Home >> Sprint Pharma > Produse naturiste >> CIRCULATE 25+5cps SPRINT PHARMA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CIRCULATE 25+5cps SPRINT PHARMA

CIRCULATE 25+5cps SPRINT PHARMA Extract de Ginkgo biloba 120 mg, Scortisoara (Cinnamomum cassia) 600 mg, Ghimbir (Zingiber officinale) 120 mg.
17,41 RON

 

Descriere produs:

CIRCULATE 25+5cps SPRINT PHARMA

Circulate este recomandat persoanelor care au fost diagnosticate cu circulatie periferica deficitara (maini si picioare reci). Circulate determina intensificarea circulatiei sangvine cerebrale si creste capacitatea de memorare si concentrare. Acest amestec de Ginkgo Biloba, scortisoara si ghimbir are efecte extraordinare asupra sistemelor circulator si nervos.

Administrarea regulata a formulei naturale Circulate, protejeaza peretii vasculari, tonifica venele, arterele si vasele capilare. Astfel, 2 capsule Circulate pe zi garanteaza efectul de incalzire pronuntata la nivelul extremitatilor (maini si picioare), fiind indicat mai ales la persoanele cu deficit circulator periferic.

In acelasi timp, asocierea ingredientilor din Circulate contribuie semnificativ la imbunatatirea capacitatii de concentrare si memorare, prin intensificarea circulatiei sangvine de la nivel cerebral. Mai mult, Circulate este formula ideala in cazurile de oboseala fizica si psihica.

Compozitie:
Compozitie in 2 capsule (echivalent doza zilnica):

    Extract de Ginkgo biloba 120 mg,
    Scortisoara (Cinnamomum cassia) 600 mg,
    Ghimbir (Zingiber officinale) 120 mg.

Mod de Administrare :
1 - 2 capsule pe zi

Prezentare :
30 capsule


 

 

Produse din aceeasi categorie