Home >> Xlear > Spry Dental igena dentara >> SPRAY DE GURA SPRY RAIN, CUTIE CU 2 RECIPIENTE, 134 ML.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SPRAY DE GURA SPRY RAIN, CUTIE CU 2 RECIPIENTE, 134 ML.

stoc indisponibil
64,50 RON

 

Descriere produs:

SPRAY DE GURA SPRY RAIN, CUTIE CU 2 RECIPIENTE, 134 ML. hidrateaza gingiile si tesuturile cavitatii bucale datorita xylitolului care este un antibacterian sigur si eficient, a fi utilizat ori de cate ori este nevoie

SPRAY DE GURA SPRY RAIN™ Oral Mist este cel mai nou produs din gama Spry® Dental Defense System. Acesta hidrateaza gingiile si tesuturile cavitatii bucale datorita xylitolului care este un antibacterian sigur si eficient, totodata un indulcitor 100% natural produs din fibrele plantelor.
The Spry Dental Defense System® (Sistemul de aparare a sanatatii dintilor) este o linie de produse de ingrijire orala de inalta calitate ce contin xylitol, un indulcitor natural antibacterian.
 
SPRAY DE GURA SPRY RAIN™ Oral Mist este fara zahar si fara chimicale, hidrateaza natural cavitatea bucala prin xylitol.
Cantitate SPRAY DE GURA SPRY RAIN : ambalajul contine doua recipiente cu pulverizare a cate 30 ml. si respectiv 104 ml.
Utilizare SPRAY DE GURA SPRY RAIN : Pulverizati de 2 pana la 4 ori în gură. Tineti pentru putin timp in gura, înainte de înghiţire. Produsul SPRAY DE GURA SPRY RAIN este pe deplin sigur in a fi utilizat ori de câte ori este nevoie.
Ingrediente SPRAY DE GURA SPRY RAIN : apă purificată, xylitol, concentrat de Aloe Vera, glicerina vegetala, aromatizante naturale din menta, glicerofosfat de calciu, gumă de celuloză & extract natural din seminte de grapefruit (ca si conservant).


 

 

Produse din aceeasi categorie