Home >> Medica Produse farmaceutice > Suplimente naturale >> MASCULIN 30cps BLISTER MEDICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

MASCULIN 30cps BLISTER MEDICA

Indicatii: Cresterea performantelor sexuale masculine, disfunctii sexuale masculine. Tonic sexual.
72,15 RON

 

Descriere produs:

 Indicatii: Cresterea performantelor sexuale masculine, disfunctii sexuale masculine.
Tonic sexual.

Compozitie: Zizyphi Radix, Extract de telina (Celery extr.), Extract de Ginkgo biloba, Atomizat din larve de trântor, Ginseng rosu.

Actiune Farmacologica
Prin formula sa unica, Masculin determina atat cresterea performantelor sexuale cat si a functiilor intregului aparat reproducator masculin.
Zizyphi radix substanta naturala ce favorizeza cresterea nivelului de oxid nitric, mesagerul care determina vasele sangvin e sa se relaxeze si sa se dilate, crescand fluxul sangvin in corpii cavernosi.
Extractul de telina stimuleaza functia sexuala si intervine favorabil in cresterea potentei, imbunatatind vascularizatia in zona pelvina.
Ginkgo biloba contine flavonoide care imbunatatesc circulatia sangvin a, in special cea periferica. Pe langa efectul vasodilatator are si un puternic efect antioxidant.
Ginsengul rosu super-yang sustine productia de testosteron prin actiunea ginsenozidelor. Actioneaza de asemenea asupra sistemului endocrin si vegetativ, ambele fiind esentiale pentru functia sexuala.
Atomizatul din larve de trantor contine substante biologic active (proteine- incluzand toti aminoacizii esentiali, glucide, lipide- in special fosfolipide, saruri minerale si oligoelemente, vitamime-b-caroten, riboflavina, acid nicotinic, colina, tiamina, fitomenadiona, precursori de hormoni sexuali) are atat proprietati biostimulente asupra metabolismului general, dar mai ales de imbunatatire a functiei sexuale masculine.

Administrare:
1 capsula /zi diminieata si 1 dupa-amiaza, in cure de 3 luni.
Pentru cresterea efectului se poate creste la 2 capsule/zi dimineata si 2 capsule/zi dupa-amiaza, administrarea facandu-se cu cateva saptamani inainte ca efectul sa apara (deseori acesta poate apare si la cateva zile de la administrare).
Asocieri:
Stand Up + Muira Puama / L-arginina & Tribulus terrestris + Damiana.

Prezentare:  Cutie cu 30 capsule


 

 

Produse din aceeasi categorie