Home >> Damar General Trading Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> Extract Purificat de Rasina Mumie cu Propolis -supliment nutritiv biologic activ - plic 5 gr

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Extract Purificat de Rasina Mumie cu Propolis -supliment nutritiv biologic activ - plic 5 gr

stoc indisponibil
21,76 RON

 

Descriere produs:

 EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIO CU PROPOLIS (Elixirul Sanatatii), plic de 5 grame

-Supliment alimentar biologic activ

-Motto:


"Nu exista boala care sa nu poata fi vindecata cu rasina Mumie" 9Proverb tibetan)

-COMENTARIU PRODUS:
 

 

-Rasina Mumie este un produs naturist 100%. 

-Cunoscuta in traditia populara sub denumirea de nectarul muntilor, rasina Mumie (se pronunta cu accentul pe prima silaba) are si alte denumiri: 
 

 

-Mumio, mumiyo sau mumijo, denumiri comerciale cu care este cunoscuta in Occident
-balsamul de munte, baragsun sau bragsaun 
(sucul stancilor) in Tibet si Mongolia
-kao-tun (sangele muntilor) in Birmania
-mumnogay in Turkmenistan, zakh asil in Tadjikistan
-dorobi in Iran
-lacrima muntilor, medicamentul-minune etc. 

-In compozitia sa intra un intreg complex de la 25 pana la 40 de substante organice si minerale: 
-produsele de descompunere a compusilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, oxalic, aminoacizi:
fenilalanina, alanina, arginina, acid glutamic, acid aspartic, glicina, lisina, metionina, serina, tirozina, valina) si alti acizi, terpenoide, steroizi
-vitamine din grupa B si P, fragmente de molecule polifenice si alti compusi)
-macro- si microelemente (calciu, magneziu, siliciu, aluminiu, fier, mangan, seleniu, nichel, vanadiu, ... bariu,molibden, cadmiu, cupru, zinc, iod, bismut, crom, fosfor, cobalt, bor, strontiu, beriliu, zirconiu, titan, argint, galiu) si miere. 

-Marele medic Marc Gerson afirma ca pentru a trai organismul uman are nevoie de 50 de microelemente , ori toate acestea se regasesc in rasina Mumie. 

-Rasina se gaseste in locuri greu accesibile omului: grote, pesteri, stanci din zona Podisului Tibet si Pamir, colectata de la inaltimi de peste 2000-5000 de metri. 

-Este recunoscut ca un tonic puternic care actioneaza multilateral in tratarea multor afectiuni si asupra intregului organism. 

-Fiecare din elementele componente actioneaza asupra proceselor metabolice corespunzatoare ale organismului, activeaza procesele regeneratoare ale tuturor tesuturi, au actiune antitoxica (elimina reziduurile toxice din organism), antiinflamatoare, cresc imunitatea si rezistenta corpului, restabilesc functiile scazute ale nervilor periferici si ale centrilor de analiza ai creierului, participa la biosinteza ADN-ului celular, grabind diviziunea si marirea numarului celulelor

-Mai mult de jumatate din elementele existente in tabelul lui Mendeleev se gasesc in rasina Mumie. 

-Administrarea sistematica a acestei rasine face sa sporeasca numarul si forta limfocitelor T si a limfocitelor B, arsenalul de elita al sistemului imunitar. 

-Exista mai multe ipoteze despre cum a fost descoperit acest dar al naturii. 

-Cele mai multe povestesc ca pe timpul domniei sahului Firidun din Iran, mai multi generali ai armatei sale au organizat o vanatoare. 

-La un moment dat, unul din ... vanatori a ochit o gazela si a tras o sageata care s-a infipt in zona coloanei vertebrale. Spre surprinderea vanatorilor, gazela nu a cazut, ci a luat-o la fuga. 

-Atunci, un alt vanator a mai tras o sageata care s-a infipt in piciorul gazelei. Dar nici de aceasta data, gazela nu a cazut si s-a ascuns intr-o pestera. Chiar daca si-au dat silinta, vanatorii nu au fost in stare sa o gaseasca. Dupa o saptamana, trecand prin acelasi loc, spre surprinderea lor, vanatorii au vazut-o pe gazela mancand linistita iarba de langa pestera. Se puteau vedea si cele 2 sageti infipte in corpul animalului. De aceasta data, au reusit sa o captureze vie. 

-Analizand cu atentie ranile provocate de sageti, vanatorii au observat ca acele zone erau unse cu o substanta neagra asemanatoare smoalei. Au intrat in pestera, au colectat acea substanta si au trimis-o sahului. 

-Firidun a dat ordin intelepilor curtii regale sa analizeze acea substanta si sa-i spuna ce este si ce proprietati are. 

-Inteleptii au cercetat pestera si au raportat: prin crapaturile muntilor picura o substanta neagra. Pasarile si animalele ling acea substanta atunci cand sunt bolnave sau istovite, folosind-o ca pe un remediu eficient impotriva afectiunilor. 

-Firidun a ordonat blocarea accesului la pestera. Aceasta era pazita non-stop si o singura data pe an veneau oamenii regelui si colectau acea substanta neagra (rasina Mumie), care era transportata direct la visteria regala. Zona unde se gaseste pestera se afla in nordul Iranului si se numeste Dorob, de unde provine si cuvantul dorobi denumirea data rasinei Mumie in Iran. 

-In medicina antica, rasina Mumie era considerata unul din cele mai complexe si eficiente produse medicinale. 

-Cunoscutul filosof si medic Avicenna (980-1037) a denumit aceasta rasina un produs medicinal perfect si extrem de complex (Canon al Stiintei Farmaceutice). 

-De aproximativ 3000 de ani rasina Mumie este utilizata cu succes in vindecarea a peste 50 de afectiuni in Tibet, Nepal, Iran, India, Siberia, Asia Centrala, Afganistan. Hipocrate (460-377 i.Hr.), Aristotel(sec. IV i.e.n), Galen(sec. al II-a), Avicenna (sec. al X-lea), Beruni (sec. al X-XI-lea), Muhammed Arzni (1735), Muhammed Shirazi (1762), Sadik Razavi (1885) si multi altii au folosit cu succes produsul Mumie in afectiuni ca: 
-fracturi costale, artrita, gastrite, ulcer, afectiuni ale tractului gastro-intestinal, astm, bronsita, afectiuni ale sistemului nervos, impotenta, sterilitate, afectiuni ale sistemului cardiovascular etc. 

-In capitolul 90 al tratatului tibetan medicinal GYU-SHI (sec IX.e.n.), care e considerat baza medicinei tibetane, rasina Mumie e considerata cel mai eficient remediu in intinerirea si regenerarea corpului fizic (in aceasta directie exista un proverb oriental:
-rasina Mumie ne prelungeste viata si ne salveaza de la moarte), iar intr-unul din comentariile la tratatul GYU-SHI rasina Mumie este numita nectarul celor 5 elemente fundamentale ale naturii: pamant, apa, foc, aer si eter. 

-TRATAMENTE: EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIO CU PROPOLIS
 

 

***Principala cauza a aparitiei bolilor rezida in faptul ca organismul uman, neavand o imunitate perfecta, nu mai face fata atacurilor factorilor patogeni si astfel se imbolnaveste. Acesti factori nocivi provin atat din interior alimentatia proasta, modul pesimist de gandire), cat si din exterior (stres, poluarea atmosferica si fonica, radiatiile telefoanelor mobile, schimbarile climaterice majore care sunt din ce in ce mai evidente in zilele noastre). Tocmai aici intervine actiunea spectaculoasa a acestei rasine: prin administrarea ei sistematica este activata la maxim imunitatea fintei umane ajungand astfel sa elimine toti virusii si agentii nocivi existenti in organism si totodata protejand-o de actiunea unor noi ”dusmani” ai sanatatii noastre. Rasina Mumie reface practic intreaga structura bioenergetica a organismului uman, comportandu-se ca un coordonator perfect al functiilor noastre vitale si somatice.
 

 

***Este foarte important sa nu sa se consume alcool in timpul curei.
 

 

***Este foarte important ca doza de rasina Mumie sa fie luata pe stomacul gol cu cel putin ½ h inainte de masa, in special dimineata.
 

 

***In cazul afectiunilor, precum: anemie, in stari de devitalizare, de surmenaj fizic si psihic, in perioade cu efort fizic, intelectual sporit: examene, concursuri etc., in depresie, nervozitate, afectiuni ale aparatului respirator, sistemului urinar si reproducator, in medicina indiana si cea tibetana este recomandat ca doza indicata de rasina Mumie sa fie supta pana ce se topeste integral in gura, astfel proprietatile tonice si curative sunt asimilate direct la nivelul corpului bioenergetic.Pentru a atenua gustul amar puternic, se poate combina cu miere.
 

 

***In cazul afectiunilor grave si cronice, este recomandata efectuarea unei serii de 4-5 cure a cate 30 de zile fiecare cu 10 zile pauza.
 

 

***Pentru sportivi sau cei care fac antrenamente gen fitness, aerobic, bodybuilding, arte martiale etc. se recomanda administrarea unei doze de rasina (in functie de greutatea corpului) de 3 ori / zi.
 

 

***Pentru a avea un ritm activ si tonic de viata, se recomanda administrarea cu scop profilactic a 0,2 - 0,3 gr. Mumie de 1 - 2 ori pe zi. De asemenea, administrarea sistematica a rasinei Mumie incetineste extraordinar de mult procesul de imbatranire biologica a organismului, marind speranta de viata cu 10 - 14 ani si daruind astfel longevitate.
 

 

***In medicina indiana ayurveda se recomanda ca rasina Mumie sa fie administrata cu miere pentru calitatea ei de a conduce proprietatile curative ale rasinei pana in cele mai adanci tesuturi.
 

 

***Este indicat sa se administreze rasina Mumie in combinatie cu sucuri naturale de fructe sau legume, astfel eficienta tratamentului creste extraordinar de mult.
 

 

***Datorita actiunii sale de reglare a metabolismului, Mumie arde grasimile in exces, ceea ce are ca efect scaderea in greutate pana la o greutate normala ... a persoanelor obeze, dar fara a avea ca efect secundar stari de lesin, anemie sau anorexie.

-Nota: doza administrata este in functie de greutatea corpului, dupa cum urmeaza:
- Pana la 70 kg - 0,2 gr. rasina Mumie cu propolis;
- Pana la 80 kg - 0,3 gr. rasina Mumie cu propolis;
- Pana la 90 kg - 0,3 - 0,4 gr. rasina Mumie cu propolis;
- Peste 90 kg - 0,5 gr. rasina Mumie cu propolis;
- Copiii intre 3-12 ani vor lua cate 0,1 gr. rasina Mumie cu propolis de 2 ori / zi.

 


 
 

English:

MUMIO resin purified extract propolis (Elixir of Health), 5 gram sachet of biologically active dietary-supplement-Motto: "No illness that can not be cured with resin Mummy" 9Proverb Tibetan)-COMMENT PRODUCT:-Resin is a mummy 100% natural product.-known folk tradition as the nectar of the mountains, laughtermummy machine (pronounced with the accent on first syllable) has other names:-Mumio, mumiyo or mumijo, which is known names in the West, mountain balsam, or bragsaun baragsun (juice rocks) in Tibet and Mongolia, Kao- gun (blood mountain) in Burma-mumnogay in Turkmenistan, Tajikistan zakh ASIL in Iran-tear-mountain infantry, metc. investigational miracle.-component complex to get a full 25 to 40 organic substances and minerals, decomposition products of compounds polimoleculari (zoomelanici acids, humic acid, benzoic acid, oxalic amino acids: phenylalanine, alanine, arginine, glutamic acid, aspartic acid, glycine, lysine, methionine, serine, tyrosine, valine) and other acids, terpenoide, steroids, vitamins of group B and P polifenice fragments of molecules and other compounds), macro-and micronutrients (calcium, magnesium, silicon, aluminum, iron, manganese, selenium, nickel, vanadium, ... barium, molybdenum, cadmium, copper, zinc, iodine, bismuth, chromium, phosphorus, cobalt, boron strontium, beryllium, zirconium, titanium, silver, gallium) and honey.-Grand physician Marc Gerson says that for a living organismul human needs of 50 micronutrients, or all these are found in mummy resin.-resin is found in places difficult man: grottoes, caves, rocks Tibet and Pamir Plateau area, collected at heights of over 2000-5000 meters.-is recognized as a strong tonic acting multilaterally in treating different diseases and the entire organism.-Each of the components acting on the body adequate metabolic processes, active processes of all tissue sources have antitoxic action (remove toxic residues from the body), anti-inflammatory, increase body immunity and strength, restore function of peripheral nerves and the lower centers Analysis of brain, Participate in the biosynthesis of cellular DNA, precipitating the cell-division and expansion of more than half of existing elements in Mendeleev's table found in mummy resin., Systematic administration of the resin is to increase the number and strength of T lymphocytes and lymphocytes B elite immune arsenal.-There are several hypothesesto how it was discovered this gift of nature.-The more stories like chess Firidun reign in Iran, many of his army generals staged a hunt.-At one point, one of ... hunter spotted a gazelle and he shot an arrow that pierced his spine area. To the surprise of hunters, Gazelle has fallen, but took her to flee.-Then, another hunter has shot an arrow which pierced his foot gazelle. But this time, has fallen gazelle and hid in a cave. Even if you gave their best,, hunters were not able to find it. After a week, through the same place, to their surprise, hunting gazelle were seen eating grass near the cave quiet. Could see the 2arrows stuck in the animal body. This time, they managed to capture one alive., Carefully analyzing the wounds caused by arrows, hunters have noted that those areas were smeared with a black substance like pitch. They entered the cave, that substance was collected and sent her chess. Wisdom-Firidun ordered the royal court to consider that substance and it wasask what is and what property is.-wise researched cave and reported: the cracks mountains drop a black substance. Birds and animals lick that substance when they are sick or exhausted, using it as an effective remedy against the disease. Firidun ordered, blocking access to the cave. It was guarded around the clock and once a year youeneau collected the king and that the black substance (resin mummy), which was transported directly to the royal treasury. Area where the cave is located in northern Iran and called Dorobanţ, from which it derives its name the word infantry mummy resin Iran.-In medicine ancient mummy resin was considered one of the most complex and efficient medicinal products. -The famous philosopher and physician Avicenna (980-1037) called it a medicinal product resin perfectly and extremely complex (Canon of Pharmaceutical Sciences). Approximately 3,000 years-mummy resin is used successfully to cure over 50 diseases in Tibet , Nepal, Iran, India, Siberia, Central Asia, Afghanistan. Hippocrates (460-377 BC), Aristotle (IV century BC), Galen (c. ofl II), Avicenna (c. tenth century), Beruni (X-XI th century), Muhammad Arzni (1735), Muhammad Shirazi (1762), Sadik Razavi (1885) and many others have used successful product mummies diseases as:-rib fractures, arthritis gastritis, ulcers, diseases of the gastrointestinal tract, asthma, bronchitis, diseases of the nervous system, impotence, infertility, disorders of the cardiovascular etc..-In Chapter 90 of the Treaty Tibetan medicinal GYU-shi (IX.en century), which is considered the basis of Tibetan medicine, mummy resin is considered the most effective remedy to rejuvenate and regenerate the physical body (in this direction there is an Oriental proverb :-mummy resin we extend life and save us from death), and in one of the comments treaty GYU-shi ramummy track is called the nectar of the five basic elements of nature: earth, water, fire, air and ether.-treatment: *** leading cause of disease is that the human body, not having a perfect immunity no longer cope with attacks pathogenic factors and so ill. These harmful factors from both inside poor nutrition, howpessimistic thinking) and external (stress, air and noise pollution, radiation from mobile phones, major climatic changes are increasingly evident today). Just here comes the spectacular action of the resin: its systematic management is enabled by the human iron molding thus reaching maximum immunity to eliminate all viruses and agencies NOCExisting occur in the body and also protecting it from further action "enemies" of our health. Mummy resin practically rebuild the entire structure bioenergetical human body, and acting as a coordinator and perfect our vital somatic functions. *** It's important not to consume alcohol during cure. *** It is very importantmummy resin dose to be taken on an empty stomach at least half an hour before meals, especially in the morning. *** If diseases such as anemia, in a state of devitalizare, the physical and mental breakdown, during the exercise intellectually more: exams, competitions etc.., depression, nervousness, respiratory diseases, urinary and reproductive system,in the Indian and Tibetan medicine is recommended that the dosage be indicated resin mummy tuck until it fully melts in your mouth as tonic and healing properties are assimilated directly in the body to alleviate the bitter taste bioenergetic.Pentru strong, can be combined with honey . *** In case of serious and chronic diseases, it is recommended to conduct a series of 4-5course of 30 days each with 10 days rest. *** For athletes who are training like fitness, aerobics, bodybuilding, martial arts etc.. recommend a dose of resin (depending on weight) 3 times per day. *** To have an active and invigorating pace of life, we recommend the prophylactic administration of 0.2 to 0.3 grams. MuThousand 1-2 times daily. In addition, systematic administration of resin mummy extraordinarily long slow process of biological aging of the body, increasing life expectancy of 10-14 years and Giving such longevity. *** In Indian Ayurvedic medicine is recommended that the resin be managed with honey mummy for them to drive quality curative propertiesto resin in the deepest tissue. *** It is advisable to administer mummy resin in combination with juices of fruits or vegetables, so much great increase treatment efficiency. *** Because of its action to regulate metabolism, burn fat mummy excess, which has the effect of weight loss to normal weight ... ofobese people, but without the side effect fainting, anemia or anorexia.-Note: dosage is administered according to weight, as follows: - Up to 70 kg - 0.2 grams. propolis resin mummy - Up to 80 kg - 0.3 grams. propolis resin mummy - Up to 90 kg - 0.3 to 0.4 grams. propolis resin mummy - Over 90 kg - 0.5 grams. propolis resin mummy - Childrenbetween 3-12 years will take 0.1 grams each. propolis resin mummy 2 times per day.
 
 

Français:

résine MUMIO extrait purifié propolis (Elixir de la Santé), 5 gramme de sachet biologiquement active des compléments alimentaires-Devise: "Aucun cas de maladie qui ne peut être guéri avec de la résine Momie" 9Proverb tibétain)-COMMENTAIRE DU PRODUIT:-La résine est une momie 100% product. connu folk tradition naturelle, comme le nectar des montagnes, des riresmachine momie (prononcé avec l'accent sur la première syllabe) a d'autres noms:-Mumio, mumiyo ou mumijo, qui est connu noms dans l'Ouest, le sapin baumier de montagne, ou baragsun bragsaun (jus de roche) au Tibet et en Mongolie, Kao- armes à feu (la montagne dans le sang) en Birmanie-mumnogay au Turkménistan, le Tadjikistan ASIL zakh en larmes d'infanterie de montagne Iran, metc miracle.-composante complexe expérimental pour obtenir plein de 40 25 à des substances organiques et minéraux, produits de décomposition des composés polimoleculari (acides zoomelanici, acide humique, acide benzoïque, oxalique acides aminés: la phénylalanine, alanine, arginine, acide glutamique, acide aspartique, la glycine, la lysine, la méthionine, la sérine, tyrosine, valine) et autres acides, terpenoide, les stéroïdes, vitamines du groupe B et des fragments de molécules polifenice P et d'autres composés), macro-et micronutriments (calcium, magnésium, silicium, aluminium, fer, manganèse, sélénium, le nickel, le vanadium, ... de baryum, de molybdène, le cadmium, le cuivre, le zinc, l'iode, le bismuth, le chrome, le phosphore, le cobalt, le bore, le strontium, le béryllium, le zirconium, le titane, l'argent, le gallium) et honey.-Grand médecin Marc Gerson dit que pour gagner leur vie ouganismul besoins de l'homme de 50 oligo-éléments, ou tous ceux-ci sont trouvés dans de la résine momie resin.-se trouve dans des endroits difficiles homme: grottes, les cavernes, les rochers du Tibet et du Pamir Plateau région, collectés à des hauteurs de plus de 2000-5000 meters.-est reconnu comme un tonique forte action multilatérale dans le traitement de différentes maladies et l'ensemble organism.-Chacune des composantes agissant sur le corps des procédures adéquates de processus métaboliques, active de toutes les sources de tissus ont une action antitoxique (éliminer les déchets toxiques de l'organisme), anti-inflammatoire, l'immunité du corps augmentation de la force, de restaurer la fonction des nerfs périphériques et les centres inférieurs Analyse du cerveau, Participent à la biosynthèse de l'ADN cellulaire, précipitant la division cellulaire et l'expansion de plus de la moitié des éléments existant dans la table de Mendeleïev trouve en résine momie., L'administration systématique de la résine est d'augmenter le nombre et la force des lymphocytes T et des lymphocytes B élite immunitaire arsenal.-Il ya plusieurs hypothèsesà la façon dont il a été découvert ce don de nature.-Les histoires comme les échecs Firidun règne en Iran, plusieurs de ses généraux de l'armée a organisé une hunt.-À un moment donné, l'un des ... Hunter repéré une gazelle et il a tiré une flèche qui lui perça le domaine colonne vertébrale. À la surprise de chasseurs, Gazelle a baissé, mais elle a pris la fuite.-Puis, un autre chasseur a tiré une flèche qui lui perça la gazelle pied. Mais cette fois, est tombé gazelle et se cacha dans une grotte. Même si vous avez donné de leur mieux, les chasseurs n'ont pas pu le trouver. Après une semaine, grâce à la même place, à leur grande surprise, la gazelle de chasse ont été vus mangeant de l'herbe près de la grotte tranquille. Pouvait voir les 2flèches coincé dans le corps de l'animal. Cette fois, ils ont réussi à capturer un vivant., Analysant soigneusement les plaies causées par les flèches, les chasseurs ont noté que ces zones ont été enduits d'une substance noire comme de la poix. Ils sont entrés dans la grotte, cette substance ont été recueillies et l'envoya aux échecs. Sagesse-Firidun ordonné la cour royale de considérer que la substance et il a étédemander ce qui est et quels sont les biens-sage des recherches sur la grotte et Is. signalé: les montagnes fissures goutte d'une substance noire. Les oiseaux et les animaux lèchent cette substance quand ils sont malades ou épuisés, l'utilisant comme un recours efficace contre la maladie. Firidun ordonné, bloquant l'accès à la grotte. Elle était gardée jour et nuit et une fois l'aneneau collectés le roi et que la substance noire (la momie de résine), qui a été transporté directement au trésor royal. Zone où la grotte est située dans le nord de l'Iran et a appelé Dorobanţ, d'où elle tire son nom du mot d'infanterie momie résine Iran.-En médecine résine momie a été considéré comme l'un des plus complexe et efficace des médicaments plus. -Le célèbre philosophe et médecin Avicenne (980-1037) a appelé une résine médicament parfaitement et très complexe (Canon des sciences pharmaceutiques). Environ 3000 momie résine ans est utilisée avec succès pour guérir plus de 50 maladies au Tibet , Népal, Iran, Inde, Sibérie, Asie centrale, en Afghanistan. Hippocrate (460-377 avant J.-C.), Aristote (IV e siècle avant J.-C.), Galien (c.L II), Avicenne (c. Xe siècle), Beruni (X e siècle-XI e), Muhammad Arzni (1735), Muhammad Shirazi (1762), Sadik Razavi (1885) et beaucoup d'autres ont utilisé produit en tant que maladies momies: fractures de côtes-de succès, l'arthrite, les gastrites, les ulcères, troubles gastro-intestinaux, l'asthme, la bronchite, les maladies du système nerveux, l'impuissance, l'infertilité, les troubles de la cardioment, etc .- Dans le chapitre 90 du traité tibétain shi médicaments Gyu-(siècle IX.en), qui est considéré comme la base de la médecine tibétaine, la résine momie est considéré comme le recours effectif plus de rajeunir et de régénérer le corps physique (en ce sens il ya un proverbe oriental -momie résine: Nous prolongeons la vie et nous sauver de la mort), et l'un des traités les commentaires Gyu-shi rapiste momie est appelé le nectar des cinq éléments de base de la nature: terre, eau, feu, air et ether. traitements: *** principale cause de la maladie est que le corps humain, ne pas avoir une immunité parfaite non plus faire face aux attaques facteurs pathogènes et si mal. Ces facteurs nuisibles à la fois à l'intérieur de la nutrition pauvre, commentpensée pessimiste) et externes (stress, pollution atmosphérique et sonore, les rayonnements des téléphones mobiles, les grands changements climatiques sont de plus en plus évident aujourd'hui). Tout est ici l'action spectaculaire de la résine: sa gestion systématique est activé par le moulage de fer de l'homme atteignant ainsi une immunité maximale pour éliminer tous les virus et les organismes CNPExistants se produisent dans le corps et le protéger de l'action d'autres «ennemis» de notre santé. Maman de résine pratiquement reconstruire la structure entière bioenergetical corps humain, et d'agir en tant que coordonnateur et de perfectionner notre fonctions vitales somatiques. *** Il est important de ne pas consommer d'alcool pendant la cure. *** Il est très importantdose de résine momie à prendre sur un estomac vide au moins une demi-heure avant les repas, surtout le matin. *** Si les maladies comme l'anémie, dans un état de devitalizare, la dégradation physique et mentale, au cours de l'exercice intellectuellement plus: examens, etc compétitions., dépression, nervosité, des maladies respiratoires, le système urinaire et de reproduction,dans l'océan Indien et de la médecine tibétaine est recommandé que la dose indiquée Tuck momie résine jusqu'à ce qu'il fonde complètement dans la bouche comme des propriétés tonifiantes et la guérison sont assimilés directement dans le corps pour atténuer les bioenergetic.Pentru goût amer forte, peut être combiné avec du miel . *** En cas de maladies graves et chroniques, il est recommandé de procéder à une série de 4-5cours de 30 jours chacun avec 10 jours de repos. *** Pour les athlètes qui s'entraînent comme fitness, aérobic, musculation, etc arts martiaux. recommander une dose de résine (selon le poids) 3 fois par jour. *** Pour avoir un rythme et vivifiant de la vie active, nous recommandons l'administration prophylactique de 0,2 à 0,3 grammes. MuMille 1-2 fois par jour. En outre, l'administration systématique de résine extrêmement long et lent processus de momie de vieillissement biologique de l'organisme, en augmentant l'espérance de vie de 10-14 ans et dons une telle longévité. *** Dans la médecine ayurvédique indienne est recommandé que la résine être gérés avec la momie de miel pour eux de conduire de la qualité des propriétés curativesde résine à la plus profonde des tissus. *** Il est recommandé d'administrer de résine momie en combinaison avec des jus de fruits ou de légumes, d'autant plus grande efficacité du traitement. *** En raison de son métabolisme de régulation, de graver momie gras excédentaires, ce qui a pour effet de perte de poids pour poids normal ... deles personnes obèses, mais sans l'évanouissement des effets secondaires, l'anémie ou anorexia.-Note: la posologie est administrée en fonction du poids, comme suit: - Jusqu'à 70 kg - 0,2 gramme. momie résine propolis - jusqu'à 80 kg - 0,3 gramme. momie résine propolis - Jusqu'à 90 kg - de 0,3 à 0,4 grammes. momie résine propolis - Plus de 90 kg - 0,5 gramme. momie résine propolis - Enfantsentre 3-12 ans aura 0,1 grammes chacun. résine de propolis momie 2 fois par jour.
 
 

Español:

resina MUMIO extracto purificado de propóleos (Elixir de la Salud), sobre de 5 gramos de biológicamente activos suplementos dietéticos-Lema: "No hay enfermedad que no se puede curar con resina Momia" 9Proverb tibetano)-COMENTARIO DE PRODUCTOS:-La resina es una momia 100% natural conocido popular product. tradición como el néctar de las montañas, la risamáquina de la momia (que se pronuncia con el acento en primera sílaba) tiene otros nombres:-Mumio, mumiyo o mumijo, que se conoce los nombres en el Oeste, el bálsamo de montaña, o baragsun bragsaun (rocas jugo) en el Tíbet y Mongolia, Kao- arma (montaña de la sangre) en Birmania-mumnogay en Turkmenistán, Tayikistán zakh ASIL en lágrimas de Infantería de Montaña Irán, metc investigación-componente complejo miracle. para obtener un total 25 a 40 sustancias orgánicas y minerales, productos de la descomposición de los compuestos polimoleculari (ácidos zoomelanici, ácido húmico, ácido benzoico, ácido oxálico aminoácidos: la fenilalanina, alanina, ácido arginina, glutámico, ácido aspártico, glicina, lisina, metionina, serina, tirosina, valina) y otros ácidos, terpenoide, esteroides, vitaminas del grupo B y P polifenice fragmentos de moléculas y otros compuestos), macro y micronutrientes (calcio, magnesio, silicio, aluminio, hierro, manganeso, selenio, níquel, vanadio, bario ..., molibdeno, cadmio, cobre, zinc, yodo, bismuto, cromo, fósforo, cobalto, boro, estroncio, berilio, circonio, titanio, plata, galio) y honey.-Grand médico Marc Gerson dice que para la vida oganismul las necesidades humanas de 50 micronutrientes, o todas estas momias se encuentran en resin.-resina se encuentra en lugares difíciles hombre: grutas, cuevas, rocas y la meseta del Tíbet zona de Pamir, recogida a una altura de más de 2000-5000 meters.-se reconoce como un tónico fuerte actuando multilateralmente en el tratamiento de diversas enfermedades y la org todaanism.-Cada uno de los componentes actúan sobre el cuerpo adecuados procesos metabólicos, los procesos activos de todas las fuentes de tejidos dispongan de acción antitóxica (eliminar los desechos tóxicos del cuerpo), anti-inflamatorios, la inmunidad del cuerpo aumentará y la fuerza, restaurar la función de los nervios periféricos y los centros de menores Análisis del cerebro, Participan en la biosíntesis de ADN celular, lo que precipitó la división celular y expansión de más de la mitad de los elementos existentes en la tabla de Mendeleiev se encuentra en la resina momia., La administración sistemática de la resina es aumentar el número y la composición de los linfocitos T y linfocitos B elite inmunológica arsenal.-Hay varias hipótesisde cómo se descubrió este don de nature.-Las historias más como el ajedrez Firidun reinado en Irán, muchos de los generales de su ejército llevaron a cabo una hunt.-En un momento dado, uno de ... cazador vio una gacela y le disparó una flecha que le atravesó el área de la columna. Para sorpresa de los cazadores, Gazelle ha caído, pero la llevó a huir.-Entonces, otro cazador ha disparado una flecha que le atravesó el pie gacela. Pero esta vez, ha caído la gacela y se escondió en una cueva. Incluso si usted le dio su mejor esfuerzo, los cazadores no pudieron encontrarlo. Después de una semana, a través del mismo lugar, para su sorpresa, la gacela de caza fueron vistos comiendo hierba cerca de la cueva tranquila. ¿Podría ver los 2flechas clavadas en el cuerpo animal. Esta vez, lograron capturar a uno vivo., Analizando cuidadosamente las heridas causadas por las flechas, los cazadores han señalado que esas áreas estaban manchados de negro, como una sustancia terreno de juego. Entraron en la cueva, esta sustancia fue recogida y enviada a su ajedrez. Sabiduría Firidun ordenó a la corte real a considerar dicha sustancia y fuepreguntarse qué es y qué característica sabia investigado cueva Is-e informó: las montañas grietas caída de una sustancia negro. Las aves y animales lamen esa sustancia cuando están enfermos o exhaustos, usándolo como un recurso efectivo contra la enfermedad. Firidun ordenado, bloqueando el acceso a la cueva. Fue vigilado las veinticuatro horas del día y una vez al año queeneau recogió el rey y que la sustancia negro (momia de resina), que fue transportado directamente al tesoro real. Área donde se encuentra la cueva en el norte de Irán y pidió Dorobanţ, de la que deriva su nombre la palabra momia de infantería de resina Iran.-En la medicina la resina momia fue considerado uno de los productos medicinales y eficiente la más compleja. -El famoso filósofo y médico Avicena (980-1037) lo calificó como un medicamento de resina a la perfección y extremadamente compleja (Canon de Ciencias Farmacéuticas). Aproximadamente 3.000 años la momia de resina se utiliza con éxito para curar más de 50 enfermedades en el Tíbet , Nepal, Irán, India, Siberia, Asia Central, Afganistán. Hipócrates (460-377 aC), Aristóteles (siglo IV aC), Galeno (c.l II), Avicena (c. siglo X), Beruni (siglo X-XI ª), Muhammad Arzni (1735), Muhammad Shirazi (1762), Sadik Razavi (1885) y muchos otros han usado momias como las enfermedades de productos:-fracturas costales éxito, artritis, gastritis, úlceras, vías trastornos gastrointestinales, asma, bronquitis, enfermedades del sistema nervioso, impotencia, infertilidad, trastornos de la enfermedad cardiovascularcular, etc .- En el capítulo 90 del Tratado tibetana GYU medicamentos-shi (siglo IX.en), que se considera el fundamento de la medicina tibetana, la resina de la momia se considera el efectivo remedio más para rejuvenecer y regenerar el cuerpo físico (en este sentido existe un proverbio oriental -momia resina: se amplía la vida y nos salve de la muerte), y en uno de los tratados comentarios GYU ra-shipista de la momia se llama el néctar de los cinco elementos básicos de la naturaleza: tierra, agua, fuego, aire y tratos ether.: *** principal causa de la enfermedad es que el cuerpo humano no, que tengan una inmunidad perfecta ya no responder a los atentados factores patógenos y malos así. Estos factores perjudiciales, tanto dentro de la nutrición pobre, ¿cómopensamiento pesimista) y externos (estrés, contaminación atmosférica y del ruido, las radiaciones de los teléfonos móviles, los grandes cambios climáticos son cada vez más evidente hoy en día). Así que aquí viene la espectacular acción de la resina: su gestión está habilitada de forma sistemática la moldura de hierro humanos alcanzando así la inmunidad máxima para eliminar todos los virus y los organismos de NOCExistentes se producen en el cuerpo y también lo protege de la acción más "enemigos" de nuestra salud. Momia de resina reconstruir prácticamente toda la estructura del cuerpo humano bioenergética, y actuando como coordinador y perfeccionar nuestras funciones vitales somáticas. *** Es importante no consumir alcohol durante el curado. *** Es muy importantedosis de resina de momia que deben tomarse con el estómago vacío, al menos media hora antes de las comidas, especialmente en la mañana. *** Si enfermedades como la anemia, en un estado de devitalizare, la desintegración física y mental, durante el ejercicio intelectualmente más: los exámenes, etc competiciones., depresión, nerviosismo, enfermedades respiratorias, el sistema urinario y reproductor,en la India y la medicina tibetana se recomienda que la dosis se indicará cirugía estética resina momia hasta que totalmente se derrite en la boca como tónico y propiedades curativas se asimilan directamente en el cuerpo para aliviar el fuerte sabor amargo bioenergetic.Pentru, se puede combinar con miel . *** En caso de enfermedades graves y crónicas, se recomienda llevar a cabo una serie de 4-5curso de 30 días cada uno con 10 días de descanso. *** Para los atletas que se entrenan como fitness, aeróbic, musculación, artes marciales, etc. recomendar una dosis de resina (dependiendo del peso) 3 veces al día. *** Para tener un ritmo y tonificante de la vida activa, se recomienda la administración profiláctica de 0,2 a 0,3 gramos. MuMiles de 1-2 veces al día. Además, la administración sistemática de resina de largo y lento proceso extraordinariamente momia de envejecimiento biológico del cuerpo, aumentando la esperanza de vida de 10-14 años y dar longevidad. *** En la India la medicina ayurvédica se recomienda que la resina se gestionará con la momia de miel de calidad que les permita conducir propiedades curativasresina para los tejidos más profundos. *** Es aconsejable administrar la resina momia en combinación con jugos de frutas o verduras, por lo tanto aumentar la eficiencia gran tratamiento. *** Debido a su metabolismo que regula, quemar grasa momia exceso, que tenga por efecto de la pérdida de peso a peso normal ... delas personas obesas, pero sin el efecto secundario desmayos, anemia o Anorexia-Nota: la dosis se administra según el peso, de la siguiente manera: - Hasta 70 kg - 0,2 gramos. propóleo momia de resina - Hasta 80 kg - 0,3 gramos. propóleo momia de resina - Hasta 90 kg - 0,3 a 0,4 gramos. propóleo momia de resina - Más de 90 kg - 0,5 gramos. propóleo momia de resina - Niñosentre 3-12 años tendrá 0,1 gramos cada una. propóleo resina momia 2 veces al día.
 

 

Produse din aceeasi categorie