Home >> Hipocrate 2000 naturiste > Sirop natural >> SIROP EXPECTORANT 100ml HIPOCRATE

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SIROP EXPECTORANT 100ml HIPOCRATE

SIROP EXPECTORANT 100ml HIPOCRATE Se foloseste ca adjuvant in bronsita acuta si cronica cu expectoratie vascoasa, laringita, traheita acuta si cronica. Extractul de trei frati patati ajuta la fluid
9,82 RON

 

Descriere produs:

SIROP EXPECTORANT 100ml HIPOCRATE

 Extract de trei frati patati (Viola tricolor), Extract de Iarba mare(Inula helenium), Extract de Patlagina (Plantaginis folium), sirop de zahar invert, CMC, acid citric, benzoat de sodiu, apa purificata.

Actiune terapeutica:

Se foloseste ca adjuvant in bronsita acuta si cronica cu expectoratie vascoasa, laringita, traheita acuta si cronica. Extractul de trei frati patati ajuta la fluidificarea secretiilor bronsice. Datorita extractului de iarba mare si a continutului de saponine si mucilagii rezulta un bun remediu expectorant si un bun calmant al tusei. La indulcirea preparatului s-a folosit zaharul invertit pentru a evita efectele nedorite ale zaharului rafinat. Zaharul invertit se obtine din zaharul alb rafinat prin fierbere impreuna cu acidul citric. Astfel zaharoza din zaharul alb se transforma intr-un amestec de glucoza si fructoza,cu o putere de indulcire mult mai mare si care nu prezinta efectele adverse ale zaharului alb rafinat.

Utilizare:

Copii - 3 lingurite ( 5 ml )/zi;

Adulti - 4 - 5 lingurite ( 5 ml )/zi

Depozitare:

in locuri ferite de caldura, umiditate si lumina excesiva (15o - 25o C).

Acest produs este un supliment alimentar, el nu poate inlocui un regim alimentar variat
 


 

 

Produse din aceeasi categorie