulsie restructuranta cu criste marine (molura marina)
Aplicare: Madecassoside, un extract înalt purificat de gotu kola (Centella asiatica) si molura marina (criste marine) asigura o hidratare perfecta si o protectie naturala a pielii. Molura marina imbunatateste compozitia ceramidica a pielii si, in consecinta, imbunatateste structura si coeziunea stratului cornos al epidermei. Madecassoside–ul are un efect linistitor si calmant asupra pielii care este hiper-reactiva la agresiunea interna si externa. Ajuta pielea sa isi refaca intr-un mod bland echilibrul natural.
Tipuri de piele: Psoriazis. Eczeme. Piele uscata si iritata.
Instructiuni de folosire: Aplicati o cantitate mica de emulsie dimineata si seara pe zonele afectate. Penetreaza rapid. Ne-unsuroasa.
Calmant - Linistitor - Hidratant – Regenerant
Prezentare: 250 ml
5. Cristale de la Marea Moarta
Aplicare: Imbogatita cu sedimente marine, aceasta baie minerala are proprietati calmante si decongestionante recunoscute si indicate în tratamentele dermatologice si reumatologice. Extrem de bogate în potasiu, calciu si cloruri de magneziu, cristalele din Marea Moarta sunt de asemenea folosite ca tratament pentru anumite afectiuni dermatologice, cum ar fi psoriazis, eczeme si acnee. Adaugate în apa din baie, aceste cristale linistesc si relaxeaza.
Tipuri de piele: Psoriazis. Piele uscata. Eczeme.
Instructiuni de folosire: Adaugati 100 g în apa din baie; relaxati-va între 15 si 20 de minute. Nu va clatiti dupa baie pentru a permite substantelor active de pe piele sa fie absorbite integral.
Decongestionant – Agent calmant
Prezentare: 500 g
Produs de Laboratoarele Seaderm (Franta)


 

 

Produse din aceeasi categorie