Home >> Xlear > Xlear decongestie nazala >> XLEAR SPRAY NAZAL (CU PULVERIZATOR), 45 ML.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

XLEAR SPRAY NAZAL (CU PULVERIZATOR), 45 ML.

stoc indisponibil
59,34 RON

 

Descriere produs:

XLEAR SPRAY NAZAL (CU PULVERIZATOR), 45 ML.

Xlear® spray nazal, 45 ml., conţine cantitatea optima de xylitol, ingredientul-cheie care face acest produs atât de revoluţionar şi de eficient. De asemenea, conţine apa purificata, sare si un extract din seminte de grapefruit (pentru conservare), adica aceleasi ingrediente sigure, folosite de ani de zile, în produsele de decongestie nazala care nu necesita obtinerea unei prescriptii medicale.
Utilizare: ajuta la curatarea sinusurilor si a pasajelor nazale, indeparteaza iritatiile datorate factorilor poluanti, polenului si altor factori contaminanţi din aer. Calmeaza si hidrateaza pasajele nazale iritate si uscate din cauza umiditatii scazute a aerului, a factorilor poluanţi, a folosirii excesive de decongestionante nazale.
Instructiuni: inainte de a utiliza Xlear, curatati pasajele nazale prin suflarea delicata a nasului. Inainte de utilizarea iniţiala, desigilati dispozitivul prin tinerea sa in pozitie verticala si pompati o data sau de mai multe ori pana cand solutia este distribuita. Introduceti duza in nara si apasati complet pompa in timp ce respirati pe nas. Pulverizati de 1-2 ori in fiecare nara. Utilizati preventiv ori de cate ori este nevoie pentru a curata pasajele nazale si sinusurile. Pentru a obtine rezultate cat mai bune, utilizati Xlear cel puţin de două ori pe zi. Stergeti duza dupa fiecare utilizare si reatasati capacul.


 

 

Produse din aceeasi categorie