Home >> Mayam > Suplimente naturale >> APA DE TRANDAFIR DE DAMASC BIO 50ml MAYAM

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

APA DE TRANDAFIR DE DAMASC BIO 50ml MAYAM

APA DE TRANDAFIR DE DAMASC BIO 50ml MAYAM
18,90 RON

 

Descriere produs:

APA DE TRANDAFIR DE DAMASC BIO 50ml MAYAM



Ingrediente: rosa damascena flower water*
*100% din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Trandafirul de Damasc este un arbust cu frunze mici spinoase si flori mari de un roz caracteristic, nativ in Siria. Azi este cultivat in Bulgaria preponderent si in mai mica masura in Maroc si Turcia. Este cultivat pentru extractia uleiului esential, un extract pretios si nobil pentru care sunt folosite cca. 4 tone de petale la 1 kg de ulei esential. In paralel, apa de trandafiri a devenit de-a lungul timpului un produs clasic de ingrijire a tenului, remarcabil ca apa de toaleta sau utilizat in gastronomie pentru deserturi.

Mirosul pronuntat si aroma subtila precum si remarcabilele proprietati antiimbatranire fac din apa de trandafiri un ingredient de nelipsit din colectia de ingrijire a oricarei femei de azi.

Metoda de obtinere: obţtnuta prin distilarea petalelor.
Zona geografica de provenienta: Bulgaria.
CALITATE: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com
Prezentare: lichid clar, miros proaspat caracteristic de trandafiri.
pH: 5 - 5,5

IMPORTANT: apele florale sunt sensibile la poluarea microbiana. Unele ape florale pot sa prezinte sedimente fine in mod natural, fapt care nu inseamna scaderea calitatii compozitiei. Apele florale Mayam nu contin conservanti, se vor depozita in loc racoros sau la frigider, iar dupa deschiderea recipientului se vor pastra la frigider. Daca se observa o modificare de aspect sau miros, se va opri utilizarea produsului.

Proprietatile apei de trandafir:
astringent si tonifiant pentru tenul mixt sau gras;
antirid, regenerant pentru tenul matur;
calmant pentru pielea sensibila sau iritata;
improspateaza si da stralucire tenului obosit, lipsit de vitalitate.

Recomandari:
potrivit pentru orice tip de piele;
ten matur;
cuperoza;
riduri;
contur de ochi;
lotiuni si serumuri nobile de ten.

Utilizarea apei de trandafir:
- se poate aplica direct pe piele, nediluata;
- poate fi incorporata in compozitii cosmetice in loc de apa sau in combinatie cu alte ape florale la faza apoasa;
- pulverizata pe ten, gat, decolteu;
- ca ingredient in serumuri pentru contur de ochi;
- inclusa in lotiuni si creme antirid;
- ca ingredient pentru compozitii dedicate tenului matur, imbatranit, devitalizat;
- sub forma de demachiant bifazic cu un ulei vegetal;
- ca si componenta parfumanta in creme si lotiuni nobile.

Sinergii speciale:
- alaturi de argila rosie si uleiul de rosa mosqueta pentru o masca revitalizanta, radianta;
- combinat cu apa de neroli pentru tenul devitalizat, ridat;
- combinat cu ulei de migdale pentru demachiere;
- combinat cu gel de aloe vera si extract de ceai verde pentru un gel contur de ochi;
- impreuna cu ulei de caise si ulei esential de morcov pentru formularea unei lotiuni de ten.

Pastrare:
recipientul nedesfacut este ideal sa fie depozitat ferit de lumina si caldura, la temperaturi sub 22°C;
recipientul desfacut trebuie tinut la frigider si utilizat de preferinta in 60 de zile.

Date de siguranta: non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant;
precautii: nu este cazul;
uz extern.


 

 

Produse din aceeasi categorie