Home >> Remedia R&D > Suplimente Nutritive >> CISTORENAL 20CPS REMEDIA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CISTORENAL 20CPS REMEDIA

CISTORENAL 20CPS REMEDIA
21,76 RON

 

Descriere produs:

CISTORENAL 20CPS REMEDIA

REMEDIA

Amelioreaza infectiile tractului urinar!

Ingrediente/capsula:
90mg extract uscat (maltodextrina, dioxid de siliciu) din fructe de Afin - american (Vaccinium macrocarpon) cu 40%proantocianidine;
22,5mg extract uscat (maltodextrina, dioxid de siliciu) din frunze de Salvie (Salvia officinalis) cu 15%acid ursolic;
120mg extract apos uscat 2:1 (maltodextrina din grau) din fructe de Maces (Rosa canina), cu 50%vitamina C (acid ascorbic);
100mg extract apos uscat (maltodextrina din grau) 4:1 din frunze de Patrunjel (Petroselinum crispum);
20mg Premix Probiotice (>5,0x10cfu/g): Lactobacillus acidophilus, L.rhamnosus, amidon de porumb(15:35:50);

Alte ingrediente:
celuloza microcristalina(agent de incarcare), stearat de magneziu, talc si dioxid de siliciu coloidal (lubrifianti), capsula (gelatina).

Afinul-american (Cranberry) era folosit de populatiile din America de Nord pentru indepartarea coloniilor bacteriene din infectiile urinare, in special E.coli, inca dinaintea aparitiei antibioticelor.

Specia are in compozitia proantocianidine /epicatehine (40%), acizi fenolici (vanilic, cafeic, cinamic, elagic) flavonoide (quercitina, miricetina), triterpenoide (acid ursolic).

Mecanismul de actiune consta in proprietatea antiadeziva asupra culturilor bacteriene de pe suprafata membranelor celulare ale tractului urinar(urotelium).

D-manoza, care se gaseste in diverse fructe, printre care si afinele, este un oligozaharid care, potrivit unor studii recente, realizeaza dezlipirea tulpinilor bacteriene de pe tractul urinar si ajuta, impreuna cu probioticele Bifidus si Lactobacillus, la regenerarea bacteriilor "prietenoase"si populeaza caile digestive urinare.

Extractul de Salvie inhiba dezvoltarea bacteriilor E.Coli ca urmare a actiunii acidului ursolic, principalul acid terpenic din plante (15%).

Daca proantocianidinele inhiba ciclooxigenaza (care produce inflamatiile si durerea), acidul ursolic inchide ulceratiile provocate de trinitrobenzen si regenereaza epiteliile distruse de bacterii.

Extractul de Patrunjel stimuleaza activitatea renala prin actiunea uleiului eteric bogat in apiol, miristicina, a-pinen, substante implicate in metabolismul oxigenului si in mentinerea functionarii normale a glandelor suprarenale si a tiroidei.

Patrunjelul are efecte benefice in sindromul premenstrual, caracterizat prin absenta sau dereglarea ciclului menstrual si prezinta importante proprietati miotonice asupra musculaturii netede abdominale, prin inlaturarea durerilor, balonarii si retentiei lichidelor.

Patrunjelul ajuta la eliminarea apei din tesuturi si la ameliorarea durerilor renale.

Probioticele-Lactobacillus acidophilus si L.rhamnosus sunt microorganisme vii care servesc la echilibrarea si refacerea florei intestinale distruse ca urmare a consumului repetat de antibiotice, in tratamentul infectiilor urinare.

Culturile probiotice regenereaza bacteriile "bune", limiteaza actiunea germenilor daunatori si ajuta organismul prin actiunea imunoprotectoare.

Vitamina C (acidul ascorbic) din extractul de macese se asociaza cu aciditatea Afinului-american in scopul crearii unui pH nefavorabil dezvoltarii bacteriilor din tractul urinar.

Vitamina C contribuie la fortifierea sistemului imunitar si are actiunea antioxidanta.

Recomandari:
CistoRenal reprezinta o formula complexa de inlaturare a recidivelor infectiilor urinare (cistite, pielonefrite) produse de bacterii (Escherichia coli-frecventa 75%, Enterobacter) sau ciuperci (Candida albicans), problema cu care se confrunta in special femeile, datorita vecinatatii anatomice rect-vagin-ureter-tract urinar (bacteriile trec prin rect in vagin si de aici, in ureter spre tractul urinar).

Tulburarile produse asupra organismului se manifesta prin febra, dureri renale, dureri urinare, oboseala, sete excesiva, transpiratii nocturne.

Chiar daca barbatii sunt afectati in mai mica masura de infectii urinare, produsul se recomanda si pentru acestia, indeosebi pentru reducerea manifestarilor neplacute cauzate de marirea benigna a prostatei.

Mod de administrare - Produs recomandat adultilor:
2 capsule/zi cate una dupa fiecare masa principala.

Indicatii:
-Infectii tract urinar

-Ingrijirea rinichilor

-Diuretic

-Cistite si Anexite


 

 

Produse din aceeasi categorie