Home >> Remedia R&D > Suplimente Nutritive >> CREMA ARTROREM 100ml (tub) REMEDIA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CREMA ARTROREM 100ml (tub) REMEDIA

CREMA ARTROREM 100ml (tub) REMEDIA
25,53 RON

 

Descriere produs:

CREMA ARTROREM 100ml (tub) REMEDIA

 

-CREMA ARTROREM 100ml (tub)

-REMEDIA

-ARTROREM CREMA 100 ml REMEDIA

-Compozitie:
-Glucozamin, MSM, Extract de Boswellia, Extract de Ardei iute.

-Prezentare:
-100 ml.

-Indicatii:
-Artrorem crema este o combinatie de principii active care patrund rapid prin piele si actioneaza prompt la nivel local, ajutand la diminuarea durerilor articulare, reducerea inflamatiilor si imbunatatirea mobilitatii articulatiilor - genunchi, sold, articulatiile mainilor si a coloanei vertebrale.

-Glucozaminul sulfat este un component structural de baza al cartilagelor articulare care protejeaza. hraneste si sprijina regenerarea lor contribuind la imbunatatirea mobilitatii.

-MSM este o substanta importanta pentru sinteza colagenului si formarea oaselor si cartilajelor, cu influenta pozitiva asupra pielii, parului, unghiilor si tesuturilor moi. Are efect benefic asupra mobilitatii articulatiilor si degradarii tendoanelor, contribuind totodata la reducerea inflamatiilor.

-Extractul de coaja arborelui Boswellia serrata are efecte antiinflamatorii, contribuind la cresterea mobilitatii articulatiilor, iar datorita efectului sau antioxidant influenteaza benefic articulatiile degradate.

-Extractul de ardei iute, mai ales cel de ardei rosu, contine capsaicina, o substanta care are proprietatea de a reduce durerile si inflamatiile.

-Administrare:
-Aplicatii locale prin masaj usor.


 

 

Produse din aceeasi categorie