Home >> Plasturi de slabit > Plasturi de slabit >> Plasturi de slabit 30 buc/cutie

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Plasturi de slabit 30 buc/cutie

Plasturi de slabit NU este pe stoc !
50,00 RON

 

Descriere produs:

Plasturi de slabit (Magnetic Slim Patch Sharpe Slimming) – ambalare 30 buc/cutie .NU este pe stoc !
Pierderea in greutate nu este la fel de ușor pe cât pare. Este nevoie de o mulțime de timp și efort pentru a nu mai vorbim de a trebui să stai departe de alimente și băuturile dvs. preferate. Acum, aici e un mod excelent de nou a pierde în greutate în condiții de siguranță, în mod eficient și rapid: Plasturi de slabit (Magnetic Slim Patch Sharpe Slimming).
     Mod de folosire Plasturi de slabit :
Pur și simplu trebuie să plasați plasturele pe zona buricului.Magnetul din centrul patch-ului produce unde magnetice, care trec prin piele, urmând același principiu ca și acupunctura. Plasturi de slabit (Magnetic Slim Patch Sharpe Slimming) folositi timp de 12 ore in fiecare zi.
     Acesta acționează prin eliberarea componentelor active încet direct în fluxul sanguin. Această acțiune rezulta următoarele efecte :
         Îmbunătățeste circulatia sangelui
         Consolidarea metabolismul corpului la un ciclu de 24 de ore
         Arderea grasimilor, de asemenea, în timp ce dormi
         Accelerarea proceselor de grăsime
         Blocarea absorbiei de grăsime din corpul tău și reducerea foametei in timpul zilei.
    Plasturi de slabit (Magnetic Slim Patch Sharpe Slimming) blocheaza absorbția in corpul tau de amidon, zahăr și grăsimi, și, astfel, ajuta la echilibrarea apetitului in exces. Se elimina grasimile si toxinele precum si strange pielea .
     Plasturi de slabit nu au  efecte secundare si este mult mai sigur decât a merge cu liposubtia sau de a lua pastile. De asemenea, este aprobat de FDA.
     Acest plasture de slabit  adoptă un sistem  transdermic terapeutic, care este un mod natural de a pierde in greutate prin aplicarea pe piele. De asemenea, reduce aspectul de celulita.
     Toate ingredientele active folosite sunt naturale :
 Ginseng, rubarba, aloe vera, plante ierburi, Gynostemma Pentaphyllum, extract de semințe Cassia, chineză Wolfberry, caprifoi și Far-infraroșu praf ceramic.
     În medie, 1 plasture absoarbe 1,7 la 1.8g grasimi deșeurilor și lichide. Daca este folosit timp de 30 zile consecutive, este posibil să pierdeți în greutate de până la 8 kg in timp ce vor scadea , de asemenea, nivelurile de lipide din sânge.

O mulțime de oameni au încercat deja și nu a reușit să-și piardă din  greutatea de nenumărate ori . Au folosit  numeroase scheme de dieta, exercitarea rutine si pastile au fost folosite, dar numai pentru ai dezamagi inca odata. Pierderea in greutate necesită o mulțime de timp și efort. Desigur, dieta echilibrata si exercitiile  fizice sunt în continuare cea mai bună metodă. Cu toate acestea, să fim sinceri, nu toată lumea are timp și determinarea de a trece prin asta. Datorită acestor Plasturi de slabit (Magnetic Slim Patch Sharpe Slimming), acum există o modalitate de a pierde in greutate cu ușurință, rapid, eficient și, mai important, în condiții de siguranță. Acesti Plasturi de slabit (Magnetic Slim Patch Sharpe Slimming)  care vor fi pur și simplu plasate în zona buricului absoarbe toxine și grăsimi și, dacă este folosit timp de 30 zile consecutiv, s-ar putea pierde până la 8 kg. Acest Patch aprobat de FDA Slimming este 100% natural și utilizează același principiu ca și acupunctura. În timp ce atașat la piele, ajută eliberarea de  ioni de oxigen negativ care se acumulează în organism. Magnetic Slim Patch Sharpe Slimming  este aplicat extern, deci este foarte sigur si nu are efecte secundare cunoscute. Pentru a obține rezultatele dorite, se recomandă folosirea timp de 30 de zile consecutive. Din moment ce se poate purta pe ombilic, vi se pierde în greutate în timp ce faci dvs. treburile  de zi cu zi. Nu e nici o scuză pentru faptul că excesul de greutate il mai aveti daca poti  obține un pachet de Plasturi de slabit (Magnetic Slim Patch Sharpe Slimming)  !


 


 

 

Produse din aceeasi categorie