Home >> Quantum Pharm > Suplimente Nutritive >> MARATON FORTE 4cps QUANTUM PHARM

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

MARATON FORTE 4cps QUANTUM PHARM

MARATON FORTE 4cps QUANTUM PHARM O capsula contine extracte de Muira Puama 50mg, Catuaba 50mg, Ginseng Siberian 35mg, Guarana 35mg, Tribulus terestris 30mg, Epimedium 30mg, Polygonum multiflorum 20
45,00 RON

 

Descriere produs:

MARATON FORTE 4cps QUANTUM PHARM

Maraton 4 capsule

Indicatii

Erectii de mai lunga durata si mult mai ferme.

Senzatie de tinerete si vigoare.

Atractie sexuala marita.

Placere sexuala superioara.

Efectul acestui supliment nutritiv se va simti de la prima administrare, de aceea nu este necesara folosirea curativa, insa cu administrari repetate se pot obtine efecte net superioare in timp.

Acest produs 100% natural, se bazeaza pe combinarea stiintifica ale celor mai pretioase plante medicinale asiatice si sud americane cunoscute pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine.

Eficacitatea deosebita si efectul imediat al acestui produs consta in folosirea unor superconcentrate din aceste plante care au fost obtinute cu tehnologii de extractie de ultima generatie.

Contraindicatii

Produsul este contraindicat persoanelor cu afectiuni cardiace grave si in general si in general cand efortul fizic este contraindicat.

Compozitie

O capsula contine extracte de Muira Puama 50mg, Catuaba 50mg, Ginseng Siberian 35mg, Guarana 35mg, Tribulus terestris 30mg, Epimedium 30mg, Polygonum multiflorum 20mg.

Mod de administrare

Se recomanda consumul ocazional de 2 capsulezi, intr o singura doza cu mult lichid apa minerala, suc de fructe, inainte cu aproximativ 2 ore de actul sexual.

Doza se poate dubla dar nu se recomanda depasirea cantitatii de 4 capsule24 ore, aceasta neavand efect suplimentar.


 

 

Produse din aceeasi categorie