Home >> Damar General Trading Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> Extract Purificat de Rasina Mumie - supliment nutritiv biologic activ - plic de 5 gr

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Extract Purificat de Rasina Mumie - supliment nutritiv biologic activ - plic de 5 gr

EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIO (Nectarul Muntilor), plic de 5 grame Nu exista boala care sa nu poata fi vindecata cu rasina Mumie.
21,76 RON

 

Descriere produs:

 EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIO (Nectarul Muntilor), plic de 5 grame

-Supliment alimentar biologic activ

-Motto:


"Nu exista boala care sa nu poata fi vindecata cu rasina Mumie" ( Proverb tibetan )

-COMENTARIU PRODUS:
 

 

-Rasina Mumie este un produs naturist 100%. 

-Cunoscuta in traditia populara sub denumirea de nectarul muntilor, rasina Mumie (se pronunta cu accentul pe prima silaba) are si alte denumiri: 
 

 

-Mumio, mumiyo sau mumijo, denumiri comerciale cu care este cunoscuta in Occident
-balsamul de munte, baragsun sau bragsaun 
(sucul stancilor) in Tibet si Mongolia
-kao-tun (sangele muntilor) in Birmania
-mumnogay in Turkmenistan, zakh asil in Tadjikistan
-dorobi in Iran
-lacrima muntilor, medicamentul-minune etc. 

-In compozitia sa intra un intreg complex de la 25 pana la 40 de substante organice si minerale: 
-produsele de descompunere a compusilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, oxalic, aminoacizi:
fenilalanina, alanina, arginina, acid glutamic, acid aspartic, glicina, lisina, metionina, serina, tirozina, valina) si alti acizi, terpenoide, steroizi
-vitamine din grupa B si P, fragmente de molecule polifenice si alti compusi)
-macro- si microelemente (calciu, magneziu, siliciu, aluminiu, fier, mangan, seleniu, nichel, vanadiu, ... bariu,molibden, cadmiu, cupru, zinc, iod, bismut, crom, fosfor, cobalt, bor, strontiu, beriliu, zirconiu, titan, argint, galiu) si miere. 

-Marele medic Marc Gerson afirma ca pentru a trai organismul uman are nevoie de 50 de microelemente , ori toate acestea se regasesc in rasina Mumie. 

-Rasina se gaseste in locuri greu accesibile omului: grote, pesteri, stanci din zona Podisului Tibet si Pamir, colectata de la inaltimi de peste 2000-5000 de metri. 

-Este recunoscut ca un tonic puternic care actioneaza multilateral in tratarea multor afectiuni si asupra intregului organism. 

-Fiecare din elementele componente actioneaza asupra proceselor metabolice corespunzatoare ale organismului, activeaza procesele regeneratoare ale tuturor tesuturi, au actiune antitoxica (elimina reziduurile toxice din organism), antiinflamatoare, cresc imunitatea si rezistenta corpului, restabilesc functiile scazute ale nervilor periferici si ale centrilor de analiza ai creierului, participa la biosinteza ADN-ului celular, grabind diviziunea si marirea numarului celulelor

-Mai mult de jumatate din elementele existente in tabelul lui Mendeleev se gasesc in rasina Mumie. 

-Administrarea sistematica a acestei rasine face sa sporeasca numarul si forta limfocitelor T si a limfocitelor B, arsenalul de elita al sistemului imunitar. 

-Exista mai multe ipoteze despre cum a fost descoperit acest dar al naturii. 

-Cele mai multe povestesc ca pe timpul domniei sahului Firidun din Iran, mai multi generali ai armatei sale au organizat o vanatoare. 

-La un moment dat, unul din ... vanatori a ochit o gazela si a tras o sageata care s-a infipt in zona coloanei vertebrale. Spre surprinderea vanatorilor, gazela nu a cazut, ci a luat-o la fuga. 

-Atunci, un alt vanator a mai tras o sageata care s-a infipt in piciorul gazelei. Dar nici de aceasta data, gazela nu a cazut si s-a ascuns intr-o pestera. Chiar daca si-au dat silinta, vanatorii nu au fost in stare sa o gaseasca. Dupa o saptamana, trecand prin acelasi loc, spre surprinderea lor, vanatorii au vazut-o pe gazela mancand linistita iarba de langa pestera. Se puteau vedea si cele 2 sageti infipte in corpul animalului. De aceasta data, au reusit sa o captureze vie. 

-Analizand cu atentie ranile provocate de sageti, vanatorii au observat ca acele zone erau unse cu o substanta neagra asemanatoare smoalei. Au intrat in pestera, au colectat acea substanta si au trimis-o sahului. 

-Firidun a dat ordin intelepilor curtii regale sa analizeze acea substanta si sa-i spuna ce este si ce proprietati are. 

-Inteleptii au cercetat pestera si au raportat: prin crapaturile muntilor picura o substanta neagra. Pasarile si animalele ling acea substanta atunci cand sunt bolnave sau istovite, folosind-o ca pe un remediu eficient impotriva afectiunilor. 

-Firidun a ordonat blocarea accesului la pestera. Aceasta era pazita non-stop si o singura data pe an veneau oamenii regelui si colectau acea substanta neagra (rasina Mumie), care era transportata direct la visteria regala. Zona unde se gaseste pestera se afla in nordul Iranului si se numeste Dorob, de unde provine si cuvantul dorobi denumirea data rasinei Mumie in Iran. 

-In medicina antica, rasina Mumie era considerata unul din cele mai complexe si eficiente produse medicinale. 

-Cunoscutul filosof si medic Avicenna (980-1037) a denumit aceasta rasina un produs medicinal perfect si extrem de complex (Canon al Stiintei Farmaceutice). 

-De aproximativ 3000 de ani rasina Mumie este utilizata cu succes in vindecarea a peste 50 de afectiuni in Tibet, Nepal, Iran, India, Siberia, Asia Centrala, Afganistan. Hipocrate (460-377 i.Hr.), Aristotel(sec. IV i.e.n), Galen(sec. al II-a), Avicenna (sec. al X-lea), Beruni (sec. al X-XI-lea), Muhammed Arzni (1735), Muhammed Shirazi (1762), Sadik Razavi (1885) si multi altii au folosit cu succes produsul Mumie in afectiuni ca: 
-fracturi costale, artrita, gastrite, ulcer, afectiuni ale tractului gastro-intestinal, astm, bronsita, afectiuni ale sistemului nervos, impotenta, sterilitate, afectiuni ale sistemului cardiovascular etc. 

-In capitolul 90 al tratatului tibetan medicinal GYU-SHI (sec IX.e.n.), care e considerat baza medicinei tibetane, rasina Mumie e considerata cel mai eficient remediu in intinerirea si regenerarea corpului fizic (in aceasta directie exista un proverb oriental:
-rasina Mumie ne prelungeste viata si ne salveaza de la moarte), iar intr-unul din comentariile la tratatul GYU-SHI rasina Mumie este numita nectarul celor 5 elemente fundamentale ale naturii: pamant, apa, foc, aer si eter. 

-TRATAMENTE:EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIO (Nectarul Muntilor), plic de 5 grame
 

 

***Principala cauza a aparitiei bolilor rezida in faptul ca organismul uman, neavand o imunitate perfecta, nu mai face fata atacurilor factorilor patogeni si astfel se imbolnaveste. Acesti factori nocivi provin atat din interior alimentatia proasta, modul pesimist de gandire), cat si din exterior (stres, poluarea atmosferica si fonica, radiatiile telefoanelor mobile, schimbarile climaterice majore care sunt din ce in ce mai evidente in zilele noastre). Tocmai aici intervine actiunea spectaculoasa a acestei rasine: prin administrarea ei sistematica este activata la maxim imunitatea fintei umane ajungand astfel sa elimine toti virusii si agentii nocivi existenti in organism si totodata protejand-o de actiunea unor noi ”dusmani” ai sanatatii noastre. Rasina Mumie reface practic intreaga structura bioenergetica a organismului uman, comportandu-se ca un coordonator perfect al functiilor noastre vitale si somatice.
 

 

***Este foarte important sa nu sa se consume alcool in timpul curei.
 

 

***Este foarte important ca doza de rasina Mumie sa fie luata pe stomacul gol cu cel putin ½ h inainte de masa, in special dimineata.
 

 

***In cazul afectiunilor, precum: anemie, in stari de devitalizare, de surmenaj fizic si psihic, in perioade cu efort fizic, intelectual sporit: examene, concursuri etc., in depresie, nervozitate, afectiuni ale aparatului respirator, sistemului urinar si reproducator, in medicina indiana si cea tibetana este recomandat ca doza indicata de rasina Mumie sa fie supta pana ce se topeste integral in gura, astfel proprietatile tonice si curative sunt asimilate direct la nivelul corpului bioenergetic.Pentru a atenua gustul amar puternic, se poate combina cu miere.
 

 

***In cazul afectiunilor grave si cronice, este recomandata efectuarea unei serii de 4-5 cure a cate 30 de zile fiecare cu 10 zile pauza.
 

 

***Pentru sportivi sau cei care fac antrenamente gen fitness, aerobic, bodybuilding, arte martiale etc. se recomanda administrarea unei doze de rasina (in functie de greutatea corpului) de 3 ori / zi.
 

 

***Pentru a avea un ritm activ si tonic de viata, se recomanda administrarea cu scop profilactic a 0,2 - 0,3 gr. Mumie de 1 - 2 ori pe zi. De asemenea, administrarea sistematica a rasinei Mumie incetineste extraordinar de mult procesul de imbatranire biologica a organismului, marind speranta de viata cu 10 - 14 ani si daruind astfel longevitate.
 

 

***In medicina indiana ayurveda se recomanda ca rasina Mumie sa fie administrata cu miere pentru calitatea ei de a conduce proprietatile curative ale rasinei pana in cele mai adanci tesuturi.
 

 

***Este indicat sa se administreze rasina Mumie in combinatie cu sucuri naturale de fructe sau legume, astfel eficienta tratamentului creste extraordinar de mult.
 

 

***Datorita actiunii sale de reglare a metabolismului, Mumie arde grasimile in exces, ceea ce are ca efect scaderea in greutate pana la o greutate normala ... a persoanelor obeze, dar fara a avea ca efect secundar stari de lesin, anemie sau anorexie.

-Nota: doza administrata este in functie de greutatea corpului, dupa cum urmeaza:
-Pana la 70 kg - 0,2 gr. rasina Mumie
-Pana la 80 kg - 0,3 gr. rasina Mumie
-Pana la 90 kg - 0,3 - 0,4 gr. rasina Mumie
-Peste 90 kg - 0,5 gr. rasina Mumie
-Copiii intre 3-12 ani vor lua cate 0,1 gr. rasina Mumie de 1 - 2 ori/ zi.

 


 
 

English:

Purified extract resin MUMIO (nectar Mountains), 5 gram sachet of biologically active dietary-supplement-Motto: "No illness that can not be cured with resin Mummy" (Tibetan saying)-COMMENT PRODUCT:-Resin is a mummy 100% natural.-known folk tradition as the nectar of the mountains, mummy resin (pronounced with the accent on first syllable) has other names:-Mumio, mumiyo or mumijo, which is known names in the West, mountain balsam, or bragsaun baragsun (juice rocks) in Tibet and Mongolia, Kao-gun (blood Mountains) in Burma-mumnogay in Turkmenistan, Tajikistan zakh ASIL in Iran-tear-mountain infantry, medicineEtc. miracle.-Component complex to get a full 25 to 40 organic substances and minerals, decomposition products of compounds polimoleculari (zoomelanici acids, humic acid, benzoic acid, oxalic amino acids: phenylalanine, alanine, arginine , glutamic acid, aspartic acid, glycine, lysine, methionine, serine, tyrosine, valine) and other acids, terpenoids, stereodays, group B vitamins and P polifenice fragments of molecules and other compounds), macro-and micronutrients (calcium, magnesium, silicon, aluminum, iron, manganese, selenium, nickel, vanadium, ... barium, molybdenum, cadmium, copper, zinc, iodine, bismuth, chromium, phosphorus, cobalt, boron, strontium, beryllium, zirconium, titanium, silver, gallium) and honey.-Grand physician Marc Gerson says ow to live body50 year needs micronutrients or however be found in mummy resin.-resin is found in places inaccessible man: grottoes, caves, rocks Tibet and Pamir Plateau area, collected at heights of 2000-5000 meters above .-is recognized as a strong tonic acting multilaterally in treating different diseases and the entire body.;-Each of the components acting on the body adequate metabolic processes, active processes of all tissue sources have antitoxic action (remove toxic wastes from the body), anti-inflammatory, increase body immunity and strength, restore function of peripheral nerves and low center of analysis of the brain participatethe biosynthesis of cellular DNA, precipitating the cell-division and expansion of more than half of existing elements in Mendeleev's table found in mummy resin., systematic administration of the resin is to increase the number and strength of T lymphocytes and B lymphocytes, Elite immune arsenal.-There are several hypotheses about howdiscovered this gift of nature.-Most told that during the reign of the Shah of Iran Firidun, several of his army generals staged a hunt.-At one point, one of ... hunter spotted a gazelle and he shot an arrow that pierced his spine area. To the surprise of hunters, Gazelle has fallen, but took her to flee.-WhereAnother hunter has shot an arrow which pierced his foot gazelle. But this time, has fallen gazelle and hid in a cave. Even if you gave their best,, hunters were not able to find it. After a week, through the same place, to their surprise, hunting gazelle were seen eating grass near the cave quiet. Could see the 2 arrows infipte animal's body. This time, they managed to capture one alive., Carefully analyzing the wounds caused by arrows, hunters have noted that those areas were smeared with a black substance like pitch. They entered the cave, that substance was collected and sent her chess. Wisdom-Firidun ordered the royal court to consider that substance and to tell the Eastand what properties it has.-wise researched cave and reported: the cracks mountains drop a black substance. Birds and animals lick that substance when they are sick or exhausted, using it as an effective remedy against the disease. Firidun ordered, blocking access to the cave. It was guarded around the clock once a year and people cameKing and collecting them that the black substance (resin mummy), which was transported directly to the royal treasury. Area where the cave is located in northern Iran and called Dorobanţ, from which it derives its name the word infantry mummy resin Iran.-In medicine ancient mummy resin was considered one of the most complex and efficient medicinal products.-Famousphilosopher and physician Avicenna (980-1037) called it a medicinal product resin perfectly and extremely complex (Canon of Pharmaceutical Sciences). Approximately 3,000 years-mummy resin is used successfully to cure over 50 diseases in Tibet Nepal, Iran, India, Siberia, Central Asia, Afghanistan. Hippocrates (460-377 BC), Aristotle (IV century BC), Galen (c. II a) Avicenna (c. tenth century), Beruni (X-XI th century), Muhammad Arzni (1735), Muhammad Shirazi (1762), Sadik Razavi (1885) and many others have successfully used the product mummies disease as:-rib fractures, arthritis, gastritis, ulcers, diseases of the gastrointestinal tract, asthma, bronchitis, diseases of the nervous system, impotence, infertility, diseases of the cardiovascular system, etc..  -In Chapter 90 of the Treaty Tibetan medicinal GYU-shi (IX.en century), which is considered the basis of Tibetan medicine, mummy resin is considered the most effective remedy to rejuvenate and regenerate the physical body (in this direction there is an Oriental proverb: extends the life of our mummy-resin and saves us from death), and in one of the comments treaty mummy resin GYU-shiis called the nectar of the five basic elements of nature: earth, water, fire, air and ether.-treatment: *** leading cause of disease is that the human body, not having a perfect immunity, not face attacks pathogenic factors and so ill. These harmful factors from both inside poor nutrition, how pessimistic dis thinking) and external (stress, air and noise pollution, radiation, mobile phones, major climatic changes are increasingly evident today). Just here comes the spectacular action of the resin: its systematic management is enabled by the human iron molding thus reaching maximum immunity to eliminate all viruses and harmful agents existencein your body and also protecting it from further action "enemies" of our health. Mummy resin practically rebuild the entire structure bioenergetical human body, and acting as a coordinator and perfect our vital somatic functions. *** It's important not to consume alcohol during cure. *** It is important that dose rmummy track to be taken on an empty stomach at least half an hour before meals, especially in the morning. *** If diseases such as anemia, in a state of devitalizare, the physical and mental breakdown, during the exercise, intellectual increased: exams, competitions etc.., depression, nervousness, respiratory diseases, urinary and reproductive system in medicineIndian and Tibetan is the recommended dose to be indicated by resin mummy tuck until it fully melts in your mouth as tonic and healing properties are assimilated directly in the body to alleviate bioenergetic.Pentru strong bitter taste, can be combined with honey. * ** In case of serious and chronic diseases, it is recommended to carry out a series of 4-5 treatments asis 30 days every 10 days interval. *** For athletes who are training like fitness, aerobics, bodybuilding, martial arts etc.. recommend a dose of resin (depending on weight) 3 times per day. *** To have an active and invigorating pace of life, we recommend the prophylactic administration of 0.2 to 0.3 grams. Mummy of 1 -2 times a day. In addition, systematic administration of resin mummy extraordinarily long slow process of biological aging of the body, increasing life expectancy of 10-14 years and Giving such longevity. *** In Indian Ayurvedic medicine is recommended that the resin be managed with honey mummy Her quality of leading pan resin curative propertiesto the deepest tissues. *** It is advisable to administer mummy resin in combination with juices of fruits or vegetables, so much great increase treatment efficiency. *** Because of its regulating metabolism, burn fat mummy excess, which has the effect of weight loss to normal weight ... peopleobese, but without the side effect fainting, anemia or anorexia.-Note: dosage is administered according to weight, as follows:-Up to 70 kg - 0.2 grams. mummy-resin to 80 kg - 0.3 grams. mummy-resin to 90 kg - 0.3 to 0.4 grams. mummy resin-Over 90 kg - 0.5 grams. mummy resin-Children between 3-12 years will take 0.1 grams each. Mummies resin 1-2 times daily. 
 
 

Français:

Extrait purifié de résine MUMIO (Montagnes nectar), 5 gramme de sachet biologiquement active des compléments alimentaires-Devise: "Aucun cas de maladie qui ne peut être guéri avec de la résine Momie" (en tibétain disant)-COMMENTAIRE DU PRODUIT:-La résine est une momie 100-folk tradition connue natural.% comme le nectar de la montagne, de la résine momie (prononcé avec l'accent sur la première syllabe) a d'autres noms:-Mumio, mumiyo ou mumijo, qui est connu noms dans l'Ouest, le sapin baumier de montagne, ou baragsun bragsaun (roches jus) au Tibet et en Mongolie, Kao-gun (sang Montagnes) en Birmanie-mumnogay au Turkménistan, le Tadjikistan ASIL zakh en larmes d'infanterie de montagne l'Iran, de la médecinemiracle. composantes complexes etc pour obtenir plein de 40 25 à des substances organiques et minéraux, produits de décomposition des composés polimoleculari (acides zoomelanici, acide humique, acide benzoïque, oxalique acides aminés: la phénylalanine, alanine, arginine , l'acide glutamique, acide aspartique, la glycine, la lysine, la méthionine, la sérine, tyrosine, valine) et autres acides, terpénoïdes, stéréojours, vitamines du groupe B et des fragments de molécules polifenice P et d'autres composés), macro-et micronutriments (calcium, magnésium, silicium, aluminium, fer, manganèse, sélénium, le nickel, le vanadium, ... de baryum, le molybdène, le cadmium, cuivre, le zinc, l'iode, le bismuth, le chrome, le phosphore, le cobalt, le bore, le strontium, le béryllium, le zirconium, le titane, l'argent, le gallium) et honey.-Grand médecin Marc Gerson dit oe de vivre le corps50 années besoins en micronutriments ou être toutefois constaté dans de la résine momie resin.-se trouve dans des endroits inaccessibles homme: grottes, les cavernes, les rochers du Tibet et du Pamir Plateau région, collectés à des hauteurs de 2000-5000 mètres au-dessus .- est reconnu comme un tonique forte action multilatérale dans le traitement de différentes maladies et tout le corps.;-Chacune des composantes agissant sur le corps des procédures adéquates de processus métaboliques, active de toutes les sources de tissus ont une action antitoxique (éliminer les déchets toxiques de l'organisme), anti-inflammatoire, l'immunité du corps augmentation de la force, de restaurer la fonction des nerfs périphériques et le bas centre de l'analyse du cerveau de participerla biosynthèse de l'ADN cellulaire, précipitant la division cellulaire et l'expansion de plus de la moitié des éléments existant dans la table de Mendeleïev trouve en résine momie., l'administration systématique de la résine est d'augmenter le nombre et la force des lymphocytes T et des lymphocytes B, Elite immunitaire arsenal.-Il ya plusieurs hypothèses sur la façondécouvert ce don de la plus nature. dit que pendant le règne du Shah d'Iran Firidun, plusieurs de ses généraux de l'armée a organisé une hunt.-À un moment donné, l'un des ... Hunter repéré une gazelle et il a tiré une flèche qui lui perça le domaine colonne vertébrale. À la surprise de chasseurs, Gazelle a diminué, mais l'a emmenée à flee.-OùUn autre chasseur a tiré une flèche qui lui perça la gazelle pied. Mais cette fois, est tombé gazelle et se cacha dans une grotte. Même si vous avez donné de leur mieux, les chasseurs n'ont pas pu le trouver. Après une semaine, grâce à la même place, à leur grande surprise, la gazelle de chasse ont été vus mangeant de l'herbe près de la grotte tranquille. Pouvait voir les 2 flèches infIPTE corps animal. Cette fois, ils ont réussi à capturer un vivant., Analysant soigneusement les plaies causées par les flèches, les chasseurs ont noté que ces zones ont été enduits d'une substance noire comme de la poix. Ils sont entrés dans la grotte, cette substance ont été recueillies et l'envoya aux échecs. Sagesse-Firidun ordonné la cour royale de considérer que la substance et de dire à l'Estet quelles sont les propriétés qu'il has.-sage grotte de recherches et signalé: les montagnes fissures goutte d'une substance noire. Les oiseaux et les animaux lèchent cette substance quand ils sont malades ou épuisés, l'utilisant comme un recours efficace contre la maladie. Firidun ordonné, bloquant l'accès à la grotte. Elle était gardée en permanence une fois par an et les gens venaientKing et la collecte que la substance noire (la momie de résine), qui a été transporté directement au trésor royal. Zone où la grotte est située dans le nord de l'Iran et a appelé Dorobanţ, d'où elle tire son nom du mot d'infanterie momie résine Iran.-En médecine résine momie a été considéré comme l'un des plus complexes et efficaces médicaments products.-Famousphilosophe et médecin Avicenne (980-1037) a appelé une résine médicament parfaitement et très complexe (Canon des sciences pharmaceutiques). Environ 3000 momie résine ans est utilisée avec succès pour guérir plus de 50 maladies au Tibet Népal, Iran, Inde, Sibérie, Asie centrale, en Afghanistan. Hippocrate (460-377 avant J.-C.), Aristote (IV e siècle avant J.-C.), Galien (c. II a Av)icenna (c. Xe siècle), Beruni (X e siècle-XI e), Muhammad Arzni (1735), Muhammad Shirazi (1762), Sadik Razavi (1885) et beaucoup d'autres ont utilisé avec succès les momies produit la maladie comme:-fractures de côtes, l'arthrite, gastrite, l'ulcère, les maladies du tractus gastro-intestinal, l'asthme, la bronchite, les maladies du système nerveux, l'impuissance, la stérilité, les maladies du système cardio-vasculaire, etc.  -Dans le chapitre 90 du traité tibétain shi médicaments Gyu-(siècle IX.en), qui est considéré comme la base de la médecine tibétaine, la résine momie est considéré comme le recours effectif plus de rajeunir et de régénérer le corps physique (en ce sens il ya un proverbe oriental: prolonge la vie de notre momie résine et nous sauve de la mort), et l'un des commentaires traité momie résine Gyu-shiest appelé le nectar des cinq éléments de base de la nature: terre, eau, feu, air et ether. traitements: *** principale cause de la maladie est que le corps humain, ne pas avoir une immunité parfaite, pas face à des attaques des facteurs pathogènes et si mal. Ces facteurs nuisibles à la fois à l'intérieur de la nutrition pauvre, comment pessimistes dpense) et externes (stress, pollution atmosphérique et sonore, les rayonnements, les téléphones mobiles, les grands changements climatiques sont de plus en plus évident aujourd'hui). Tout est ici l'action spectaculaire de la résine: sa gestion systématique est activé par le moulage de fer de l'homme atteignant ainsi une immunité maximale pour éliminer tous les virus et les agents nocifs existencedans votre corps et en le protégeant de l'action d'autres «ennemis» de notre santé. Maman de résine pratiquement reconstruire la structure entière bioenergetical corps humain, et d'agir en tant que coordonnateur et de perfectionner notre fonctions vitales somatiques. *** Il est important de ne pas consommer d'alcool pendant la cure. *** Il est important que la dose rpiste momie à prendre sur un estomac vide au moins une demi-heure avant les repas, surtout le matin. *** Si les maladies comme l'anémie, dans un état de devitalizare, la dégradation physique et mentale, au cours de l'exercice, intellectuelle augmenté: les examens, etc compétitions. dans la dépression, l'anxiété, les troubles respiratoires, le système urinaire et de reproduction en médecineAffaires indiennes et du Tibet est la dose recommandée doit être indiquée par la résine Tuck momie jusqu'à ce qu'il fonde complètement dans la bouche comme des propriétés tonifiantes et la guérison sont assimilés directement dans le corps pour soulager bioenergetic.Pentru forte goût amer, peut être combiné avec du miel. * ** En cas de maladies graves et chroniques, il est recommandé d'effectuer une série de 4-5 traitements queest de 30 jours tous les 10 jours d'intervalle. *** Pour les athlètes qui s'entraînent comme fitness, aérobic, musculation, etc arts martiaux. recommander une dose de résine (selon le poids) 3 fois par jour. *** Pour avoir un rythme et vivifiant de la vie active, nous recommandons l'administration prophylactique de 0,2 à 0,3 grammes. Momie de 1 -2 fois par jour. En outre, l'administration systématique de résine extrêmement long et lent processus de momie de vieillissement biologique de l'organisme, en augmentant l'espérance de vie de 10-14 ans et dons une telle longévité. *** Dans la médecine ayurvédique indienne est recommandé que la résine être gérés avec la momie de miel Sa qualité de leader pan propriétés curatives de résineau plus profond des tissus. *** Il est recommandé d'administrer de résine momie en combinaison avec des jus de fruits ou de légumes, d'autant plus grande efficacité du traitement. *** En raison de son métabolisme de régulation, de graver momie gras excédentaires, ce qui a pour effet de perte de poids pour poids normal ... personnesobèses, mais sans l'évanouissement des effets secondaires, l'anémie ou anorexia.-Note: la dose est administrée en fonction du poids, comme suit:-moins de 70 kg - 0,2 grammes. momie résine à 80 kg - 0,3 gramme. momie résine à 90 kg - de 0,3 à 0,4 grammes. momie de résine plus de 90 kg - 0,5 grammes. momie résine enfants entre 3-12 ans aura 0,1 grammes chacun. résine momies 1-2 fois par jour. 
 
 

Español:

Extracto purificado de resina MUMIO (Montañas néctar), 5 gramos de sachet biológicamente activos suplementos dietéticos-Lema: "No hay enfermedad que no se puede curar con resina Mummy" (dicho tibetano)-COMENTARIO DE PRODUCTOS:-La resina es una momia 100% conocido popular natural. tradición como el néctar de las montañas, la resina de la momia (pronunciado con el acento en la primera sílaba) tiene otros nombres:-Mumio, mumiyo o mumijo, que se conoce los nombres en el Oeste, el bálsamo de montaña, o baragsun bragsaun (rocas jugo) en el Tíbet y Mongolia, Kao-pistola (sangre Montañas) en Birmania-mumnogay en Turkmenistán, Tayikistán zakh ASIL en lágrimas de Infantería de Montaña de Irán, la medicinamiracle.-componente complejo Etc. para obtener una completa 25 a 40 sustancias orgánicas y minerales, productos de la descomposición de los compuestos polimoleculari (ácidos zoomelanici, ácido húmico, ácido benzoico, ácido oxálico aminoácidos: la fenilalanina, alanina, arginina , ácido glutámico, ácido aspártico, glicina, lisina, metionina, serina, tirosina, valina) y otros ácidos, terpenoides, equipo de músicadía, vitaminas del grupo B y P polifenice fragmentos de moléculas y otros compuestos), macro y micronutrientes (calcio, magnesio, silicio, aluminio, hierro, manganeso, selenio, níquel, vanadio, ... bario, molibdeno, cadmio, cobre, zinc, yodo, bismuto, cromo, fósforo, cobalto, boro, estroncio, berilio, circonio, titanio, plata, galio) y honey.-Grand médico Marc Gerson dice ómo vivir cuerpo50 años las necesidades de micronutrientes o obstante, no se encuentra en momia resin.-resina se encuentra en lugares inaccesibles al hombre: grutas, cuevas, rocas y la meseta del Tíbet zona de Pamir, recogidos en las alturas de 2000-5000 metros sobre el .- Se reconoce como un tónico fuerte actuando multilateralmente en el tratamiento de diferentes enfermedades y todo el cuerpo.;-Cada uno de los componentes actúan sobre el cuerpo adecuados procesos metabólicos, los procesos activos de todas las fuentes de tejidos dispongan de acción antitóxica (eliminar los desechos tóxicos del cuerpo), anti-inflamatorios, la inmunidad del cuerpo aumentará y la fuerza, restaurar la función de los nervios periféricos y el bajo centro de análisis del cerebro participanla biosíntesis del ADN celular, lo que precipitó la división celular y expansión de más de la mitad de los elementos existentes en la tabla de Mendeleiev se encuentra en la resina momia., la administración sistemática de la resina es aumentar el número y la composición de los linfocitos T y linfocitos B, Élite inmunológico arsenal.-Hay varias hipótesis acerca de cómodescubrió este don de nature. mayoría-dijo que durante el reinado del sha de Irán Firidun, varios de los generales de su ejército llevaron a cabo una hunt.-En un momento dado, uno de ... cazador vio una gacela y le disparó una flecha que le atravesó el área de la columna. Para sorpresa de los cazadores, Gazelle ha caído, pero la llevó a flee.-CuandoOtro cazador ha disparado una flecha que le atravesó el pie gacela. Pero esta vez, ha caído la gacela y se escondió en una cueva. Incluso si usted le dio su mejor esfuerzo, los cazadores no pudieron encontrarlo. Después de una semana, a través del mismo lugar, para su sorpresa, la gacela de caza fueron vistos comiendo hierba cerca de la cueva tranquila. ¿Podría ver las 2 flechas infipte cuerpo animal. Esta vez, lograron capturar a uno vivo., Analizando cuidadosamente las heridas causadas por las flechas, los cazadores han señalado que esas áreas estaban manchados de negro, como una sustancia terreno de juego. Entraron en la cueva, esta sustancia fue recogida y enviada a su ajedrez. Sabiduría Firidun ordenó a la corte real a considerar dicha sustancia y, a decir del Estey lo que es prudente investigar las propiedades de la cueva-has. e informó: las montañas grietas caída de una sustancia negro. Las aves y animales lamen esa sustancia cuando están enfermos o exhaustos, usándolo como un recurso efectivo contra la enfermedad. Firidun ordenado, bloqueando el acceso a la cueva. Fue vigilado las veinticuatro horas del día una vez al año y la gente vinoKing y su recogida que la sustancia negro (momia de resina), que fue transportado directamente al tesoro real. Área donde se encuentra la cueva en el norte de Irán y pidió Dorobanţ, de la que deriva su nombre la palabra momia de infantería de resina Iran.-En la medicina la resina momia fue considerado uno de los más complejos y eficaces medicamentos productos.-famososfilósofo y médico Avicena (980-1037) lo calificó como un medicamento de resina a la perfección y extremadamente compleja (Canon de Ciencias Farmacéuticas). Aproximadamente 3.000 años la momia de resina se utiliza con éxito para curar más de 50 enfermedades en el Tíbet Nepal, Irán, India, Siberia, Asia Central, Afganistán. Hipócrates (460-377 aC), Aristóteles (siglo IV aC), Galeno (siglo II a Av)icenna (c. siglo X), Beruni (siglo X-XI ª), Muhammad Arzni (1735), Muhammad Shirazi (1762), Sadik Razavi (1885) y muchos otros han utilizado con éxito la enfermedad de las momias de productos como:-fracturas de costillas, artritis, gastritis, úlceras, enfermedades del tracto gastrointestinal, asma, bronquitis, enfermedades del sistema nervioso, impotencia, infertilidad, enfermedades del sistema cardiovascular, etc.  -En el capítulo 90 del Tratado tibetana GYU medicamentos-shi (siglo IX.en), que se considera el fundamento de la medicina tibetana, la resina de la momia se considera el efectivo remedio más para rejuvenecer y regenerar el cuerpo físico (en este sentido existe un proverbio oriental: se extiende la vida de nuestra momia-resina y nos salva de la muerte), y en uno de los comentarios tratado momia resina Gyu-shise llama el néctar de los cinco elementos básicos de la naturaleza: tierra, agua, fuego, aire y tratos ether.: *** principal causa de la enfermedad es que el cuerpo humano no, que tengan una inmunidad perfecta, no frente a los ataques de los factores patogénicos y tan mal. Estos factores nocivos de la mala nutrición, tanto en el interior, ¿cómo pesimista des el pensamiento) y externas (estrés, contaminación atmosférica y del ruido, las radiaciones, los teléfonos móviles, los cambios climáticos más importantes son cada vez más evidente hoy en día). Así que aquí viene la espectacular acción de la resina: su gestión está habilitada de forma sistemática la moldura de hierro humanos alcanzando así la inmunidad máxima para eliminar todos los virus y los agentes nocivos existenciaen su cuerpo y también lo protege de la acción más "enemigos" de nuestra salud. Momia de resina reconstruir prácticamente toda la estructura del cuerpo humano bioenergética, y actuando como coordinador y perfeccionar nuestras funciones vitales somáticas. *** Es importante no consumir alcohol durante el curado. *** Es importante que la dosis rpista de la momia que se toma con el estómago vacío, al menos media hora antes de las comidas, especialmente en la mañana. *** Si enfermedades como la anemia, en un estado de devitalizare, la desintegración física y mental, durante el ejercicio, intelectual mayor: los exámenes, etc competiciones., depresión, nerviosismo, enfermedades respiratorias, sistema urinario y reproductiva en la medicinaIndios y tibetanos es la dosis recomendada, a especificar por resina de cirugía estética momia hasta que totalmente se derrite en la boca como tónico y propiedades curativas se asimilan directamente en el cuerpo para aliviar bioenergetic.Pentru fuerte sabor amargo, se puede combinar con miel. * ** En caso de enfermedades graves y crónicas, se recomienda llevar a cabo una serie de 4-5 tratamientos,es de 30 días cada 10 días de intervalo. *** Para los atletas que se entrenan como fitness, aeróbic, musculación, artes marciales, etc. recomendar una dosis de resina (dependiendo del peso) 3 veces al día. *** Para tener un ritmo y tonificante de la vida activa, se recomienda la administración profiláctica de 0,2 a 0,3 gramos. Momia de 1 -2 veces al día. Además, la administración sistemática de resina de largo y lento proceso extraordinariamente momia de envejecimiento biológico del cuerpo, aumentando la esperanza de vida de 10-14 años y dar longevidad. *** En la India la medicina ayurvédica se recomienda que la resina se gestionará con la momia de miel Su calidad de principal empresa pan propiedades curativas de resinaa los tejidos más profundos. *** Es aconsejable administrar la resina momia en combinación con jugos de frutas o verduras, por lo tanto aumentar la eficiencia gran tratamiento. *** Debido a su metabolismo que regula, quemar grasa momia exceso, que tenga por efecto de la pérdida de peso a peso normal ... personasobesos, pero sin el efecto secundario desmayos, anemia o Anorexia-Nota: la dosis se administra según el peso, de la siguiente manera:-Hasta 70 kg - 0,2 gramos. momia de resina a 80 kg - 0,3 gramos. momia de resina a 90 kg - 0,3 a 0,4 gramos. momia de resina-Más de 90 kg - 0,5 gramos. momia de resina-Los niños entre 3-12 años tendrá 0,1 gramos cada una. Momias de resina 1-2 veces al día. 
 

 

Produse din aceeasi categorie