Home >> Xlear > Spry Dental Mints >> MINTS SPRY, LEMON (LAMAIE), BORCAN 240 BUC., 144 G.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

MINTS SPRY, LEMON (LAMAIE), BORCAN 240 BUC., 144 G.

reduce riscul de aparitie a cariilor dentare bomboane fara zahar indulcite exclusiv cu xylitol, creaza un mediu antiacid nepropice dezvoltarii bacteriilor
38,50 RON

 

Descriere produs:

MINTS SPRY, LEMON (LAMAIE), BORCAN 240 BUC., 144 G.

stoc indisponibil

Spry® Berry Mints ofera o explozie proaspata de fructe de padure (zmeura si mure) intr-o bombonica aromata ce poate reduce riscul de aparitie a cariilor dentare!
Ingrediente MINTS SPRY: Xylitol, ulei natural din zmeura & mure, ceara naturala de albine (agent de glazurare), lactat de calciu, stearat de magneziu, guma arabica.
Continut MINTS SPRY : 27g., 45 buc.
 
Protejeaza-ti  dintii consumand frecvent mints-uri cu xylitol!
De ce să folosesti MINTS SPRY  cu xylitol?
 
Mints-urile Spry - bomboane fara zahar indulcite exclusiv cu xylitol 100% natural, ofera beneficii pentru sanatatea dintilor! Studiile clinice demonstreaza ca folosirea in mod repetat a mints-urilor indulcite integral cu xylitol poate reduce riscul de aparitie a cariilor dentare. Bucuraţi-vă de aroma deosebita si  de o gura mai curata cu mints-uile Spry! Încercaţi acum toate aromele noi: berry (fructe de padure), lemon (lamaie) si peppermint (menta)!
 
Produsele MINTS SPRY  îndulcite cu xylitol creaza un mediu antiacid nepropice dezvoltarii bacteriilor, acestea pur şi simplu nu se pot lipi de dinti intr-un mediu bogat in xylitol.


 

 

Produse din aceeasi categorie