Home >> Santo Raphael > Siropuri >> STIMULENT MENTAL 50ml SANTO RAPHAEL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

STIMULENT MENTAL 50ml SANTO RAPHAEL

Se administreaza cate 30-40 picaturi de tinctura de 3 ori pe zi, intr-un pahar cu apa de izvor sau apa plata sau in amestec cu o lingurita de miere naturala de alb
10,88 RON

 

Descriere produs:

STIMULENT MENTAL 50ml SANTO RAPHAEL


Descriere
Stimulent Mental 50Ml Santo Raphael

Descriere

- Stimulent Mental 50 ml

Indicatii:

Se recomanda ca adjuvant in:

- stari de astenie psihica, oboseala cronica, somnolenta si pentru marirea atentiei si puterii de concentrare, imbunatatirea memoriei; de asemenea, este util pentru marirea performantelor in procesul de invatare. Nu creeaza fenomene de dependenta sau obisnuinta, fiind posibila administrarea de lunga durata.

Compozitie:

busuioc, cardamom, ceai verde, isop, lemnul-Domnului, menta, nucsoara, obligeana, rozmarin, alcool etilic, apa distilata.

Continut:

50 ml

Administrare:

- Se administreaza cate 30-40 picaturi de tinctura de 3 ori pe zi, intr-un pahar cu apa de izvor sau apa plata sau in amestec cu o lingurita de miere naturala de albine, cu 30 minute inainte de masa.

Precautii:

- A nu se depasi doza prescrisa.

Actiuni:

- tonic al sistemului nervos - vasodilatator general - imbunatateste activitatea mentala: puterea de concentrare, atentia, capacitatea de invatare si memorare - la copii si adolescenti creste performantele scolare, fiind indicat in conditii de examen - la adulti, inlatura oboseala zilnica si reduce necesarul de somn - inlocuieste cu succes stimulentele nervoase uzuale: cafeaua, ciocolata, cacao, ceaiul negru, fiind in schimb total lipsit de efectele nocive ale acestora.


 

 

Produse din aceeasi categorie