Home >> Manastirea Nera > Sapun >> Sapun Nera Plant cu salvie, 110g

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Sapun Nera Plant cu salvie, 110g

Antiperspirant. Seboreglator
17,75 RON

 

Descriere produs:

Săpun Nera Plant cu salvie,110g

produs in Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera
Produs fabricat manual, din extracte de plante, uleiuri vegetale şi ceară. Conținut ridicat de glicerină.
Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.
Cum acţionează?

    Regenerează și împrospătează pielea 
    Îndepărtează celulele moarte
    Dezinfectează pielea
    Calmează iritațiile
    Ajută la reglarea nivelului de sebum secretat
    Antiperspirant

Pentru ce se recomandă?

    Menţinerea echilibrului natural al pielii
    Răni și iritații cutanate
    Vergeturi 
    Ten gras, cu pori dilatați
    Transpirație excesivă


Ce ingrediente conţine?

(RO) ulei de floarea soarelui, apă, ulei de măsline, grăsime nehidrogenată de cocos, grăsime nehidrogenată de palmier, hidroxid de sodiu, ceară de albine, extract de salvie, pulbere de salvie, ulei volatil de salvie.

(INCI) Helianthus Annuus Seed Oil, Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Elaeis Guineensis Oil, Sodium Hydroxide, Cera Alba, Salvia Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis Powder, Salvia Officinalis Oil.
Ce proprietăţi are fiecare ingredient?

Extractul de salvie
reduce transpirația excesivă. Are efect benefic asupra porilor dilatați și vizibili. Cicatrizează.

Uleiul de floarea soarelui presat la rece conține vitaminele A și D, calciu și fier. Este apreciat pentru proprietățile sale emoliente. Ajută la vindecarea rănilor proaspete și a arsurilor ușoare.

Uleiul de măsline
are proprietatea de a catifela pielea. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline previne uscarea pielii, îi menţine elasticitatea şi tinereţea. Este folosit și ca exfoliant.

Grăsimea de cocos
este obţinută din miezul nucilor de cocos. Previne uscarea și exfolierea pielii, întârzie apariția ridurilor și conferă pielii fermitate. Este folosită ca adjuvant în diferite afecțiuni ale pielii: psoriazis, dermatite, eczeme, acnee etc. Este agentul de spumare din săpun.

Grăsimea de palmier
estompează cicatricele vechi datorită conţinutului de vitamina A şi vitamina E. Conferă pielii un aspect tânăr şi prospeţime. Are proprietăţi hidratante. Este adjuvant în boli de piele, precum psoriazisul şi eczemele.

Hidroxidul de sodiu
are rolul de a saponifica uleiurile vegetale folosite în prepararea săpunului. Cantitatea de hidroxid de sodiu folosită la prepararea săpunurilor este astfel calculată încât, la terminarea procesului de saponificare, acesta nu se mai regăseşte în produsul finit, fiind neutralizat.

Ceara de albine este folosită în prepararea săpunurilor, deoarece conferă acestora consistenţă şi stabilitate. Este cunoscută pentru acţiunea ei de restructurare şi elasticizare a pielii, pe care o calmează şi o ajută să reţină umezeala.

Uleiul volatil de salvie are proprietăți antiseptice și antibacteriene. Poate fi utilizat pentru prevenirea și tratarea infecțiilor cutanate și a cicatricelor. Reduce vergeturile. Ajută în transpirația excesivă.

Cum se utilizează produsul?

Se aplică pe pielea umezită, prin mişcări circulare, apoi se clăteşte bine, cu apă multă.

Mod de prezentare: Săpun Nera Plant cu salvie săpun cu formă rotundă, a 110 g, în ambalaj individual - cutie de carton

Producator  Săpun Nera Plant cu salvie Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera
 

 

 

 

Tags: Săpun Nera Plant cu salvie, Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera

 

 

 


 

 

Produse din aceeasi categorie