Home >> Organique - Cosmetice Naturale - Polonia > Sare exfolianta de corp >> Exfoliant de corp Mar si Rubarba Botanic Garden

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Exfoliant de corp Mar si Rubarba Botanic Garden

Exfoliant corporal cremos, fructat, pe baza de Zahar, Mar si Rubarba. Extractele din mere racoritoare restabilesc aspectul vital, sanatos al pielii ...
79,86 RON

 

Descriere produs:

Exfoliant de corp Mar si Rubarba Botanic Garden

 

Descriere Exfoliant de corp Mar si Rubarba Botanic Garden:

    Exfoliant corporal cremos, fructat, pe baza de Zahar, Mar si Rubarba. Extractele din mere racoritoare restabilesc aspectul vital, sanatos al pielii.

   Rubarba neutralizeaza radicalii liberi si intareste mecanismele de aparare. Cristalele delicate de zahar stimuleaza microcirculatia si exfoliaza celulele moarte ale pielii in mod natural, avand la baza o formula unica, creata prin combinarea untului de Shea si a uleiului de Soia, pentru a va conferi o piele neteda si supla. Untul de Shea (Karite) este un ulei natural din arborele de unt african.

   Este o sursa bogata de acizi grasi esentiali si vitamine A, E si F. Imbunatateste hidratarea si elasticitatea, tonifica structura intercelulara, reinnoieste stratul lipidic al pielii.

   Acesta protejeaza perfect pielea de factorii externi si de radiatiile UV (confera protectie solara naturala).

   Produs imbogatit cu vitaminele C si E. Produs organic, fara parabeni, destinat in special pielii uscate, neoxigenate, cu proprietati anti-inflamatorii.

Exfoliant de corp Mar si Rubarba Botanic Garden


 

 

Produse din aceeasi categorie