Home >> Xlear > XLEAR produse pentru copii >> GEL SPRY GINGII/DINTI COPII CU SUZETA, 60 ML.

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

GEL SPRY GINGII/DINTI COPII CU SUZETA, 60 ML.

cu gust delicios pentru aplicarea pe gingiile bebelusilor sau pe dintii copiilor mici protejeaza si intareste gingiile si dintii copiilor, copiii adora gustul dulce al xilitol
54,00 RON

 

Descriere produs:

GEL SPRY GINGII/DINTI COPII CU SUZETA, 60 ML. cu gust delicios pentru aplicarea pe gingiile bebelusilor sau pe dintii copiilor mici   protejeaza si intareste gingiile si dintii copiilor, copiii adora gustul dulce al xilitol

stoc indisponibil

Gel 100% natural cu gust delicios pentru aplicarea pe gingiile bebelusilor sau pe dintii copiilor mici. Copiii adora gustul dulce si natural al xylitolului!
 
GEL SPRY GINGII este antibacterian, protejeaza si intareste gingiile si dintii copiilor cand inca se dezvolta, este natural, nu contine fluor, se poate inghiti. Este recomandat copiilor de peste 3 luni. Produsele îndulcite cu xylitol creaza un mediu antiacid nepropice dezvoltarii bacteriilor, acestea pur şi simplu nu se pot lipi de gingii sau de dinti intr-un mediu bogat in xylitol.
Ingrediente GEL SPRY GINGII : Apa purificata, xylitol, glicerofosfat de calciu, guma de celuloza (agent de ingrosare), extract natural din seminte de grapefruit (ca si conservant).
Instructiuni GEL SPRY GINGII : Administrati de 3-5 ori pe zi, pe gingii si dinti. Se recomanda administrarea dupa masa si la culcare.
Produsul GEL SPRY GINGII contine: o rezerva de gel SPRY 60 ml., o suzeta speciala cu rezervor, picaturi cu xylitol pentru decongestie nazala.
 
In gama produselor naturale cu xylitol destinata copiilor mai gasiti:
- Gel SPRY gingii/dinti copii, aroma originala, rezerva 60 ml.;
- Gel SPRY gingii/dinti copii, banane & capsuni, rezerva 60 ml.;
- Kit pentru incepatori intr-ale periajului (contine: gel SPRY gingii/dinti copii, banane & capsuni, rezerva 60 ml. + periuta in forma de banana produsa din silicon special pentru incepatorii intr-ale periajului);
- gume de mestecat SPRY indulcite exclusiv cu xylitol;
- bomboane SparX indulcite exclusiv cu xylitol.


 

 

Produse din aceeasi categorie