Home >> Xlear > SPRY DENTAL gume de mestecat >> GUMA DE MESTECAT SPRY, FOLIE CU 10 TABLETE, SCORTISOARA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

GUMA DE MESTECAT SPRY, FOLIE CU 10 TABLETE, SCORTISOARA

Guma de mestecat Spry Dental Defence System este indulcita 100% cu xylitol in comparatie cu alte produse din piata stoc indisponibil
3,50 RON

 

Descriere produs:

GUMA DE MESTECAT SPRY, FOLIE CU 10 TABLETE, SCORTISOARA

Nu numai ca are un gust extraordinar, dar guma de mestecat pe baza de xylitol poate reduce riscul de aparitie a cariilor dentare.
Multe studii clinice demonstreaza beneficiile oferite de guma de mestecat îndulcită cu xylitol si consumata după mese sau dupa gustări. Xylitolul este un poliol sau un alcool de zahăr care-l face un îndulcitor excelent, deoarece are multe din proprietăţile zahărului de masa dar cu beneficii adaugate. De aceea, guma cu xylitol ofera toate beneficiile indulcitorului. Astfel, nu numai că are mai puţine calorii şi mai puţin efect asupra glicemiei din sânge comparativ cu zaharul, dar guma cu xylitol are avantajul de a inhiba crearea de acid în gură. Aceasta reduce la minimum daunele cauzate dintilor şi le permite vindecarea într-un ritm mai rapid. Xylitolul are un indice glicemic foarte scăzut de numai 7, comparativ cu nivelul din zahăr de 83.

Guma de mestecat Spry cu xylitol poate reduce riscul de aparitie a cariilor dentare, de aceea este recomandat să o mestecati dupa fiecare masa sau gustare si veti obtine beneficii maxime. Produsele îndulcite cu xylitol creaza un mediu antiacid nepropice dezvoltarii bacteriilor, acestea pur şi simplu nu se pot lipi de dinti intr-un mediu bogat in xylitol.


 

 

Produse din aceeasi categorie