Home >> Dacia Plant Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> VITEX 60cpr DACIA PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

VITEX 60cpr DACIA PLANT

Contribuie la: • funcţionarea normală a corpului luteal • reducerea stărilor de disconfort care apar la nivelul sânilor • reducerea secreţiei hipofizare de prolactină • reducerea sen
20,40 RON

 

Descriere produs:

VITEX 60cpr DACIA PLANTEchilibrarea sistemului hormonal feminin!

VITEX este un supliment alimentar care susține secreția de progesteron, unul dintre hormonii cu un rol major pentru organismul feminin.

Ajută la echilibrarea sistemului hormonal feminin și la estomparea simptomelor neplăcute apărute în perioada menstruală.

VITEX este un supliment alimentar care susține secreția de progesteron, unul dintre hormonii cu un rol major pentru organismul feminin.

Ajută la echilibrarea sistemului hormonal feminin și la estomparea simptomelor neplăcute apărute în perioada menstruală.

Originar din zona mediteraneană şi Asia Centrală, Lemnul-lui-Avram este o plantă cunoscută şi folosită de mii de ani datorită proprietăţilor sale deosebite.

În tratatul său despre plante, Teofrast, părintele botanicii, o numea ,,Agnos"", după latinescul agnus, care însemna miel, planta fiind folosită de călugări pentru reducerea apetitului sexual.

Din acest motiv, era des cultivată în mănăstiri şi adăugată în mâncarea călugărilor, fiind denumită ,,Piperul călugărilor"" în Roma Antică, iar pe meleagurile noastre ,,Mielărea"".

În enciclopedia botanică Historia Naturalis, Plinius cel Bătrân, unul dintre cei mai vestiţi medici şi botanişti ai antichităţii, îl denumea ,,Vitex agnus-castus"" sau ,,Fructul Castităţii"", termenul ,,Vitex"" provenind din verbul latin ,,vieo"", care însemna a ţese sau a împleti (planta fiind folosită pentru împletirea coşurilor de nuiele), iar termenul ,,castus"" însemnând castitate.

În Grecia antică, în timpul ceremoniilor destinate fertilităţii, femeile dormeau pe o saltea împletită din frunze şi tulpini de Vitex agnus-castus pentru a-şi potoli focul dorinţelor sexuale.

Actiuni
Contribuie la:
• funcţionarea normală a corpului luteal
• reducerea stărilor de disconfort care apar la nivelul sânilor
• reducerea secreţiei hipofizare de prolactină
• reducerea senzaţiilor neplăcute care apar pe perioada ciclului menstrual.

Contraindicatii
Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre ingredientele produsului.

ADMINISTRARE:
Adulţi:
câte 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, în cure succesive de 3 luni, cu o lună pauză între ele.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură.

În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

COMPOZITIE:
Ingrediente active:
Lemnul-lui-Avram (Vitex agnus-castus), fructe, extract hidroalcoolic cu 0,5% agnuzidă, 400 mg.

Ingrediente inactive:
celuloză microcristalină (agent de încărcare), dioxid de siliciu coloidal (agent de curgere), stearat de magneziu (lubrifiant).


 

 

Produse din aceeasi categorie