Home >> Hypericum Impex > Suplimente Nutritive >> SIROP MOMYRTIDIAB 250ml HYPERICUM

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SIROP MOMYRTIDIAB 250ml HYPERICUM

Hipoglicemiantă, hipocolesterolemiantă, imunostimulentă, antioxidantă, antiseptică.
21,69 RON

 

Descriere produs:

SIROP MOMYRTIDIAB 250ml HYPERICUM

 

- extract natural din fructe proaspete de Momordica charantia si Vaccinium myrtillus (Afin de padure), indulcitor natural din planta Stevia rebaudiana; acid citric, benzoat de sodiu 0.02%, sorbat de potasiu 0.001%
Proprietati
- hipoglicemiantă, hipocolesterolemiantă, imunostimulentă, antioxidantă, antiseptică.
Mod de utilizare
- 2-4 linguri de Momyrtidiab dizolvate în apă minerală sau plată, de 2 ori pe zi, în cure de 2 săptămâni. Dacă glicemia nu scade doza se măreşte la 6 linguri Momyrtidiab pe zi. A se agita înainte de folosire. După deschidere se păstrează în frigider.
Recomandari
Siropul Momyrtidiab se recomandă persoanelor cu tendinţa de creştere a glicemiei si celor cu diabet zaharat insulino dependent, fiind o preţioasă sursă de insulină vegetală naturală, datorită conţinutului de charantină din fructele de Momordica şi de myrtilina din fructele de Afin. Stimulează insulele Langerhans din pancreas pentru secreţia de insulină. Ameliorează afecţiunile caracteristice diabeticilor cauzate de circulaţia periferică defectuoasă (retinopatia diabetică, hipertensiune arterială, flebite, arterite). Momyrtidiabul ajută şi la tratarea sau ameliorarea infecţiilor digestive (candidoza bucală sau digestivă, micoze, dizenterie, enterite, enterocolite), infecţii urinare, calculoză urinară, gută, boli reumatice. Previne sau întârzie tulburările neurologice la bătrâni, ateroscleroză cerebrală, tulburările vasculare de senescenţă. Este benefic în ameliorarea sechelelor de infarct miocardic. Reduce grăsimile şi colesterolul din sânge normalizând echilibrul dintre cele două forme de colesterol. Îmbunătăţeşte activitatea inimii.


 

 

Produse din aceeasi categorie