Home >> Manastirea Nera > Siropuri naturale >> Sirop Nera Plant Multiplant, 250ml

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Sirop Nera Plant Multiplant, 250ml

Antialergic. Imunostimulator
34,50 RON

 

Descriere produs:

Sirop Nera Plant Multiplant, 250ml
Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera, tonic general, stimulent imunitar, anemie, alergii

Produs natural obţinut prin extracţie hidroalcoolică.
Cum acţionează?
   
Antialergic 
    Imunostimulator
    Fluidifiant şi expectorant al secreţiilor bronşice
    Antiseptic al căilor respiratorii 
    Antiinflamator 
    Calmant 
    Emolient
Pentru ce se recomandă?
   
Alergii
    Viroze
    Amigdalită
    Faringite, laringite, traheite
    Bronșite acute și cronice
    Astm bronşic
    Pneumonii


Ce ingrediente conţine?
Extract hidroalcoolic din Cimbrişor (Thymus serpyllum), Ciuboţica-cucului (Primula officinalis), muguri de Brad (Abies alba), frunze și flori de Păducel (Crataegus sp.), Pătlagină (Plantago lanceolata), Podbal (Tussilago farfara), inflorescențe de Soc (Sambucus nigra), Șovârv (Origanum vulgare), flori de Tei (Tilia sp.), Trei-fraţi-pătaţi (Viola tricolor), Turiţă-mare (Agrimonia eupatoria), Urzică (Urtica dioica) - 30%; miere de albine – 5 %; îndulcitori: fructoză, glucoză și zaharoză.
Ce proprietăţi are fiecare ingredient?
Cimbrişorul are proprietăţi expectorante, calmând spasmele căilor respiratorii. Datorită uleiului esențial pe care îl conţine, cimbrişorul este indicat ca adjuvant în tratarea tusei convulsive sau spastice, tusei astmaticilor, bronşitei şi răguşelii.
Ciuboţica-cucului are proprietatea de a fluidifica secreţiile bronșice, ajutând astfel la eliminarea lor.
Mugurii de brad stimulează imunitatea, în special la nivel rino-faringian. Extractul din muguri de brad este utilizat ca expectorant, antiinflamator şi antiseptic al căilor respiratorii, în afecţiuni ale aparatului respirator: faringite, laringite, bronşite, traheite, amigdalite, viroze respiratorii. Extractul are, de asemenea, o importantă acţiune remineralizantă, favorizează fixarea calciului în oase, stimulează eritropoieza (producerea de celule roşii) şi creşterea în înălţime. Este foarte util în toate procesele cronice, pentru că reechilibrarea minerală ajută organismul să depăşească blocajele în calea vindecării.
Păducelul stimulează sistemul nervos central şi respiraţia, fiind un bun bronhodilatator.
Pătlagina are acţiune emolientă, expectorantă, cicatrizantă şi antiseptică. Este recomandată în bronşită cronică, tuse de diferite etiologii, astm, inflamaţii etc. Produsele fitofarmaceutice pe bază de pătlagină sunt recomandate în uz intern în stări inflamatorii ale tractului respirator şi în caz de modificare a stării normale a mucoaselor orale sau faringiene. De asemenea, este unanim recunoscută acţiunea antibacteriană şi astringentă datorată taninurilor, a preparatelor obţinute la rece sau liofilizate.
Podbalul, prin mucilagiile pe care le conţine, are proprietăţi emoliente, uşurând stările congestive ale căilor respiratorii.
Socul are efect diuretic, eliminând toxinele din organism prin piele, pe cale renală şi digestivă. Ajută la scăderea febrei, producând transpiraţie abundentă. Este recomandat în afecţiuni respiratorii (răceli, gripe, bronşite, tuse) şi digestive (constipaţie). Prin diureza pe care o produce se recomandă în boli reumatismale, de rinichi şi vezicale. Fiind laxativ,  se foloseşte ca remediu natural în constipaţiile pe fond nervos şi în obezitate.
Șovârvul (Oregano) are acțiune antiseptică.
Teiul se recomandă în caz de răceală cu febră.
Trei-fraţi-pătaţi are acţiune complexă: depurativ de bază, curățind sângele de toxine; diuretic, fluidifică și elimină secrețiile bronhice, ușor laxativ. Rezultate deosebite se obțin în cazul persoanelor foarte sensibile la bolile specifice sezonului rece (în special, guturai și bronșită), precum și în cazul acelora care deja suferă de afecțiuni cronicizate, precum bronșită, astm, reumatism etc.
Turiţa-mare este recomandată pentru dureri în gât şi combate faringita; este folosită de cântăreţi profesionişti şi oratori.
Urzica este bogată în clorofilă şi săruri minerale, îndeosebi fier, magneziu, calciu, potasiu şi siliciu; conţine o mare cantitate de vitamina C (de 200 de ori mai mult decât în mere), precum şi alte vitamine importante, cum ar fi: vitamina K (cu acţiune antihemoragică), PP, complexul B şi provitamina A (beta-caroten).
Preparatele pe bază de urzică au proprietăţi antianemice, energizante, vitaminizante, mineralizante, depurative (în curăţarea sângelui de toxine), de activare a circulaţiei sângelui, vasoconstrictoare şi fluidizante ale sângelui, antirahitice, antireumatismale, hepatoprotectoare, antimicrobiene, gastrosecretoare, antidiareice, antihemoragice, diuretice. Se recomandă ca adjuvant în bronşite, avitaminoze, afecţiuni renale, reumatism, gută, diabet, hemoragii. Combinaţia de calciu şi siliciu organic existentă în urzică încetineşte sau chiar reduce evoluţia rahitismului şi a osteoporozei.
Îndulcitorii conservă produsul.
Mierea de albine este alimentul care furnizează rapid cea mai mare cantitate de energie. Compusă în principal din fructoză, glucoză şi apă, prin raportul de aproape 1:1 între fructoză (39%) şi glucoză (32%), mierea este foarte sănătoasă pentru ficat şi organism. Conţine vitamine (complexul B, vitaminele A, C, D, K), aminoacizi, enzime şi minerale (potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fier, cupru). Este un puternic antiinfecţios natural, cu acţiune de la tubul digestiv şi căile respiratorii până la nivelul pielii şi al mucoaselor. Stimulează digestia şi metabolismul, reglează tranzitul intestinal, ajută la eliminarea rapidă a toxinelor din organism. Menţine echilibrul endocrin. Are proprietăţi stimulatoare pentru muşchiul cardiac.
Cum se utilizează produsul?
Intern:    3-4 linguriţe pe zi pentru copii şi 3-4 linguri pe zi pentru adulţi, în cure de 3-4 săptămâni.
Produsul nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.
Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului sau cărora le este interzis/limitat consumul de zahăr/alcool.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A se păstra bine închis, la temperaturi constante.
Mod de prezentare:
Sirop Nera Plant Multiplant Recipient de sticlă verde, a 250ml
Producator Sirop Nera Plant Multiplant : Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera
Tags:Sirop Nera Plant Multiplant, Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera

I


 

 

Produse din aceeasi categorie