Home >> Solaris Plant > Ceaiuri, cicoare si cafea >> ORZ 500g LONGEVITA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ORZ 500g LONGEVITA

Orzul este antidiareic, antiinflamator, emolient, drenor hepatic, hipotensor, intareste organismul, potoleste tusea, racoritor, regleaza tensiunea arteriala, stimulator digestiv, stimulator al potente
7,43 RON

 

Descriere produs:

  Orzul este antidiareic, antiinflamator, emolient, drenor hepatic, hipotensor, intareste organismul, potoleste tusea, racoritor, regleaza tensiunea arteriala, stimulator digestiv, stimulator al potentei sexuale, tonic general si al sistemului nervos, tonic cardiac.
 Se poate consuma astfel: 50 g de seminte se fierb intr-un litru de apa, dupa care se strecoara si se consuma. Este bine sa consumam numai apa dupa strecurare, in fiecare zi. Semintele se pot trece prin masina de tocat si se amesteca cu lichidul in care au fiert.

 Se poate adauga miere in cazul in care persoana nu sufera de diabet. Ca laxativ si nutritiv, se pun intr-un sfert de litru de apa de izvor circa 50 g de orz si se consuma apa, a doua zi. Fulgii de orz sunt buni pentru enterocolite si afectiuni intestinale si hepatice. Sucul de orz verde, cite 50 ml de 3 ori pe zi, face bine in afectiunile mai grave, inclusiv cancer si scleroza. Se fac cure de minimum 21 zile, apoi 7 zile pauza, si se poate relua.


 

 

Produse din aceeasi categorie