Home >> Monte lampa cristale sare > Lampa cristale sare >> PERNA DE SARE 500g MONTE

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

PERNA DE SARE 500g MONTE

dureri de spate, perna de sare, dureri de gat, dureri articulare, dureri de cap, dureri de masea,asigura odihna linistita in timpul somnului, tuse
10,05 RON

 

Descriere produs:

PERNA DE SARE 500g MONTE dureri de spate, perna de sare, dureri de gat, dureri articulare, dureri de cap, dureri de masea,asigura odihna linistita in timpul somnului, tuse

 

Prezentare Perna de sare:
- Perna de sare Himalaya este un produs terapeutic care consta in umplerea unei huse de perna din panza cu granule de cristale de sare, folosit in loc de perna cu care dormim.
Indicatii perna de sare :
- Asigura odihna linistita in timpul somnului, ofera remediu pentru simptomele alergiei, respiratiei grele, tusei seci si stranutarii. Perna se poate folosi sub forma rece sau incalzita.

- Prin asezare perna de sare cu cristale de sare, sub forma incalzita in zonele cu dureri, precum spatele, gatul, articulatiile si urechile, dar si rinichii, ficatul si zona vezicii biliare, ajuta la ameliorarea simptomelor.

- Perna cu sare sub forma rece trateaza afectiunile provocate de intinderi, entorse, dislocari, julituri usoare, contuzii, pe toate suprafetele corpului.

Ambalare perna de sare : 500 gr.

Producator perna de sare : Monte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

perna de sare pret


 

 

Produse din aceeasi categorie