Home >> Quantum Pharm > Apicole >> LADIEs DREAM 20cps QUANTUM PHARM

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

LADIEs DREAM 20cps QUANTUM PHARM

LADIES"DREAM 20cps QUANTUM PHARM Extract de kava-kava, frunze de damiana, rizom de ghimbir, extract uscat de angelica, extract de muira puama, extract de tribulus, L-histidină.
168,29 RON

 

Descriere produs:

LADIES"DREAM 20cps QUANTUM PHARM

Acţiune:

Ladies’ Dream este un supliment alimentar destinat creşterii libidoului la femei.

Din cauza stresului cotidian cca. 48% din femei au dificultăţi privind capacitatea de a ajunge la orgasm şi de a simţi satisfacţie deplină în timpul actului sexual. Din fericire natura oferă soluţii pentru acest neajuns. În compoziţia suplimentului alimentar se află cele mai eficiente plante medicinale folosite în acest scop în cultura orientală şi cea sud-americană.

Prin combinarea lor cu aminoacizi naturali am creat un produs care asigură un libidou sănătos şi o plăcere sexuală senzaţională.
Ingrediente:

Extract de kava-kava, frunze de damiana, rizom de ghimbir, extract uscat de angelica, extract de muira puama, extract de tribulus, L-histidină.
Administrare:

Zilnic, pe stomacul gol, 1-2 capsule cu un pahar de lichid. Efectul produsului este maxim la două ore după administrare. Produsul se poate folosi ocazional, sau permanent fără restricţii.
Prezentare:

20 capsule.


 

 

Produse din aceeasi categorie