Home >> Sonnentor > Ceaiuri Doze >> CEAI PLANTE MENTA CIOCOLATA BIO 50gr SONNENTOR

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CEAI PLANTE MENTA CIOCOLATA BIO 50gr SONNENTOR

Ceaiul de Mentă Ciocolată este un digestiv extraordinar, delicios în special pe lângă deserturile de ciocolată, pentru toate vârstele, de consumat cu măsură având conţinut ridicat de Mentho
12,90 RON

 

Descriere produs:

CEAI PLANTE MENTA, CIOCOLATA BIO 50gr SONNENTOR


Cel mai puternic dintre toate soiurile de Mentă!

SONNENTOR vă oferă un Ceai de Mentă Ciocolată, provenind din agricultură ecologică certificată şi controlată.

- CEAI MENTĂ CIOCOLATĂ – 50gr.

Menta Ciocolată ne oferă o aventură excitantă pe ţărămul ceaiurilor.


Cu tulpina de culoare închisă, aproape neagră, şi florile purpurii, Menta Ciocolată, este o frumuseţe ieşită din comun în rândul sortimentelor de Mentă, o adevarată plăcere vizuală pentru cunoscătorii de ceaiuri şi plante.

Conţinutul de Menthol este aproape dublu, în comparaţie cu sora ei cunoscută şi mult mai răspăndită - Menta Piperată, astfel promite o revigorare pură iar aroma puternică este divină în experienţa miresmelor: o combinaţie aproape de perfecţiune cu delicioasa mentă şi uşoară adiere din nobleţea ciocolatei.

Ceaiul de Mentă Ciocolată este un digestiv extraordinar, delicios în special pe lângă deserturile de ciocolată, pentru toate vârstele, de consumat cu măsură având conţinut ridicat de Menthol.

Planta este cultivată de fermierul nostru, Helga Bauer şi familia din Seyfrieds, Waldviertel, una din cele trei fermieri SONNENTOR cu care am început acum 25 de ani aventura noastră magnifică, căruia pe această cale mulţumim din inimă pentru toate plantele şi mirodeniile excepţionale oferite de a lungul acestor ani.

Menta Ciocolată este o plantă care se potriveşte excepţional cu Helga, reprezintă puterea şi stilul revigorant în acelaşi timp.

Savuraţi…!


 

 

Produse din aceeasi categorie