Home >> Remedia R&D > Suplimente Nutritive >> ASPIREM CARDIO Q10 30cpr REMEDIA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ASPIREM CARDIO Q10 30cpr REMEDIA

ASPIREM CARDIO Q10 30cpr REMEDIA
20,35 RON

 

Descriere produs:

ASPIREM CARDIO Q10 30cpr REMEDIA

Aspirem Cardio este un supliment alimentar care combina proprietatile benefice ale extractului de coaja de Salcie cu cele ale Coenzimei Q10.

Coaja de Salcie, denumita si "aspirina naturala" are actiune antiagregant-plachetara, prin care se opune aglomerarii plachetelor (trombocite) responsabile direct de coagularea sangelui si de consecintele acesteia: aparitia de trombi in vasele miocardului, de hemoragii sau de zone de necroza in creier. Efectul benefic a fost observat mai ales la persoanele cu risc crescut pentru aceste accidente (hipertensivi, diabetici, obezi).

Coenzima Q10 are o structura asemanatoare cu a vitaminelor. Ea este un antioxidat mai puternic decat vitamina E si are un rol important in sistemul energetic si respirator al fiecarei celule, prevenind imbatranirea acestora si a organismului in ansamblu. Coenzima Q10 protejeaza arterele prin scaderea nivelului colesterolului din sange, scazand astfel riscul aparitiei atacurilor de cord si a accidentelor vasculare cerebrale. Determina cresterea semnificativa a imunoglobulinei G/lgG, principalul anticorp din sange si, prin aceasta imbunatateste semnificativ functionarea sistemului imunitar.
 
Mod de administrare:
1cpr de 1-2 ori/zi


 

 

Produse din aceeasi categorie