Home >> Celmar ceai-uri naturale > Ceaiuri >> CEAI ECHINACEEA 25dz CELMAR

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CEAI ECHINACEEA 25dz CELMAR

CEAI ECHINACEEA 25dz CELMAR Celmar va ofera o combinatie de echinacea cu macese, hibiscus si visine acerola, pentru o actiune imbunatatita si un gust deosebit.
6,70 RON

 

Descriere produs:

CEAI ECHINACEEA 25dz CELMAR

Echinaceea este numele comun pentru trei specii de plante perene (echinaceea angustifolia, echinacea pallida, echinacea purpureea) din familia Asteraceae (composite), care au 1-1.5m inaltime si flori asemanatoare margaretelor.
 
Echinacea provine din preeriile Americii de Nord si era larg folosita de indieni pentru efectele sale multiple. In prezent se cultiva in numeroase tari, inclusiv in Romania. Echinacea contine echinacozide (derivati polizaharidici de acid cafeie), bioflavonoide, amide lipofile    (alchemide), uleiuri esentiale.
 
Pe plan european sunt admise, pentru uz intern sau extern, preparatele de echinacea (inclusiv infuzia de 1 g la 150ml apa). Efectul imunostimulator al preparatelor pe baza de echinacea este dovedit si unanim recunoscut.
 
Celmar va ofera o combinatie de echinacea cu macese, hibiscus si visine acerola, pentru o actiune imbunatatita si un gust deosebit.
 
Mod de preparare:
Peste un pliculet de ceai se toarna o cana de apa in clocot si se lasa acoperit 3-5 minute. Se scoate pliculetul de ceai.
 
Mod de administrare:
O cana de ceai preparat ca mai sus, indulcit dupa gust, de 2-3 ori pe zi.
 
Mod de prezentare:
Cutie cu 25 plicuri a 1.7g/plic


 

 

Produse din aceeasi categorie