Home >> Treets - Nature"s Choice - Cosmetice Naturale - Olanda > Perne aromate >> Perna aromata RED de reimprospatare Treets Olanda

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Perna aromata RED de reimprospatare Treets Olanda

Perna aromata RED de reimprospatare Treets Olanda
73,95 RON

 

Descriere produs:

Perna aromata RED de reimprospatare Treets OlandaPerna aromata RED de reimprospatare Treets

Husa – 100% bumbac
Continut – Grau aromatizatIngrediente – ulei de Portocale, ulei de Ferula galbaniflua, ulei de Lamaita, ulei de Grepfrut.O caldura linistitoare dintr-o data pentru corp. Caldura are un efect de reimprospatare. Este gata in cateva minute la cuptorul cu microunde. Este reutilizabila, usor de folosit in deplina siguranta.

Utilizare: Pentru securitatea Dvs., respectati intotdeauna aceste instructiuni. Nu depasiti durata de incalzire recomandata si nu reincalziti produslul inainte ca el sa fi revenit la temperatura ambianta. Lasati sa se raceasca 1 minut inainte de a-l utiliza pe corp.
Aromele naturale se vor degaja sub efectul caldurii. Uleiul esential si caldura placuta va vor conferi o relazare totala!

Pentru a incalzi perna: Intotdeauna cititi instructiunile inainte de utilizare. Respectati sfaturile producatorului cuptorului Dvs cu microunde. Nu incalziti produslu intr-un cuptor obisnuit. Puneti perna cu grija in cuptorul cu microunde si asigurati-va ca nimic nu impiedica rotirea platoului in cuptor. Daca cuptorul cu microunde nu are un platou rotativ, trebuie sa intoarceti perna la jumatatea timpului de incalzire, pentru a se repartiza bine caldura. Incalziti perna in cuptoul cu microunde la 600 wati timp de 90 secunde. Scoateti produsul cu grija din cuptor pentru a evita orice risc de ardere.

Perna trebuie sa fie calda, dar nu fierbinte la atingere. Supraincalzirea extrema a produsului poate distruge perna. Faceti sa fiarba in mod regulat o cana de apa in cuptorul cu microunde pentru a se forma vapori, apoi puneti perna in cuptorul cu microunde, continand cana cu apa, incalziti timp de 1 minut pentru a rehidrata sacul.

Cuptorul cu microunde functioneaza astfel incat caldura se difuzeaza progresiv de la interior spre exterior. Inseamna ca va mai trece o clipa inainte ca perna sa fie complet calda atunci cand o scoateti din cuptor.

Nu lasati produsul nesupravegheat in timp ce el se incalzeste.

Atentie sa nu il lasati sa se usuce.


 

 

Produse din aceeasi categorie