Home >> Xlear > XLEAR produse pentru copii >> KID S XLEAR, PICATURI NAZALE COPII, 22 ML.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

KID S XLEAR, PICATURI NAZALE COPII, 22 ML.

Cumpara KID S XLEAR picaturi nazale pentru copii, tot ce contine este natural, fara chimicale, fara efecte secundare, nu da dependenta.
32,00 RON

 

Descriere produs:

stoc indisponibil

Kid’s Xlear® picaturi nazale pentru copii conţine cantitatea optima de xylitol, ingredientul-cheie care face acest produs atât de revoluţionar şi de eficient. De asemenea, conţine apa purificata, sare si un extract din seminte de grapefruit (pentru conservare), adica aceleasi ingrediente sigure, folosite de ani de zile, în produsele de decongestie nazala care nu necesita obtinerea unei prescriptii medicale.
 
Utilizare: ajuta la curatarea sinusurilor si a pasajelor nazale, indeparteaza iritatiile datorate factorilor poluanţi, polenului şi altor factori contaminanţi din aer. Calmeaza si hidrateaza pasajele nazale iritate si uscate din cauza umiditatii scazute a aerului, a factorilor poluanti, a folosirii excesive de decongestionante nazale.
 
Instructiuni: inaintea utilizarii, se sufla delicat nasul pentru a indeparta mucusul. Pentru copiii mari: introduceti duza in nara şi strangeti flaconul in timp ce respira pe nas. Scoateti duza din nara inainte de a permite flaconului sa se reumfle. Pulverizati de 1-2 ori in fiecare nara. Pentru copiii mici/bebelusi: copilul sta pe spate, tineti flaconul cu partea superioara in jos si lasati sa curga 2 sau 3 picaturi în fiecare nara. Utilizati preventiv ori de cate ori este nevoie pentru a curaţa pasajele nazale si sinusurile. Pentru a obtine rezultate cat mai bune, utilizati Xlear cel puţin de doua ori pe zi. Stergeti duza dupa fiecare utilizare si reatasati capacul.
 
In gama produselor naturale cu xylitol destinata copiilor mai gasiti:
- Gel SPRY gingii/dinti copii, aroma originala, rezerva 60 ml.;
- Gel SPRY gingii/dinti copii, banane & capsuni, rezerva 60 ml.;
- Kit pentru incepatori intr-ale periajului (contine: gel SPRY gingii/dinti copii, banane & capsuni, rezerva 60 ml. + periuta in forma de banana produsa din silicon special pentru incepatorii intr-ale periajului);
- gume de mestecat SPRY indulcite exclusiv cu xylitol;
- bomboane SparX indulcite exclusiv cu xylitol.


 

 

Produse din aceeasi categorie