Home >> Dacia Plant Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> ESTROGEN NATURAL 60cpr DACIA PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ESTROGEN NATURAL 60cpr DACIA PLANT

Se utilizează ca adjuvant în: tulburări menstruale (amenoree, hipomenoree, oligomenoree), dismenoree (dureri menstruale), sindrom premenstrual, menopauză, menopauză prematură, infertilitate (la
24,50 RON

 

Descriere produs:

ESTROGEN NATURAL 60cpr DACIA PLANT

 

Corecteaza carentele hormonale feminine!

ESTROGEN NATURAL este un produs cu un conţinut ridicat de fitoestrogeni, recomandat femeilor pentru corectarea carenţelor estrogenice care pot determina apariţia unei game largi de perturbări, de la tulburări menstruale şi infertilitate până la menopauză.

Dong Quai sau ,,Angelica chinezească” este o plantă celebră în Asia, fiind folosită de mii de ani în medicina tradiţională chineză, coreeană şi japoneză.

Planta a fost numită şi ,,ginseng-feminin"", datorită utilizării sale ca adjuvant în afecţiuni ginecologice sau pentru recuperarea organismului după naştere.

În medicina ayurvedică este folosită pentru corectarea dezechilibrelor energiei yin, care apar la nivelul aparatului reproducător feminin.

Actiuni
Echilibrează activitatea estrogenică, îmbunătăţeşte funcţia reproductivă la femei, reglează ciclul menstrual, reduce efectele sindromului premenstrual, ameliorează simptomele menopauzei (bufeurile, transpiraţia nocturnă şi uscăciunea vaginală), ajută la reglarea menstruaţiei după naştere, produce stimularea şi relaxarea musculaturii uterine.

Este tonică feminină, emenagogă, afrodiziacă, tonică postpartum.

ALTE ACŢIUNI:
Analgezică, antiinflamatoare, cardiotonică, anticoagulantă, antiagregant-plachetară, antiaritmică, vasodilatatoare coronariană, antihipertensivă, antianginoasă, antianemică, sedativă, tonică respiratorie, tonică hepatică, antispastică, antimicrobiană, imunostimulentă, uşor laxativă. Îmbunătăţeşte circulaţia şi înlătură staza sanguină (reducând în acest mod riscul de tromboză), inhibă sinteza colesterolului, stimulează hematopoieza.

Indicatii
Se utilizează ca adjuvant în: tulburări menstruale (amenoree, hipomenoree, oligomenoree), dismenoree (dureri menstruale), sindrom premenstrual, menopauză, menopauză prematură, infertilitate (la femei), hirsutism, hipoplazie mamară, estomparea caracterelor feminine.

ALTE INDICAŢII: Se utilizează ca adjuvant în: dureri pelviene, hipertensiune arterială, angină pectorală, afecţiuni coronariene, aritmii cardiace, anemie, artrite, reumatism.

Contraindicatii
Chisturi ovariene, noduli mamari, tumori benigne şi maligne, mamare sau genitale, sarcină, alăptare, boli hemoragice, alergie la Angelica sinensis şi/ sau la alte plante din fam. Umbelliferae.

Precautii
Pentru creşterea fertilităţii se recomandă administrarea produsului în cure de 3 luni, cu 1-2 luni pauză, timp în care se urmăreşte procrearea.

Din cauza efectului abortiv se recomandă ca, pe perioada administrării produsului, să se ia măsuri de contracepţie.

În momentul în care se doreşte conceperea unui copil, se întrerupe cura cu ESTROGEN NATURAL.

Pentru femeile care au un flux menstrual abundent se recomandă întreruperea administrării pe perioada menstruaţiei (după terminarea acesteia administrarea putând fi reluată).

A se evita expunerea prelungită la soare şi la radiaţii UV pe perioada administrării produsului.

Se recomandă administrarea cu prudenţă la persoanele cu tulburări hemoragice sau la cele aflate în tratament cu medicamente anticoagulante sau antiagregant-plachetare.

ADMINISTRARE:
Femei şi tinere peste 14 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, înainte de mese.

În caz de devitalizare se recomandă administrarea a câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, pe perioade scurte (până la 14 zile).

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă).

În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

COMPOZITIE:
ngrediente active: pulbere din rădăcină de Dong Quai (Angelica sinensis) (300 mg), Dong Quai (Angelica sinensis) - extract hidroalcoolic 10:1 din rădăcină (200 mg).

Ingrediente inactive:
celuloză microcristalină.


 

 

Produse din aceeasi categorie