Home >> Remedia R&D > Suplimente Nutritive >> CISTORENAL 10pl REMEDIA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CISTORENAL 10pl REMEDIA

Amelioreaza infectiile tractului renal! Prezentare:cutie cu 10 plicuri cu pulbere pentru solutie buvabila X 2g;
23,94 RON

 

Descriere produs:

CISTORENAL 10pl REMEDIA

Amelioreaza infectiile tractului renal!
Prezentare:cutie cu 10 plicuri cu pulbere pentru solutie buvabila X 2g;

Compozitie:
Extractul din fructul de Afin-american (Vaccinium macrocarpon) este procesat printr-o tehnologie unica, ce permite obtinerea concentratiei necesare de substante bioactive, respectiv proantocianidine, care au efecte benefice asupra tractului urinar.Acestea au rolul de a inhiba aderarea bacteriei Escherichia Coli, raspunzatoare de 85% din infectiile urinare, la epiteliul tractului urinar, impiedicand astfel multiplicarea acesteia.

Salvia (Salvia officinalis) este o planta extrem de aromata ,ce contine uleiuri esentiale, derivati ai acidului cafeic, flavonoide, triterpene -al caror component principal este acidul ursolic. Are efecte antibacteriene, antifungice, antiinflamatoare.

Patrunjelul (Petroselinum crispum) contine beta-caroten, clorofila, acid folic, vitamina B12 si mai multa vitamina C decat citricele. Are proprietati antibacteriene si antifungice, intareste sistemul imunitar, imbunatateste digestia si activitatea rinichilor, elimina toxinele din sange si din tesuturile rinichilor.

Cimbrul (Thymus vulgaris) contine uleiuri esentiale, flavonoide, derivati ai acidului cafeic, triterpene. Este un excelent remediu impotriva infectiilor intestinale, pulmonare si renale.

Propolisul este un produs apicol, sub forma solida, cu aspect de rasina, cunoscut si folosit inca de acum 5000 de ani pentru mentinerea sanatatii. Compozitia chimica reprezinta un amestec de substante antibiotice, rasini. Propolisul are proprietati antivirale, antitoxice si antiinflamatorii, putand sa actioneze asupra a numeroase tipuri de bacterii, virusuri si ciuperci parazite.

Lactobacillus acidophilus si L.rhamnosus sunt unele dintre bacteriile cele mai folosite care ajuta la echilibrarea si refacerea florei intestinale, creeaza un mediu nefavorabil diferitilor agenti patogeni, cum ar fi: micrococi, clostridii, colibacili si fungi.

Antibioticele administrate pe cale orala distrug flora intestinala, de aceea utilizarea acestor bacterii este in mod deosebit recomandata in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice.

Vitamina C naturala din extractul de fructe de Maces (Rosa canina) are rolul de a crea un mediu acid care impiedica dezvoltarea bacteriilor din tractul urinar, are actiune antioxidanta si contribuie la intarirea sistemului imunitar.

180mg extrcat uscat (maltodextrina, dioxid de siliciu)din fructe de Afin american (Vaccinium macrocarpon) cu 40%proantocianidine;
45mg extract uscat (maltodextrina, dioxid de siliciu din frunze de Salvie (Salvia officinalis), cu 15% acid ursolic;
100mg extract apos uscat 4:1 (maltodextrina din grau) din frunze de Patrunjel (Petroselinum crispum);
100mg extract uscat 4:1 (maltodextrina din grau) din frunze de Cimbru (Thymus vulgaris);
120mg extract apos uscat 2:1 (maltodextrina din grau) din fructe de maces (Rosa canina), cu 50%Vitamina C;
100mg extract uscat (guma arabica, dioxid de siliciu) de Propolis cu 12% polifenoli totali;
20mg premix culturi probiotice (peste 5x10x10cfu) din Lactobacillus acidophilus si L.rhamnosus, in baza de amidon din porumb, in raport de 15-35-50%

Ingrediente inadecvate:
izomalt (antiaglomerant), acid citric anhidru(acidifiant), aromatizant-aromade fructe de padure (guma arabica,maltodextrina din porumb), indulcitor natural-extract din frunze de stevie (Stevia rebaudiana), cu 60% Rebaudiozid-A.

Recomandari:
CistoRenal este un supliment alimentar care, prin continutul in substante bioactive, amelioreaza simptomele infectiilor urinare si imbunatateste activitatea rinichilor, fiind recomandat si in asociere cu antibiotice.

Mod de administrare:
se administreaza oral,cate 1 plic pe zi,dupa masa.

Continutul unui plic se dizolva in 150ml de apa, se amesteca si se bea imediat.


 

 

Produse din aceeasi categorie