Home >> Adams Vision suplimente > Suplimente nutritive >> RASPBERRY KETONE (cetona de zmeura) 60cps ADAMS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

RASPBERRY KETONE (cetona de zmeura) 60cps ADAMS

Raspberry Ketone 60 cps Este un produs natural STOC LIMITAT
51,80 RON

 

Descriere produs:

Raspberry Ketone 60 cps

STOC LIMITAT  

 

 Raspberry Ketone Complex Cetona de zmeura este o cetona de Zmeura (in limba engleza Raspberry Ketone) este un extract concentrat de zmeura ce tinde sa devina un "jucator" important in lupta impotriva grasimilor.
Este un produs natural, recomandat de specialisti in curele de slabire. El actioneaza pe mai multe cai in procesul de slabire:
 

    Nivelul ridicat de cetona din organism stimuleaza productia de adinopectina, un hormon care este responsabil de controlul apetitului si al nivelului de grasimi.
    Accelereaza arderea grasimilor transformandu-le in energie.
    Favorizeaza dislocarea grasimilor din straturile adipoase.
    Inhiba absorbtia si acumularea grasimilor in organism.
    De asemenea, cetona are rolul de creste nivelul de norepinefrina, un hormon care induce lipoliza, cu alte cuvinte descompunerea celulelor de grasime.


Suplimentele alimentare in general vizeaza anumite zone ale corpului, insa cetona de zmeura este un supliment cu un scop general de ardere a grasimilor. Nu are efecte secundare si functioneaza pentru toate tipurile de corp. Astfel, zmeura previne obezitatea, fiind si un bun adjuvant in tratarea acestei afectiuni.

 

Ingrediente:

Cantitate /2 capsule: Extract 4% de cetona de zmeura(Rubus spp.) 300mg;Ceai verde (Camellia sinensis)(frunza) 200mg;Otet din cidru de mere(Malus domestica)(fruct) 200mg;Grapefruit(Citrus paradis)(fruct) 200mg;Alga marina(Laminarina spp.) 100mg;Cofeina anhidra(Coffea arabica)(seminte) 100mg;Cofeina anhidra(Coffea arabica)(seminte) 100mg;Acai(Euterpe olearacea)(fruct)50mg;Mango african(Irvingia gabonensis)(extract 4:1)(fruct) 25mg;Resveratrol(extr.10% din Polygonum cuspidatum)(radacina)25mg.

 


 

 

Produse din aceeasi categorie