Home >> Manastirea Nera > Siropuri naturale >> Sirop Nera Plant Echinofruct forte, 250ml

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Sirop Nera Plant Echinofruct forte, 250ml

Tonic general, stimulent imunitar, anemie, alergii
34,50 RON

 

Descriere produs:

Sirop Nera Plant Echinofruct forte, produs in Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera, tonic general, stimulent imunitar, anemie, alergii

Tonic imunitar
Cum acționează?
    Contribuie la tonifierea generală a organismului prin mineralizare şi vitaminizare.
    Menţine capacitatea de autoapărare a organismului.
    Ajută desensibilizarea alergică.
Pentru ce se recomandă?
    Astenie, sindrom de oboseală cronică
    Convalescenţă
    Anemie
    Profilaxia infecţiilor virale
    Creşterea rezistenţei la efort fizic şi psihic
Ce ingrediente conţine?
Decoct concentrat din frunze și rădăcină de Brusture (Arctium lappa), Coada-calului (Equisetum arvense), Urzică (Urtica dioica) și Măceșe (Rosa canina) – 40%;  extract hidroalcoolic din muguri de Brad (Abies alba), frunze și fructe de Coacăz negru (Ribes nigrum), Echinacea (Echinacea purpurea), Trei-frați-pătați (Viola tricolor) – 30%; sirop de afine (Vaccinium myrtillus) - 6%; pulpă de fructe de Cătină (Hipophae rhamnoides) și de Porumbar (Prunus spinosa) – 6%; miere de albine – 5%; îndulcitori: fructoză, glucoză și zaharoză.
Ce proprietăţi are fiecare ingredient?
Rădăcina de brusture conține inulină (50%), acid palmitic, steric și cafeic, ulei esențial, vitamine din complexul B, nitrat de potasiu, steroli, hormoni vegetali, taninuri și mucilagii, iar frunzele conțin fitoncide, arctiină și lapanol. Prin urmare, are proprietăţi detoxifiante (laxativ, diuretic, sudorific), hipoglicemiante, antimicrobiene și antifungice (datorită derivaților polienici și poliinici). Mai mult, este dovedit faptul că brusturele are şi proprietăţi antioxidante şi antitumorale, protejând organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi şi, implicit, de cancer.
Coada-calului, datorită sinergismului de acțiune dintre saponozide, flavonozide, ulei esențial și dioxid de siliciu pe care le conține, are acțiune diuretică, antiinflamatoare, antiedematoasă. De asemenea, consolidează țesutul conjunctiv, datorită saponozidelor, care măresc sinteza de colagen, și datorită aportului de săruri minerale. Se recomandă în afecțiuni genito-urinare, poliartrită, artroze, edeme, anemie, perioade de convalescență, pentru prevenirea cariilor dentare și fortifierea unghiilor.
Urzica este bogată în clorofilă şi săruri minerale, îndeosebi fier, magneziu, calciu, potasiu şi siliciu; conţine o mare cantitate de vitamina C (de 200 de ori mai mult decât în mere), precum şi alte vitamine importante, cum ar fi vitamina K (cu acţiune antihemoragică), PP, complexul B şi provitamina A (beta-caroten).
Preparatele pe bază de urzică au proprietăţi antianemice, energizante, vitaminizante, mineralizante, depurative (în curăţarea  sângelui de toxine), de activare a circulaţiei sângelui, vasoconstrictoare şi fluidizante ale sângelui, antirahitice, antireumatismale, hepatoprotectoare, antimicrobiene, gastrosecretoare, antidiareice, antihemoragice, diuretice.
Urzica se recomandă ca adjuvant în bronşită, avitaminoze, afecţiuni renale, reumatism, gută, diabet, hemoragii. Combinaţia calciu şi siliciu organic existentă în urzică încetineşte sau chiar reduce rahitismul şi osteoporoza.
Măceșul este un puternic antibiotic natural. Pseudo-fructele de măceş conțin cantități  mari de vitamina C (de 100 de ori mai multă decât în portocale), dar şi vitamine precum: A, B1, B2, B3, E, K, P, PP şi minerale ca: magneziu, fier, potasiu. Datorită concentraţiei mari de vitamine, măceşele sporesc imunitatea organismului şi menţin sănătatea ţesuturilor şi a organelor interne. Sunt recomandate ca  revigorant în sezonul virozelor. În paralel cu efectele antivirale, testate în timp, măceşului i s-au atribuit şi alte valenţe terapeutice: menţine buna funcţionare a vaselor capilare şi normalizează circulaţia sanguină. Au, de asemenea, efect antiinflamator, antioxidant, gastroprotector, antidiareic.
Măceşele sunt utilizate cu rezultate semnificative în alergii, în ameliorarea simptomelor osteoartritelor, ca adjuvant în afecţiuni imunitare, ca tonic şi regenerant pentru copii şi vârstnici, ca ameliorator al simptomelor determinate de dismenoree. Combat anxietatea, palpitaţiile, greţurile, viermii intestinali şi cresc secreţia biliară – fapt care le recomandă în afecţiunile ficatului.
Mugurii de brad datorită substanţelor active conţinute, stimulează imunitatea în special la nivel rino-faringian. Extractul din muguri de brad este utilizat ca expectorant, antiinflamator şi antiseptic  în afecţiuni ale aparatului respirator: faringite, laringite, bronşite, traheite, amigdalite, viroze respiratorii. Are, de asemenea, o importantă acţiune remineralizantă, favorizează fixarea calciului în oase, stimulează eritropoieza (producerea de celule roşii) şi creşterea în înălţime. Este foarte util în toate afecţiunile cronice, pentru că reechilibrarea minerală ajută organismul să depăşească blocajele în calea vindecării.
Coacăzul-negru conţine o doză mare de vitamina C (de circa 5 ori mai multă vitamina C decât portocalele) şi are, în plus, puternice proprietăţi antioxidante şi antiinflamatoare. Conţinutul de antocianozide conferă fructelor negre de coacăz importante proprietăţi de protecţie a capilarelor sanguine şi de reducere a tensiunii arteriale. Atât în stare proaspătă, cât şi sub formă de extracte, fructele de coacăz sunt utilizate cu succes într-o gamă largă de afecţiuni cardiovasculare, hepatobiliare şi renale. Este indicat să se consume în anotimpul rece, pentru că au efect de protecţie pentru aparatul respirator, refac sistemul nervos şi ţesuturile, facilitează digestia şi stimulează funcţionarea ficatului.
Echinacea reprezintă un vaccin antigripal natural. Are acţiune imunostimulantă (prin stimularea relativă a macrofagelor, a limfocitelor T şi B etc.), ceea ce o recomandă în infecţiile virale, inclusiv ca preventiv în episoadele sezoniere de guturai şi gripă. Prin producerea rapidă de anticorpi, se reduce semnificativ timpul de tratament în cazuri de cefalee, otalgie, sinuzită, faringo-traheită, bronşită s.a. S-a demonstrat, de asemenea, acţiunea moderată antiseptică şi antiinflamatoare a preparatelor din echinacea în infecţiile aparatului urinar.
Trei-frați-pătați este depurativ de bază, curățind sângele de toxine, diuretic, are efect de fluidificare și eliminare a secrețiile bronhice, este ușor laxativ. Rezultate deosebite se obțin în cazul persoanelor foarte sensibile la bolile sezonului rece (în special la guturai și bronșită), precum și în cazul celor care deja suferă de afecțiuni cronicizate, cum ar fi bronșita, astmul, reumatismul etc.
Fructele de cătină sunt bune energizante şi măresc rezistenţa organismului în faţa bolilor. Produsele pe bază de cătină sunt adjuvanţi alimentari care au un rol însemnat în reglarea proceselor din organism, oferind o imunitate ridicată. Fructele de cătină au o concentraţie mare de vitamina C, aproape de zece ori mai mare decât o au citricele, dar şi una de beta-caroten mai mare decât morcovul. De asemenea, conţin în cantităţi mari vitamina A şi vitamina E, iar în doze variabile vitaminele complexului B, vitamina K, F, PP etc. şi microelemente precum fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier şi sodiu.
Se recomandă ca anual să se facă câte o cură cu fructe de cătină, pentru a oferi organismului necesarul de vitamine şi oligoelemente. Sunt renumite pentru efectele de regenerare şi reglare imunitară care le recomandă ca adjuvante într-o gamă largă de tulburări, de la infecţii repetate la alergii, de la îmbătrânire prematură la boala canceroasă. Se folosesc şi în tratarea afecţiunilor stomacului şi ale duodenului. Cătina se mai recomandă în cazul afecţiunilor specifice pentru persoanele în vârstă (vitamina E este considerată vitamina tinereţii), în tulburări nervoase, sterilitate, carenţe de vitamine şi de minerale.
Fructele de porumbar, bogate în vitamina C, în săruri de calciu şi magneziu, cu un conţinut crescut de taninuri, au proprietăţi vitaminizante, diuretice şi antidiareice.
Fructele de afin au efecte multiple: regenerarea vaselor sanguine, neutralizarea infecţiilor din intestin, protejarea împotriva radioactivităţii, reglarea proceselor imunitare.
Îndulcitorii conservă produsul.
Mierea de albine este alimentul care furnizează rapid cea mai mare cantitate de energie. Compusă în principal din fructoză, glucoză şi apă, prin raportul de aproape 1:1 între fructoză (39%) şi glucoză (32%), mierea este foarte sănătoasă pentru ficat şi organism, în general. Conţine vitamine (complexul B, vitaminele A, C, D, K), aminoacizi, enzime şi minerale (potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fier, cupru). Este un puternic antiinfecţios natural, cu acţiune de la tubul digestiv şi căile respiratorii până la nivelul pielii şi al mucoaselor. Stimulează digestia şi metabolismul, reglează tranzitul intestinal, ajută la eliminarea rapidă a toxinelor din organism. Menţine echilibrul endocrin. Are proprietăţi stimulatoare pentru muşchiul cardiac.

Cum se utilizează
Echinofruct forte?      
Intern:    3-4 linguriţe pe zi pentru copii şi 3-4 linguri pe zi pentru adulţi, în cure de 3-4 săptămâni.
Produsul nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.
Echinofruct forte este contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului sau cărora le este interzis/limitat consumul de zahăr.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A se păstra bine închis, ferit de căldură.
Mod de prezentare Echinofruct forte : Recipient de sticlă verde, a 250ml

Producator  Echinofruct forte: Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera
 

 

 

 

Tags: echinofruct forte, Laboratorul Sfintii fara de Arginti Manastirea Nera

 

 


 

 

Produse din aceeasi categorie