Home >> Xlear > Xlear decongestie nazala >> XLEAR PICATURI NAZALE ADULTI, 3 BUC. X 22 ML.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

XLEAR PICATURI NAZALE ADULTI, 3 BUC. X 22 ML.

stoc indisponibil
85,12 RON

 

Descriere produs:

XLEAR PICATURI NAZALE ADULTI, 3 BUC. X 22 ML.

Xlear® picaturi nazale pentru adulti conţine cantitatea optima de xylitol, ingredientul-cheie care face acest produs atât de revoluţionar şi de eficient. De asemenea, conţine apa purificata, sare si un extract din seminte de grapefruit (pentru conservare), adica aceleasi ingrediente sigure, folosite de ani de zile, în produsele de decongestie nazala care nu necesita obtinerea unei prescriptii medicale.
 
Utilizari: ajuta la curatarea sinusurilor si a pasajelor nazale, indeparteaza iritatiile datorate factorilor poluanţi, polenului si altor factori contaminanţi din aer. Calmeaza si hidrateaza pasajele nazale iritate si uscate din cauza umiditatii scazute a aerului, a factorilor poluanţi, a folosirii excesive de decongestionante nazale.
 
Instructiuni: inainte de a utiliza Xlear, curatati pasajele nazale prin suflarea delicata a nasului. Introduceti duza in nara si strangeţi flaconul in timp ce respirati pe nas. Scoateti duza din nara inainte de a permite flaconului sa se reumfle. Pulverizati de 1-2 ori in fiecare nara. Utilizati preventiv ori de cate ori este nevoie pentru a curaţa pasajele nazale si sinusurile. Pentru a obtine rezultate cat mai bune, utilizati Xlear cel putin de doua ori pe zi. Stergeti duza dupa fiecare utilizare si reatasati capacul. Poate fi folosit sub forma de picaturi pentru copii.


 

 

Produse din aceeasi categorie