Home >> Sprint Pharma > Produse naturiste >> VITA BOOST 25+5cps SPRINT PHARMA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

VITA BOOST 25+5cps SPRINT PHARMA

hipertensiune arterială, boli hepatice, afecţiuni gastrice, depresie, astenie, osteoporoză, boli de piele,previne aparitia pierderilor de masa osoasa, a osteoporozei etc.
20,00 RON

 

Descriere produs:

Vita Boost - Antiaging, Imunostimulator, Tonifiant, Vitalizant, Antitumoral, Antioxidant, Detoxifiant, hipertensiune arterială, accident vascular cerebral, boli hepatice, afecţiuni gastrice, depresie, astenie, osteoporoză, boli de piele,previne aparitia pierderilor de masa osoasa si, implicit, a osteoporozei etc.

Combinaţie unică şi 100% naturală de ingrediente arhicunoscute pentru beneficiile multiple aduse corpului uman, Vita Boost asigură un plus de Vitalitate, Imunitate, Tonus, Antioxidanţi - necesare omului din zilele noastre. Colostrul, Polenul, Drojdiile din Bere, Laptişorul de Matcă, Soia, Socul, Ovăzul – oferă beneficii cunoscute încă din cele mai vechi timpuri, fiind folosite în multe “medici tradiţionale”. Practic, VITA BOOST reprezintă un complex de vitamine şi minerale optim dozat astfel încât aduce un aport MAI ALES persoanelor sănătoase. Are rol de atenuare a efectelor îmbatrânirii, atât la nivel celular cât şi emoţional. Acidul α-lipoic, polenul, colostrul, socul si laptisorul de matca au puternice efecte anti-aging datorita proprietatilor de regenerare a tesutului epitelial. Genisteina, dadzeina, glicetina sunt fitoestrogeni extrasi din soia au efecte puternice anticanceroase. De asemenea poate preveni demineralizarea osoasă (osteoporoza). Are de asemenea un foarte important rol antioxidant, contribuind la sanănătatea tuturor celulelor corpului. Andrographis paniculata este o planta ce contine substante importante pentru tratamentul naturist al unor tipuri de cancer. Nu în ultimul rând, produsul ajută şi stimulează procesul de detoxifiere, în special la nivel hepatic.
Acţiune Vita Boost:
Antiaging, Imunostimulator, Tonifiant, Vitalizant, Antitumoral, Antioxidant, Detoxifiant.
Compozitie Vita Boost :
colostru (cu 10% IgG) – 37,5 mg,
complex de drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) – 85 mg,
polen – 150 mg,
laptisor de matca – 25 mg.
extract de soia (Glycine hispida), cu 40% izoflavone – 12,5 mg,
extract hidroalcoolic 10:1 din fructe de soc (Sambucus nigra) – 16,5 mg,
extract din Andrographis paniculata, cu 10% andrografolide – 32,5 mg,
extract din ovaz (Avena sativa), cu 1,3,16
glucan – 50 mg,
Carbonat de calciu – 150 mg,
vitamina B12 - 16,5 mcg,
acid folic – 100 mcg,
ALA/acid alfa lipoic – 35 mg,
trimetilglicina – 50 mg,
oxid de zinc – 2,5 mg,

Indicatii Vita Boost

Produsul nu este destinat în special unei patologii anume, ci este indicat tuturor persoanelor interesate de menţinerea sănătăţii, a unui echilibru fizic si psihic, precum şi de contracararea efectelor îmbătrânirii. Practic, prin formula complexă, are un rol activ în prevenţia unui număr impresionant de afecţiuni (hipertensiune arterială, accident vascular cerebral, boli hepatice, afecţiuni gastrice, depresie, astenie, osteoporoză, boli de piele, etc.).
Contraindicaţii

La administrarea VITA BOOST nu s-au înregistrat contraindicaţii sau efecte adverse, nici reacţii la asocierea cu alte medicaţii, fie alopate sau naturiste. Totuşi, produsul nu este recomandat a se administra pacienţilor ce suferă de Endometrioza ovariană Hiperfuncţie hipofizară, tiroidiană, suprarenală şi testiculară, hiperexcitabilitate sexuală. De asemenea, nu se recomandă persoanelor care au făcut transplant de organe şi care primesc tratament imunosupresiv. În general, este de evitat consumul suplimentelor alimentare altfel decât la recomandarea medicului, pe perioada sarcinii şi alaptării.
Mod de administrare Vita Boost:

1 capsulă pe zi, cure de 3 luni cu o luna pauză.


 

 

Produse din aceeasi categorie