Home >> Xlear > Spry Dental igena dentara >> APA DE GURA SPRY ORAL RINSE - BLUE, 473 ML.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

APA DE GURA SPRY ORAL RINSE - BLUE, 473 ML.

stoc indisponibil
29,67 RON

 

Descriere produs:

APA DE GURA SPRY ORAL RINSE - BLUE, 473 ML.

Racoritoare, revigoranta si aproape de un PH neutru, apa de gura Spry® Oral Rinse Blue pe baza de xylitol natural, are un gust extraordinar si ofera beneficii dentare unice!
The Spry Dental Defense System® (Sistemul de aparare a sanatatii dintilor) este o linie de produse de ingrijire orala de inalta calitate ce contin xylitol, un indulcitor natural antibacterian.
 
Apa de gura Spry® Oral Rinse Blue este fara zahar, cu: xylitol natural, Aloe Vera, musetel, echinacea si menta.
Cantitate: 473 ml.
Utilizare: se clăteşte puternic timp de 30 de secunde dimineaţa şi înainte de culcare. Produsul nu este destinat pentru înghiţire.
Ingrediente: apă purificată, xylitol, alcool de cereale (etanol), glicerina vegetala (din fructe de palmier nemodificate genetic), amestec din extracte naturale de menta, suc de Aloe Vera concentrat, extract din flori de galbenele (Calendula Officinalis), extract de Chamomilla Recutita, extract din Echinacea Purpurea, mentol (din ulei de mentă), extract din frunze de maslin (Olea Europea), emulsificator din ulei de cocos (polisorbat 20), benzoat de sodiu (ca si conservant), extras de cimbru (Thymus Vulgaris), FD&C colorant albastru pentru alimente.


 

 

Produse din aceeasi categorie